Zseniális koncepció, maximális rugalmasság a mosogatónál

több szintes mosogatómedence

Zseniális koncepció, maximális rugalmasság a Blanco mosogatónál

Egyedülálló három emeletes mosogató

A BLANCO Etagon mosogató óriási anyag és méretválasztékában biztosan megtalálja az ideálisat konyhai mosogatóját.

A BLANCO mosogatók között szenzációt keltett, ezzel az okos koncepcióval felszerelt mosogató. Amennyiben új konyhát alakít ki, ezt ismerni kell! Olyan speciális kialakítás van a Blanco Etagon kialakításnak, amely maximálisan felhasználó barát, amellett, hogy exkluzív kinézetével szemet gyönyörködtető.

Egy tál, két sín, három funkcionális szint, ez az emeletes mosogató

etagon több emeletes Blanco mosogató

A BLANCO Etagon egyedi kényelmet ígér, miközben funkcionalitása egyedi és, sokszínűen használható.  A legfontosabb elemei a tökéletesen összehangolt kiegészítők. Amiért a legjobban közkedvelt mosogató lett, az a kihasználhatóságát növeli az Etagon számára tervezett rozsdamentes acél sín. Így három szinten használhatja a mosogatót. Az alsó szint a mosogató részé, a középső szint az acél sín, melyre akár forró lábost is helyezhet, és a mosogató tetejére helyezhet akár vágódeszkát, így kialakítva a harmadik szintet.

etagon több emeletes Blanco mosogató

Ismerje meg a BLANCO onlineMárkabolt oldalána a BLANCO Etagon mosogatókat >>>

Az acélsínt akár csöpögtetőkén is használhatja.

etagon több emeletes Blanco mosogató

A BLANCO Etagon mosogatók 53-78 cm-es kivitellel is kaphatóak. Így különböző szélességű konyhaszekrényhez is megtalálja a tökéleteset.

Kicsi mosogató, mégis nagy tér

Amennyiben kisméretű konyhája van, akkor is ideális választás akár a legkisebb 53 cm-es Blanco Etagon mosogatótál. Mivel több szintes, az emeletek plusz helyet biztosítanak a munkavégzésre, így kihasználva a mosogatómedence előnyeit.

XL méretű mosogató előnyei

Figyelmébe ajánlom a legújabb 80 cm széles szekrénybe helyezhető Blanco Etagon mosogatótálakat. Az XL-es tál előnyei nyilvánvalóak: a nagyméretű edényeket vagy sütőtálcákat könnyedén meg lehet tisztítani, és! még mindig sok hely van párhuzamos feladatok elvégzésére. Gyorsabban készítheti el az ételek a három szinten. Sőt a tálalásnál is több helye van.

Ismerje meg a Blanco.onlineMárkabolt oldalána a Blanco Etagon mosogatókat >>>

Sokféle anyagból készülnek a BLANCO mosogatók

Válogathat rozsdamentes acélból készültet, akár selyemfényű kivitelben. A kínálatban többféle Gránit (Silgránit) PuraDur mosogatót talál, döbbenetesen sok színben.

A Silgránit PuraDur gránit mosogatók a szabadalmaztatott 'Hygiene + Plus' védőkészítménnyel érkeznek. Ez azt jelenti, hogy az anyag antibakteriális és szennyeződés-riasztó hatású. A tesztek megerősítik, hogy az egyedi beépített higiéniai védelem átlagosan 98% -kal csökkenti a baktériumok szaporodását. Ez biztosítja a higiéniát minden esetben és megkönnyíti az alapos tisztítást.

Amennyiben a kerámia mosogatókat kedveli, akkor azt is megtalálja a Blanco Etagon mosogatók között.

Beépítési lehetőségei sokrétűek, megoldhatja aláépítve, munkalapszintbe, és hagyományosan felülről is.

etagon több emeletes Blanco mosogató

Bizonytalan a beépítéssel kapcsolatban, olvassa el a Hogyan építhetem be a mosogatómat? Alulról, felülről, süllyesztve? írásomat.

Az Etagon kiegyensúlyozott, kortárs megjelenéssel rendelkezik.  A gondosan átgondolt részletek, és a modern InFino lefolyórendszer csak az elegáns dizájn hangsúlyozására szolgálnak, miközben hosszú távon jó szolgálatot tesznek.

etagon több emeletes Blanco mosogató

Számos BLANCO csaptelep egyszerűen kombinálható a BLANCO Etagon mosogatóval. Válogasson óriási kínálatunkban, akár gránit, króm, vagy rozsdamentes csaptelepet szeretne >>>

Ismerje meg a Blanco.onlineMárkabolt oldalána a BLANCO Etagon mosogatókat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Silgránit PuraDur® gránit mosogatók döbbenetes tulajdonságai

Hogyan építhetem be a mosogatómat? Alulról, felülről, süllyesztve?

Hova tegyem a mosogatómat?

 

Nézze meg vásárlóink véleményét az onlineMárkaboltokról!>>>

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Márc 25.