Szállító munkatársat keresünk Pécsre

Úgy tudsz szállítani, mint Jason Statham (A szállító), de nem szereted a tűzharcot?

Szívesen lennél egy olyan csapat tagja, ahol tényleg működik az "egy mindekiért, mindenki egyért" szellemiség?

Jól esne munka előtt egy jó kávé, egy kellemes melledzés a saját edzőteremben vagy egy komoly csocso harc?

Ha mindez tetszik Neked, jó helyen jársz!

 

szallito-munkatarsat-keresunk

Heti 4 napos munkavégzéssel, két évnél nem régebbi, klímás Mercédes-Benz Sprinterrel, szeretnénk ha egy másik munkatárssal párban, kiszállítanád vásárlóinknak háztartásigépeinket!

A kifogástalan megjelenésedhez hozzájárulunk teljes munkaruházattal: pólókkal, trikókkal, pulóverekkel, hosszú és rövid nadrágokkal, kabáttal, sapkával, kesztyűvel, munkavédelmi cipő támogatással.

Korlátlan telefonkártyát, 12 GB nettel biztosítunk a saját használatú GPS-ed mellé, hogy az utak királya lehess!

Cégünk fő irányelve, hogy a munkatárs a legfontosabb számunkra!

Ha Te jól tudod végezni a munkád mert megfelelő körülményeket, eszközöket és támogatást biztosítunk, elégedett vásárlóink lesznek!

Fizetésed Tőled függ, de 300 000 Ft alatt nem fogsz hazavinni...

Az több mint 20 éves cégünk,  - az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. - az ország "Hivatalos Forgalmazója". A közel 50 fős létszám mellett is olyan családias légkörben dolgozunk, mintha csak páran lennénk. 

Minden munkatársnak a legjobbját kell nyújtania, és a saját területén folyamatosan fejlődnie, hiszen csak így, közösen lehetünk sikeresek. A munkavégzés nem a kizsigerelésről, hanem a teljesítményről szól: ha valaki előbb végez, nyugodtan csocsózhat, ping-pongozhat, vagy a kondigépeken edzhet, ha nem lenne elég a nagy gépek pakolása.

Munka után pedig rendszeresen együtt töltjük az időt, bulizunk, strandolunk, grillezünk… Az irodában és a raktárban korlátlanul fogyasztható a kávé, szörp, víz, tea, az autókba hideg vizet biztosítunk, minden munkatárs számára.

Nálunk nem beosztott vagy alkalmazott leszel, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.

Feladatok:

Mercedes-Benz Sprinter vezetése

Háztartási nagygépek lakásba szállítása, az ország minden pontjára ritkán több napos távollét egy munkatárssal (a szállás biztosított)

Adminisztrációs feladatok, pénz kezelés

 

Feltételek:

Kisteherautó vezetési tapasztalat

Teherbírás ( 20-80kg-os gépeket kell kettőtöknek megemelni )

 

Előny:

Futár cégnél szerzett tapasztalat

A munkavégzés kora reggel Pécsett kezdődik, majd felutazás Budapestre ahol fel kell rakodni aznapi szállítandó árukat az autóra, majd a nap folyamán kiszállítani a vásárlóinknak a kapott túra terv alapján, melyet profi munkatársaink készítenek a szállító munkatársaink számára. Van, hogy aznap a munkatárs már otthon alszik mert visszaérkezik Pécsre, van, hogy egy éjszakát a Budapesten kialakított szálláson tölt. A kiírás elolvasása után ragadd meg a billentyűzeted és küldd el fényképes önéletrajzodat a balla.janos@onlinemarkabolt.hu email címre.

Kérlek, hogy csak akkor küldd el az önéletrajzod, ha valóban neked szól a kiírás!