Új Gorenje UltraClean mosogatógépek, made in Európa…

európába készülő mosógatógép

Fontos Önnek, hogy a mosogatógépe Európában készül?

Ismerje meg a modern életstílus ihlette Gorenje UltraClean mosogatógépeket, és tudja meg miért előnyös, ha Európában gyártják.

1. ok: Fenntarthatóság

Az a tény, hogy a Gorenje mosogatógépeket Európában fejlesztik, tervezik és gyártják, ahol a legtöbb ügyfelük található, számos előnnyel jár számukra és a környezet számára is. Az európai gyártás lehetővé teszi számukra, hogy:

  • A Gorenje kizárólag a legkiválóbb felszereléseket és berendezéseket használja, olyan készülékek gyártásához, amelyek könnyebbé teszik a felhasználók mindennapjait.
  • az iparág vezető szakértőivel dolgoznak együtt, akik megértik ügyfeleiket, és így csak a legjobb megoldásokat tudják megalkotni,
  • Európa erős közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően csökkentik a CO2-kibocsátást.

A Gorenje a fenntarthatóság iránt elkötelezett. Célja az edények környezetbarát tisztán tartása mellett a környezetet is megóvni. Minden mosogatógép alapos tervezési fázison megy keresztül, jóval azelőtt, hogy napvilágot látna, így megfelel a jogi és környezetvédelmi előírásoknak. Folyamatosan fejlesztik a tervezési és gyártási folyamatokat, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljanak a bolygónkra, kezdve az anyagok kiválasztásától és a környezetbarát technológiai eljárásoktól kezdve a kevesebb elektromos áram és víz felhasználásán át, egészen az egyszerű szétszerelés és újrahasznosítás biztosításáig a mosogatógép élettartamának végén.

made in europa gorenje

2.ok: Minőség és innováció

Európa híres a termék- és iparági innovációról. Évekig az volt a trend, hogy Európa felel az innovációkért, Kína pedig a gyártásért. A Gorenje azonba úgy gondolta, hogy ha minden egyes alkatrészt ők terveznek, fejlesztenek és gyártanak, az nagyobb ellenőrzést biztosít az egész folyamat -és a védjegyek védelme terén. Továbbá még a jogsértés lehetőségét is kiküszöböli.

Ezért a “Made in Europe” garancia arra, hogy a gyártásra vonatkozó bizonyos előírások és szabványok biztosan teljesülnek. Ez az átláthatóság és a bizalom jele is.

3.ok: Etikus munka

Nem titok, hogy a világ egyes részein kényszermunkát vagy gyermekmunkát alkalmaznak a termelési folyamat során. Mind Európában, mind vállalaton belül a Gorenje elkötelezett az összes dolgozójával szembeni tisztességes és tiszteletteljes bánásmód mellett. Továbbá hozzájárulnak az európai gazdaság védelméhez és a társadalom virágzásához.

Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy a termékek származási helye alapján vásárolnak. Megértik a helyi termékek értékét, az ellátás biztonságát és a környezettudatos cselekvést, amely segít egy jobb (és tisztább) jövő kialakításában mindannyiunk számára.

Ezért ez a három szó, hogy “Made in Europe” fontos dolgot jelent! 

Tökéletesen képzett a munkája elvégzésére, az új UltraClean mosogatógép

gorenje europában gyártott ultraclean mosogaatógépei

Az új Gorenje mosogatógépeket a modern életstílus ihlette. A mindennapi élet dinamikáját szem előtt tartva készültek, így elég rugalmasak bármilyen feladat megoldásához. Az igényeihez igazodó, testreszabható belső tér és a funkciók széles tárháza gondoskodik arról, hogy több ideje maradjon az élet fontosabb dolgait élvezni.

Minden Gorenje mosogatógépet profi szakemberekből álló csapat készít, akik a legújabb technológiai trendek beépítésével igyekeznek megfelelni ügyfeleik igényeinek.

Az új UltraClean mosogatógépek például számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az életét.

Ha időt, mosószert és energiát szeretne megtakarítani, a SmartDosing funkció gyorsan a kedvence lesz. Egyszerűen csak beleönti a mosószert a tartályba, és a mosogatógép intelligensen adagolja azt a hónap folyamán.

A FastEfficient funkciója viszont mindössze egy óra alatt tökéletesen elmosogatja és megszárítja edényeit.

Ha extra tiszta edényekre vágyik, akkor az ExtraHygiene with UV Technology funkcióra is számíthat, amely még alacsonyabb hőmérsékleten is eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át.

SmartUltra Dry szárítási funkcióval pedig hihetetlenül száraz edényei lesznek.

gorenje europában gyártott ultraclean mosogaatógépei

Ez a kiváló szárítási technológia biztosítja, hogy a tiszta edények, műanyagok, üvegek mindig tökéletesen megszáradjanak. A beépített ventilátor és az automata ajtónyitás a mosási ciklus végén gondoskodik arról, hogy az edények használatra készek legyenek és a távozó pára miatt ne sérüljön meg a konyhapult. 

Böngésszen a Gorenje UltraClean mosogatógépei között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Ismerje meg a 3 legnépszerűbb Gorenje készülékünket

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Igaz az, hogy egy 16 terítékes mosogatógép 9.5 liter vízzel elmosogat?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Febr 24.