A legnagyobb forgalmú webáruházak 2021-ben, és miért fontos, hogy Ön melyiket válassza!

okos vásárlói döntések

A legnagyobb forgalmú webáruházak 2021-ben. Hol vásároljon, miért fontos ez Önnek! 

Okos vásárlói döntések!

A magyarországi legnagyobb forgalmú webáruház alakulása az utóbbi években:

Több éven át versenyzett az Extreme Digital és az eMag webáruház, de a  2019-ben egyesültek. Ennek köszönhetően abszolút az első helyet uralja napjainkban a magyar piacon az eMag.

Az eMag egy 2001-ben alapított román multi cég, ahol szinte minden kapható. 2009 és 2012 között az eMAG Kelet-Európa legnagyobb online web áruházává nőtte ki magát, amelyre több multinacionális vállalat is felfigyelt. 2012-ben némi a vállalat többségi tulajdonosa a rendkívül tőkeerős dél-afrikai Naspers-csoport lett. Az eMAG Románia mellett Bulgáriában is piacvezetővé vált. Tehát 2021-ben az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, a lengyel Allegro Group Europe-nak tagja (amely a már említett dél-afrikai Naspers-csoporthoz tartozik).

A második legnagyobb forgalmú webáruház Magyarországon a MediaMarkt.

Az első áruházukat 1979-ben, Münchenben, 4 magánszemély alapította. Magyarországon az első Media Markt áruházat 1997. március 11-én nyitották meg Budapesten. Jelenleg, összesen 32 Media Markt áruház üzemel országszerte. A MediaMarktSaturn Retail Group Európában vezető szerepet tölt be. A vállalat magában foglalja a MediaMarkt és a Saturn márkaneveket, amelyek átfogóan hálózatba kötik mintegy 1000 álló üzletüket online értékesítési platformokkal. 

Ahogy látja Ön is a legnagyobb forgalmú webáruházak külföldi tulajdonban vannak.

Ön mi alapján dönti el, hogy hol vásárol?

Vásárolni mindig kell, de számomra egyre fontosabb, hogy magyar tulajdonú cégtől vásároljak, ahol magyar emberek dolgoznak, ezzel támogatva a magyar gazdaságot.

Szerencsére nem vagyok ezzel egyedül, mert a mostani statisztikák is azt bizonyítják, hogy az embereknek is egyre fontosabb, hogy magyar vállalkozókat támogassák, ezáltal megőrizve a magyar munkahelyeket.

A hosszú távú gazdasági fejlődés akkor biztosított, ha stabil a kis- és középvállalkozói szféra.

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. magyar tulajdonú háztartási gép webáruház, amely magyar kollégák és családjaik megélhetését biztosítja.

Biros Levente a cég tulajdonosa egy olyan vállalkozást szeretett volna, ahol mindenki boldog. Elégedett vásárlók, munkatársak, beszállítók és tulajdonos is.

Sikerült munkatársaival megvalósítani.

A „Mindig többet Adni” hitvallás nem csak a céget, de a partnerekkel és vásárlókkal való viszonyt is híven tükrözi.

Biros Levente vidéki cukrászból lett cégvezető. A 2008-as válságban tönkre ment, de a mínusz negyven millióból egy szemléletváltással felállt, és tisztességes munkával, a munkatársai megbecsülésével egy 2021-re egy közel 4  milliárdos árbevételű, magas minőségű online webáruházat épített fel.  A több mint két évtizedes onlineMárkaboltok (Onlinemárkabolt Magyarország Kft.) ország "Hivatalos Forgalmazói".

Levente példaértékű a dolgozói számára, és a magyar e kereskedőknek. Minden nap azért harcol, a globális online cégek ellen, akik véleménye szerint korlátlan marketing büdzsével, akár évekig is veszteségesen tudnak működni, versenyhátrányba hozva a hazai online piacot. Célja, hogy tisztességes e-kereskedelem legyen Magyarországon.

Válassza Ön is a magas minőségű márkákat forgalmazó magyar onlineMárkaboltokat, és élvezze az életkönnyítő háztartási készülékeit egyedi 5 év garanciával!

Bizonytalan a készülék választásban? Az onlineMárkaboltok háztartási gép szakértői örömmel fogadják érdeklődését, és akár telefonon is megrendelheti a közösen kiválasztott készüléket. (+36-1/478-2128)

Mi motiváltak vagyunk abban, hogy Ön elégedett legyen és a szállító kollégák biztos vigyáznak a gépére és maximális segítséget nyújtanak, ha kérdése van.

Böngésszen az onlineMárkaboltok háztartási készülékei között >>>

Tudjon meg többet olvasson tovább

Sarkalatos tény, az online vásárlásnál! 

Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Ápr 06.