Tökéletes porszívó padlóra és szőnyegre is!

porszívó szőnyegre, padlóra

Mélytisztítás parkettán és szőnyegen egyaránt.

Válassza a ProPower Bosch porszívókat és tiszta otthona lesz könnyedén!

Ha jobb tisztítási teljesítményre vágyik, vastag szőnyeghez keres porszívót, vagy egyszerűen csak sok port és szennyeződést kell eltüntetnie nap min nap, a Bosch ProPower család nagy szívóerejű porszívói valók Önnek. Ezek a készülékek keményen megdolgoznak azért, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Velük könnyedén fel tudja szippantani a finom homokot, a sütimorzsákat és a csillámport is. Még a szőnyeg mélyéről is.

Kíváló nagy szívóerejű porszívóik: a Bosch ProPower család. 

A Nagy szívóerejű ProPower porszívók három típusban érhetők el.

1/Vezetéknélküli porszívók akár szőnyegre is

1.a /Amennyiben kisállata van, válassza a ProAnimal vezeték nélküli porszívók.

2/ProPower porzsákos porszívók.

3/ Porzsák nélküli porszívók

1/Vezetéknélküli porszívók akár szőnyegre is

A vezeték nélküli porszívók napjainkban már meggyőző teljesítményt és maximális rugalmasságot biztosítanak. Ezek a készülékek rendkívül keményen dolgoznak, hogy bárhonnan felszívják a port és a szennyeződéseket, beleértve a nehezen elérhető helyeket vagy az autóját is. Valamennyi Bosch modell kivételes tisztítási teljesítményt nyújt – a vezeték nélküli készülékek kényelmével és rugalmasságával.

A Bosch ProPower készülékek tisztítási teljesítménye éppolyan, mint egy vezetékes porszívóé.

A motoros AllFloor High Power Brush szívófejnek köszönhetően különösen alapos tisztítása van, így maradéktalanul tiszta lesz a szőnyege, és padlója is.

 porszívó fej

A motoros AllFloor HighPower kefe körülbelül 5000 percenkénti fordulatszámmal működik, ami azt jelenti, hogy minden padlótípuson alapos tisztítási eredményt ér el, mint például parketta, szőnyeg vagy akár a járólap is.

Korlátlan működési idő biztosít az Unlimited Gen2 Series 8 ProPower, amely két akkumulátorral és a gyorstöltővel van felszerelve.

Ismerje meg jobban ezeket a készülékeket, a Padlótól a plafonig az ütős Unlimited 8 Gen2 vezeték nélküli porszívóval! cikkünkben >>>

1.a /Amennyiben kisállata van, válassza a ProAnimal vezeték nélküli porszívók.

porszívó szörmentesítés

A maximális rugalmasságért és a háziállatok szőrének bármely padlóról és kárpitról való hatékony felszedéséért fedezze fel a ProAnimal család vezeték nélküli porszívóit. A mozgását abszolút nem korlátozó vezeték nélkül készülék, valamint az állatszőr felszedésére tervezett megfelelő kefével és szívófejjel a porszívózás szabadságának új szintjét fogja megtapasztalni. Így akár 30%-kal gyorsabban is végezhet a takarítással.

  • Rugalmas porszívózás, bárhol is járjon házikedvence – még a nehezen elérhető helyeken is.
  • Nagy területek kitakarítása a hosszú üzemidővel rendelkező, nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően.
  • Könnyen lecsatolható, egyszerűen tisztítható, mosható kefehenger.

 Ismerje meg jobban a Bosch BCH86PET1 kisállat tulajdonosoknak ajánlott, Akkus kézi porszívót >>>

2/ProPower porzsákos porszívók.

A porzsákos modellt azoknak ajánljuk, akik rendkívül nagy teljesítményre és mély tisztításra vágynak.

Ha a maximális szívóerőt keresi a szőnyeg vagy a parketta tisztításához, akkor a porzsákos ProPower porszívóikban már meg is találta azt.
Bónusz a szőnyege számára: ezek a porszívók porszívás közben még ki is fésülik és kibogozzák a szőnyegszálakat. A tökéletesen fésült és rendezettnek látszó, mély tisztaságot biztosítják.

  • Maximális teljesítmény – tökéletes a nagy forgalmú otthonokhoz, a vastag szőnyegekhez és a parkettához
  • Kifésüli és kibogozza a szőnyegszálakat porszívózás közben
  • Könnyen cserélhető porzsák

 Ismerje meg a Bosch BGB6SIL1 Porzsákos porszívót:

 bosch porzsakos szuper porszívó

10 év motorgarancia: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően. (Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatnak köszönhetően, a Bosch porszívómotor gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően a Bosch motorjai optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít. A porszívómotorok azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak.)

  • 12 méteres hatótáv a hosszú vezetéknek köszönhetően.
  • XL porzsáktérfogat: ritkább porzsákcsere, alacsonyabb költségek.

Érdeklődik a Bosch BGB6SIL1 Porzsákos porszívó iránt? Ide kattintva megtudhat róla többet >>>

3/ Porzsák nélküli porszívók

A porzsák nélküli változatot akkor válassza, ha szeretné minimálisra csökkenteni a hulladékot, megőrizve eközben a kiváló szívóerőt.

Háztartási segítő az Ön igényeihez szabva – akár extra teljesítményről vagy higiéniáról, akár házikedvence szőrének összegyűjtéséről, akár a jól megérdemelt béke és csend élvezetéről is van szó.

A porzsák nélküli hengerporszívók beépített portartállyal rendelkeznek, amely könnyen üríthető minden használat után. Tehát nem kell porzsákot vennie és tárolnia, így csökkentheti kiadásait.

A Bosch porzsák nélküli porszívóival megbízható teljesítményt kap köszönhetően,

  • Hatékony, átfogó teljesítmény a Power AirCycle technológia: a háromszoros légáramlásnak és a nagy teljesítményű Bosch motornak köszönhetően nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít.
  • Nincsenek plusz költségek, nem kell porzsákot vásárolnia
  • Hatékony takarítás a szőnyegeken is
  • Kompakt, könnyű modellek a maximális kényelemért

Porzsák nélküli ProPower porszívóink kivételes teljesítményt nyújtanak a padlók és szőnyegek higiénikus tisztításához, a porzsákokkal járó utólagos költségek nélkül.

Ismerje meg a Bosch BGC21POW1 Porzsák nélküli porszívót

porzsák nélküli bosch porszívó

10 év motorgarancia: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.

Turbókefe: speciális, nagy sebességű forgókefével a szőnyegek hatékonyabb tisztításához. A szőnyegek takarítása kihívást jelenthet. A turbókefe alaposan eltávolítja a szőnyegről a szöszöket, cérnaszálakat és a hajat. A speciális, nagy sebességű forgókefe kibontja az összegubancolódott, összetömörödött és lelapított csomókat, és hatékonyan tisztítja a szőnyegeket.

Nagy teljesítmény akkor is, ha a portartály megtelik? A Power AirCycle technológiával és a Bosch Motor technológiával ez lehetséges. A pontosan kiszámított ciklon és az optimális vezetett levegő háromszor kering a portartályban, és erőteljes centrifugális erő választja el a port a levegőtől.

A HEPA szűrőnek köszönhetően a készülék által kibocsátott levegő tisztább, mint a szoba levegője. A finom porszemcsék, baktériumok és szennyezőanyagok 99,95%-át kiszűri, így ideális az allergiában szenvedők számára. A mosható szűrő miatt nincsenek pluszköltségek.

Teljesítményszabályozás: optimális eredmény bármely padlótípuson, pontos teljesítményszabályozással és briliáns motorkezeléssel.

Kattintson ide és nézze meg ezt a készüléket >>>

Tudjon meg többet a porszívókról és olvasson tovább:

Melyik vezetéknélküli porszívó illik Önhöz?

Ez nem divat porszívó, hanem valóban hasznos eszköz!

Hogyan válasszunk porszívót?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 18.

Bosch porszívó termékajánló