Whirlpool mosógép specialitások

mosógép specialitások

Whirlpool mosógép specialitás...!

Mitől lesz Önnek a legjobb mosógépe?

Rengeteg mosógép közül választhatunk napjainkban. A lényeg, hogy olyat vásároljunk, ami a mi elvárásainkat teljesíti, nekünk a legjobb mosógép! Így biztos lehet benne, hogy a legjobb mosógépet választotta magának.

Az egyik kedvenc mosógép gyártó a Whirlpool. Csak érdekességképpen elmondom, hogy már 1911 óta gyárt mosógépeket. Tehát van itt tapasztalat bőven :)

Miért válasszon Whirlpool mosógépet?

Ahogy fent már említettem, mindenkinek másmilyen mosógép az ideális. Ezért most összefoglalom a Whirlpool mosógépek előnyeit, és így már tudni fogja, hogy Ön megtalálja-e itt a megfelelő készüléket.

Mint háziasszonynak, aki szinte minden nap mos, a legfontosabb, hogy milyen programokkal rendelkezik a mosógép.

A mosógépekben mindig van pamut és vegyes program. Erről nem kell sokat beszélni, mert nem teszi egyedivé a gépet. Ami nekem kell, az viszont a gyorsprogram.

gyorsprogram mosógépben

A Whirlpool mosógépekben van gyorsprogram.

Gyors 30 perces: Enyhén szennyezett ruhák gyors mosásához. Ez a ciklus mindössze 30 perces, így időt és energiát takarít meg.

Színes ruhák melyek nem erősen szennyezettek:

Színes 15°-os: Ez a ciklus segít megőrizni a ruhák színét, mivel hideg (15 °C-os) vizet használ. Kielégítő eredményt ad annak ellenére, hogy kevesebb energiát fordít a vízmelegítésre. Enyhén szennyezett, foltmentes ruhák mosásához. Ez a ciklus csupán 15 °C-on, képes a 40 °C-os vegyes programnak megfelelő eredményt elérni.

farmer program

Farmer program

Minden családban megtalálható ez az alapruhadarab. Így fontos, hogy figyelmet szenteljünk a farmeroknak. Mindig kifordítva és folyékony mosószerrel kell mosni őket.

Természetesen ezekre figyeljen még:

1/ A gép méreteire. Normál vagy keskeny mosógépet szeretne

2/ Hány fős a családja, mert 6-tól egészen 12 kg teherbírásig talál mosógépeket a Whirlpool onlineMárkaboltokban.

3/ A centrifuga fordulatszáma sem elhanyagolható. 1000 fordulat/perctől – 1400 fordulat/perc-ig talál a mosógépek között. Amennyiben szárítógépet használ, válassza a legmagasabb fordulatszámot, mert így kevesebb vízzel kell a szárítógépnek megküzdenie. Így gazdaságosabb a szárítógép működtetése.

4/ Energia besorolás. Természetesen ha a pénztárcája engedi, a legjobb energia hatékonyságú gépet válassza, ami az A+++. De az A++, A+-os gépek is gazdaságosak.

Ami még fontos nekem mosógép választásnál

Amire még nagyon oda kell figyelni, az a mosógépben lévő motor. Mondhatnám, hogy azért, mert az inverteres technológiával készült motor nem rendelkezik szénkefékkel, így kevésbé melegszik és jobb hatásfokra képes…. de lehet, hogy ez egy hölgy olvasónak nem sokat mond. (Azonban ha Önt ezek a részletek érdeklik, a Megbízható mosógépek írásomban részletesebben olvashat róluk.) Na, de miért fontos a motor?

Válassz az Önnek legjobb mosógépet, hogy az idejét azzal töltse el, ami igazán fontos!

Mert pl. a Whirlpool 10 év motor garanciát vállal az inverter motorokkal készült mosógépekre. Ez egy olyan hosszú garancia idő, amelyet mindenképpen figyelembe kell venni!

Ide kattintva nézze meg a Whirlpool inverter motorral készült elöltöltős mosógépeit>>

Ide kattintva meg tudja nézni a Whirlpool inverter motorral készült felültöltős mosógépeit >>>

Tehát ne feledje, Önnek nem biztos, hogy az a tökéletes mosógép, mint a szomszédasszonynak, így vegye figyelembe a fent leírtakat és olyan mosógépet vegyen, amivel szeretni fog mosni.

 

Olvasson tovább:

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Hogyan válasszunk mosószert?

Mennyit eszik 100-on egy mosógép

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Febr 14.