Fogyasztás, hangosság, megbízhatóság a szárítógépeknél Whirlpool

szárítógépek

Fogyasztás, hangosság, megbízhatóság a szárítógépeknél

Az első három szempont, ami a magyar családoknak fontos a szárítógépeknél

Közeleg az ősz, itt az ideje, hogy felülvizsgáljuk a szárítógépünk, illetve aki új készüléken gondolkodik, kezdjen el keresgélni.

A legtöbben a helyhiány (a teregetőt kellemetlen kerülgetni) vagy a pára okozta penészedés miatt szerezzük be, illetve azért mert a ruháinkat maximálisan megszabadítja az állatszőrtől.

A Whirlpool a világ szárítógép gyártói között vezető pozíciót tölt be, és nekünk az onlineMárkaboltoknak is az a tapasztalata, hogy a magyar családok között közkedvelt.

Ismerje meg a Whirlpool szárítógépek előnyeit

Fogyasztás

fogyasztás

A hőszivattyús szárítógépek energiatakarékosak. Ezek a típusú készülékek használják fel a legkevesebb energiát a működésükhöz, a kondenzációs és légkivezetéses szárítógépekkel szemben.

Tehát, ha az elsőleges szempont szárítógép választásban az áramfogyasztás, akkor csak is hőszivattyús szárítógépet válasszon.

Megbízható szárítógép

megbízható szárítógép

A megbízhatóság is fontos amikor egy drágább szárítógépre ruháznak be a családok. A Whirlpool 10 év motorgaranciát vállal a hőszivattyús készülékekre. Ez már bizonyítja, hogy nem 1-2 évre gyártják ezeket a szárítógépeket, így sokáig élvezheti jótékony hatásukat.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a 10 év motorgaranciás hőszivattyús szárítógépeket >>>

Csendes hőszivattyús szárítógépek

csendes szárítógép

Egy társalgás zajszintje 60 dB-nek felel meg. A Whirlpool hőszivattyús szárítógépek is 60-65 dB között vannak működéstől függően. Ez nem folyamatos zaj, hanem pl.mint a mosógépnél, csak időközönként hallható.

A szárítógép a levegő melegítésére hőszivattyús rendszert használ. Így maximális hangereje lehet amikor a szárítógép elindul és a kompresszor működése megkezdőik, vagy a hűtőfolyadék áramlása történik. De a szárítási folyamat alatti zúgó hangok már sokkal halkabbak. Ezeket a hőszivattyú adja ki, és teljesen normálisak. 

Mutatok egy kiváló hőszivattyús szárítógépet, amely a vásárlóink kedvencei közé tartozik.

Whirlpool FT M22 9X2B EU Hőszivattyús szárítógép

A Whirlpool FT M22 9X2B EU szabadonálló hőszivattyús szárítógép jellemzői:

Kiemelkedő 9kg dobkapacitás, így egyszerre rengeteg ruhát tud belehelyezni. Exkluzív 6.Érzék technológiával biztonságban vannak a ruhái és a pénztárcája, mert folyamatosan figyeli a dobban lévő nedvességet, védi ruháit és ideális szárítási eredményeket biztosít.
Elegáns árnyékolt ajtótervezése szemet gyönyörködtető.
A 3Dry Air Care technológia a 3D AirFlow és a SoftMove technológia, lágy szárítási műveletet biztosít, melyek mind szárítják, mind védik a ruhaneműit.

Ismerje meg a szárítógép sokoldalú programjait, és a maximálisan (kg-ban) betehető ruhamennyiséget:

Eco Pamut 9 kg: Normál pamutprogram normál nedvességtartalmú pamut ruhanemű szárításához. Energiafogyasztás szempontjából ez a leghatékonyabb program a pamut ruhanemű szárításához. Az energiacímkén szereplő értékek erre a programra vonatkoznak.

Pamut 9 kg: Pamut ruhanemű szárításához.

Vegyes 4 kg: Ez a program ideális a pamut és szintetikus ruhák közös szárítására.

Műszál 4 kg: 4 Műszálas anyagokból készült ruhanemű szárításához.

Kímélő program 2 kg: Kímélő szárítást igénylő, kényes ruhanemű szárításához.

Gyapjú 1 kg: Gyapjú ruhák szárításához. Szárítás előtt fordítsa ki a ruhákat. Hagyja a ruhákat természetesen száradni, ha a szélük még nedves.

Nagyobb ruhák 9 kg: Pamut ágynemű szárításához.

Gyors 30 perces 0,5 kg: Ideális nagy sebességgel a mosógépben centrifugázott pamut ruhák szárítására.

Ing 3 kg: Ez a program pamut vagy kevert pamut/szintetikus ruhákhoz való.

Vasaláskönnyítő program: Ez a ciklus kiteríti a ruhák szövetét, megkönnyíti a vasalást és a hajtogatást; ne használja még nedves ruhákon. Kis mennyiségű pamut és kevert pamuthoz is alkalmas.

Frissítő Rövid program, amely a szövetek felfrissítésére való, a szöveten átfújt friss levegőnek köszönhetően. Még nedves ruhákat ne használjon. Bármilyen mennyiséggel jól működik, de kisebb mennyiségeken hatékonyabb. A program körülbelül 20 percig tart.

Specialitások:

Farmer 3 kg: Pamut farmerruházat és vastag, farmerszerű anyagból készült ruhadarabok, pl. nadrágok és dzsekik szárításához.

Mini Töltet 1 kg: Kis mennyiségű töltetek takarékos szárítása.

Sportruha 4 kg: Szintetikus anyagból vagy pamutból készült sportruházat szárításához.

Selyem 0,5 kg: Selyem ruhanemű kímélő szárítása.

Színes 9 kg: Program színes ruhák érzékeny szárítására.

Tollkabát 2,5 kg: Tolldzsekik és paplanok természetes puhaságát adja vissza (2 tolldzseki).

Amint látja, szinte minden anyagtípusra megtalálja a megfelelő programot, így nem kell tartania attól, hogy a szárítógép használat roncsolná a ruháit.

Természetesen van módja késleltetni a szárítást, sőt a FreshCare+ funkciónak köszönhetően, a ruhákat a program vége után is a forgódobban hagyhatja, a baktériumok nem tudnak elszaporodni a dobban. Ez a kezelés a beállított program vége után maximum 6 órán keresztül működik. Ha kiválasztja ezt az opciót, akkor az előzőleg elmentett szárítás a memóriában marad. Ha ezt az opciót a késleltetett indítással együtt használja, akkor a gyűrődésmentes kezelést is hozzáadhatja.

Energia besorolása nagyszerű, hiszen A++-os. Ahogy az energiacímkén is látja évente csupán 258 kWh a fogyasztása. (Ez egy közelítő érték, mely 160 szárítási ciklust vesz alapul, teljes vagy részleges pamut töltet esetén. Természetesen módosul az energiafogyasztás a használattól függően)

A zajszintje 64 dB(A)re1pW ami abszolút nem zavaró, hiszen egy normál beszélgetés hangereje 60 dB.

A Whirlpool onlineMárkaboltban most megvásárolhatja ezt a csendes, megbízható és alacsony energiafogyasztású hőszivattyús szárítógépet >>>

Nézelődjön a Szárítógép Szalon oldalán, és válogasson kedvére >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hőszivattyú szárítógépek – megérik a pénzüket?

Nem luxus a szárítógép, spórol vele!

Szárítógép titkok

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Júl 12.