facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Szép volt fiúk!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A múlt vasárnap este sokunk számára egyet jelentett a Magyarország-Belgium EB nyolcaddöntővel. Én is feszült izgalommal vártam az esti mérkőzést, még a napi teendőimet is úgy igazítottam, hogy a meccsnézésig minden házimunkával elkészüljek, és garantáltan a szurkolásra tudjak figyelni.

Büszkén néztem, ahogy a fiúk vért izzadva küzdöttek, és látványos megoldásokkal olyan helyzeteket alakítottak ki az ellenfél kapuja előtt, amiből bármikor egy gól is lehetett volna. Barátaim szerint évek óta nem volt ilyen jó a magyar csapat, mint ezen a bajnokságon.

De menjünk egy picit vissza az időben!

Hogy lettem én EB szurkoló?

Ha valaki akár csak egy hónappal ezelőtt a magyar válogatottról kérdezett volna, semmit sem tudtam volna mondani. Nem vagyok nagy futballrajongó, önszántamból talán sose néztem végig egyetlen meccset sem. Aztán jött a Magyarország - Ausztria EB meccs, és valahogy minden megváltozott.

A magyar foci, amitől nem is reméltünk ilyen teljesítményt, most megtanított minket arra, hogy csapatmunkával, összefogással, akarattal, stílussal és megfelelő taktikával, egy bombabiztos sztárcsapat ellen is képesek vagyunk jól teljesíteni. Sajnos a belgák elleni meccset elvesztettük, de emelt fővel, nyertesként térhettek haza a srácok. Bárcsak valahogy ez a jó szereplés a következő tornán is meglenne! :)

12 emlékezetes nap áll mögöttünk, ami egy óriási szurkolótáborrá változtatta az országot. Akik korábban nem követték a futball eseményeket, most véletlenül se maradtak volna le egyetlen mérkőzésről sem. Nők és férfiak, idősek és fiatalok... mindegy, hogy otthon, a kivetítők előtt, vagy élőben a stadionban láttuk a mérkőzést... több millióan egy emberként szorítottunk a válogatottnak. Becslések szerint csak a televízióban (!) kb. 3 millió ember nézte végig a mérkőzést, köztük én is.

A 4-0-s eredmény nem vereség, hanem lehetőség. Megmutatta, hogy a múlt kudarcaival való leszámolással, nem görcsös akarással, hanem felszabadult, szívből jövő játékkal a magyar foci nemzetközi szinten is versenyképes. Megmutatta, hogy jó az irány, ezen kell továbbmenni, hogy ez az éjjel, soha ne érjen véget.

Az online Márkabolt háziasszonyaként a VB selejtezőkön is szurkolok a csapatnak, és bár az ő sikerükre nem tudok 5 év garanciát adni, a termékeimre viszont igen. ;)

Szép volt fiúk  


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA