facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mit tudnak az új főzőlapok a régiekhez képest?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A finom falatokhoz nemcsak megfelelő hozzávalókra van szükség. Nem mindegy az sem, milyen főzőlapon készülnek, és az sem, milyen körülmények között. Egy elegáns, igényesen kivitelezett készüléken a főzés sem teher, inkább élvezet. Ne szívja a fogát, ha már megint a konyhában kell töltenie a délutánt... a modern főzőlapok a gondolatait is kitalálják, a gyártó olyan igényekre is gondolt, amelyek elsőre eszünkbe sem jutnának. :)

Érintészenzoros főzőlappal a készülék irányítása szuper kényelmes

Ne nyomja, csak érintse meg! Tudta, hogy a teljesítményt már rendkívül egyszerűen, egyetlen érintéssel szabályozhatja?
Azok, akik a hagyományos gázfőzőlapot használják, nem is tudják, mennyivel kényelmesebb, ha a teljesítményt nem mechanikus gombokkal, hanem érintőszenzoros vezérlésű csúszkákkal szabályozhatják. A Whirlpool szupermodern főzőlapjainak vezérlése például minden eddiginél egyszerűbb, hiszen egy érintőkijelzős felületen egyetlen érintéssel kiválaszthatja az erősséget, és egy világító kijelző is mutatja, hogy melyik főzőzóna van bekapcsolva. Ilyen funkcióval büszkélkedhetnek a TouchSlider vezérlésű főzőlapok is, melyeknél az erősség szabályozásához csak végig kell húznia ujját a csúszkán.

Re Start - újraindítás, hogy ott folytassa a főzést, ahol abbahagyta! Ha menet közben véletlenül kikapcsolt egy ReStart funkciós Bosch főzőlapot, akkor a készülék 4 másodpercig még tárolja a beállításokat. Ezen az időn belül visszakapcsolhatja a készüléket anélkül, hogy a kikapcsolás előtti aktív funkciók elvesznének. Szintén a Bosch praktikus funkciója a QuickStart, ami annyit jelent, hogy bekapcsoláskor automatikusan az a főzőzóna aktiválódik, ahová az edényt tette - csak a teljesítményfokozatot kell megadnia, és már kezdődhet a főzés!

Ön tudja, mennyit fogyaszt otthoni főzőlapja? Ha Bosch főzőlapot választ, ezentúl mindig képben lesz, ugyanis egyes modellek az energiafogyasztást is kijelzik! Ez segít abban, hogy okosan megtervezze otthona rezsiköltségeit.

Flexindukciós főzőlappal több edényben is főzhet egyszerre Nagyobb méretű serpenyőben szeretne főzni, de nem passzol a főzőlapjához? Ezt a problémát is felejtheti, ha flexindukciós főzőlapot választ. Ne engedje, hogy korlátok közé zárják! Mindegy, mekkora a lábas vagy a serpenyő, bárhová teheti a főzőlapon, hiszen csak ott ad le teljesítményt, ahol edényt érzékel. A zónákat igény szerint össze is kapcsolhatja, hogy egy nagyobb szögletes sütőedény számára is elegendő helyet biztosítson.
A Whirlpool FlexiCook főzőlapot például úgy tervezték meg, hogy bármilyen méretű, alakú főzőedényt igény szerint használhasson! Sőt! A minimum 12cm átmérőjűtől a 40×24cm-es hatalmas edényig bármekkora méretű lábast választhat - egyszerre akár 10 kisméretű edényt is. A teljes főzőzóna egyforma hőmérsékletű lesz egyenletesen 4kW booster teljesítménnyel, így Ön rugalmasan és gyorsan főzhet. Bármikor, amikor az edényt másik főzőzónára teszi át, a készülék abban a pillanatban alkalmazkodik hozzá, és azt a részt kezdi melegíteni, ahová az edény került. Ugye milyen nagyszerű?

Az indukciós főzőlapok előnyeit már széles körben ismerik. Ha kíváncsi, mivel tudnak többet a hagyományos készülékeknél, olvassa el korábbi bejegyzésemet.

Íme egy látványos példa a végére:***

Indukciós főzőlappal sokkal egyszerűbben és gyorsabban főzhet

***Forrás: Whirlpool Beépíthető Termékválaszték 2015 - katalógus


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA