Ez nem divat porszívó, hanem valóban hasznos eszköz!

vezetéknélküli akkus profi porszívó

Ez nem divat porszívó, hanem valóban hasznos eszköz!

Vezeték nélküli akkus kézi porszívó, amely tényleg takarít!

Amikor bejöttek a vezeték nélküli akkumulátoros porszívók még a gyártók "gyerekcipőbe" jártak ezen a készülékek terén, és inkább divat volt, illetve másodlagos porszívók voltka ezek a gépek.

Azonban a Bosch Unlimited vezeték nélküli porszívók tényleg hatékonyak, és könnyű a kezelésük. Hatalmas segítségek az otthonokban, és csak pozitív visszajelzés érkezik hozzánk róluk.

Mindent könnyedén kitakaríthat!

Végre nincs szükség több eszközre a lakás különböző részeinek takarításához.  Az Unlimited vezeték nélküli kéziporszívó hasznos tartozékokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik bármilyen típusú padló takarítását, és a szőnyegekkel is maradéktalanul elbír. Sőt asztal, kárpit, vagy akár a mennyezeten is használhatja őket. Extra, hogy a gépkocsik tisztántartására is ideálisak.

unlimited bosch vezeték nélküli porszívó

Az All Floor HighPower kefe nagy teljesítményű és hatékony takarításra képes. legyen, szó bármilyen felületről.

unlimited bosch vezeték nélküli porszívó

Kimondottan pozitív oldala, hogy tisztítása könnyed, mert a fej elején lévő kefe oldalirányban kiemelhető, így a hajszálakat könnyedén eltávolíthatja róla.

unlimited bosch vezeték nélküli porszívó

DigitalSpin motor garantálja a tökéletességet

Az Unlimited vezeték nélküli fogantyú is tartalmazza a legújabb motortechnológiát: a hosszú élettartamú DigitalSpin motort. A tökéletesen beállított aerodinamikai lapátok gyorsabban forognak, mint egy Forma 1-es motor. A motor kompakt, könnyű és nagy teljesítményű.

Nem kell félnie, hogy lemerül az akkus kézi porszívója

A legtöbb eszköze különböző típusú akkumulátort használ, így ha lemerül, akkor várni kell amíg ismét felölt.  A Power for ALL rendszerben az a nagyszerű, hogy az akkumulátor cserélhető, és sokféle Bosch készülékkel kompatibilis.  A kertészkedéstől a takarításon át a komolyabb barkács feladatokat ellátó gépekben (a 18 V-os Home & Garden Bosch vezeték nélküli rendszerhez tartozó gépek) használhatja ezeket az akkumulátorokat. Így ha lemerül a porszívó, csak cserélje ki az akkumulátort és már haladhat is tovább.

unlimited bosch vezeték nélküli porszívó

Az üzemidő végtelen lehet a Bosch gyorstöltővel, két 3,0 amperórás Bosch Power for ALL akkumulátorral és normál áramfogyasztási módban való üzemeltetéssel, mivel az egyik akkumulátort tölteni lehet, miközben a másik használatban van.

A kibocsátott levegő tisztább, mint a szoba levegője, egyszerű tisztítani.

Általában mindig található finom por a levegőben. A hosszú életű kazettás szűrőrendszernek köszönhetően a kibocsátott levegő háromszoros szűrésen megy

További előnyei az Unlimited vezeték nélküli porszívónak

A portartály könnyen eltávolítható és kiüríthető.
Könnyű készülékek, így akár fiataloknak vagy időseknek is ideális.
Könnyű a tárolásuk, kis helyet foglalnak el.

Kisállat tulajdonosok számára is ideális.

A házi kedvencek szőrét általában nehéz eltávolítani. A nagy hatékonyságú, különlegesen kialakított szívófej azonban tökéletes a kisállat-tulajdonosok számára, mert intenzív tisztítást végez, legyen bármilyen típusú padlóról is szó. A speciális forgókefe egy pillanat alatt összegyűjti az állatszőrt. A fej takarítása könnyedén megoldható.

Nézze meg az Bosch Unlimited ProAnimal porszívókat >>>

Böngésszen a Bosch onlineMárkaboltok oldalán az Unlimited vezetéknélküli porszívók között >>>

Tudjon meg többet:

Porszívót szőnyegre!

Bosch vezeték nélküli porszívó, kisállatok gazdáinak

Melyik porszívó való nekem?

Miért ne vegyen porzsákos porszívót?

Hogyan válasszunk porszívót?

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Febr 11.