Termék elérhetősége
Szín
Digitális kijelző
Világítás
Fagyasztótér kapacitás tartomány
Magasságkategória
Szélesség

15 év kompresszor-garancia fagyasztószekrényekre a Whirlpooltól!

15 ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ GYÁRTÓI GARANCIA* HŰTŐSZEKRÉNY KOMPRESSZORRA

Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott Whirlpool hűtőszekrényt, a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja azt oldalukon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 15 év kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói jótállás vonatkozik a készülék kompresszorára.

A promóció időtartama: 2019. január 1. -től visszavonásig

*A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és jótállási hátterével árusítjuk. A gyártó önkéntes vállalás alapján a törvényi jótállási időnél hosszabb vagy kiterjesztett jótállást is vállalhat. A hosszabb vagy kiterjesztett jótállás lehetőséget a gyártó többletfeltételekhez (PL Online regisztráció, gyártói jótállási levélen található sorozatszámhoz, stb) is kötheti. Ezért kérjük. hogy a gyártói többletvállalások és többletfeltételek megismerése érdekében a gyártóval szemben támasztott jótállási igények érvényesítését megelőzően kérjük, hogy a fogyasztási cikk csomagolásán vagy csomagolásában elhelyezett gyártói jótállás jegyet, tájékoztatót, termékismertetőt minden esetben alaposan végigolvasni és megőrizni!

Tekerjen lejjebb és válogasson!

4 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
9
3
9
7
vásárlónk bizalmát