facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Legnépszerűbb beépíthető sütőink

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Legújabb blogcikk sorozatomban háztartási gép kategóriánként a legnépszerűbb termékeket veszem sorra, hogy megkönnyítsem azok dolgát, akik vásárlás előtt állnak, és kíváncsiak arra, melyik gépet keresik a legtöbben.

Korábban már bemutattam a legközkedveltebb mosógépeket és hűtőket, most pedig a beépíthető sütőket veszem sorra!

Azok, akik sütőt keresnek, általában a tudását nézik (milyen funkciókkal rendelkezik), ezen kívül számít, van-e benne teleszkópos sütősín, időzítő, gyerekzár. Természetesen a digitális kijelző is sokat nyom a mérlegen, ahogy az egyszerű, felhasználóbarát vezérlés sem mellékes. Vannak még speciális igények is, amelyek már csak bizonyos értékhatár felett elérhetőek. Ilyen a pirolitikus öntisztítás, vagy az automatikus, beépített receptkönyv.

Az elmúlt fél évben a következő modellek voltak a legkeresettebbek márkaboltunkban.

Bosch HBN231E4 Sütő 6 funkcióval Első helyezettünk a Bosch HBN231E4 6 funkciós beépíthető sütő, amelyet vásárlóink, akik már legalább két hónapja használják a sütőt, jó szívvel ajánlják mindenkinek. Előnyként emelik ki, hogy igényes kialakítású, elegáns, a vezérlése is egyszerű. Ami a gyakorlati hasznosságát illeti: egyenletesen süt (alul felül egyformán), hamar felfűt és a tisztítása is könnyű.
A további vásárlói véleményekért olvassa el a termék adatlapján a Vélemények fül alatti értékeléseket.
A nagyméretű (67 literes) készülékben két szinten süthet. Ajtaja teleüveg, amely semmilyen éllel, horonnyal nem rendelkezik, így a tisztítása sokkal könnyebb. Mivel gyerekzár is van benne, kisgyermekeseknek vagy jövendő szülőknek is ajánlom.

Bosch HBN532E5 Sütő 8 funkcióval Az ezüstérmes a 8 funkciós Bosch HBN532E5 sütő amely egy kicsit drágább az előzőnél, de cserébe plusz két sütési funkcióval és katalitikus öntisztítással kényezteti tulajdonosát. A vásárlók azért szeretik, mert a használata egyszerű, sütés közben nem melegíti fel a konyhát (ami a forró nyári napokon nem hátrány... :) ). Süllyeszthető kezelőgombjai használaton kívül nincsenek útban, többféle grillezésre nyújt lehetőséget, és a leggyakoribb sütési igényeket kielégíti.
Ebben a modellben egyszerre két szinten süthet. Ajtaja teleüveg, és egyéb praktikus kellékek is járnak hozzá pl. sütőlap, univerzális serpenyő, kombirács. Az előzőhöz hasonlóan gyerekzár is megtalálható benne.

Whirlpool AKP 244 IX A harmadik helyezett a Whirlpool AKP 244 IX szintén 8 funkciós sütő, árát tekintve a legolcsóbb, ennek ellenére hozza 8 sütési funkciót, tudásában tehát nem marad el dobogós társaitól. A sütőtere kisebb (55 literes), digitális kijelzővel is rendelkezik, gyerekzár viszont nincs benne.
Az ajtaja szintén kétrétegű teleüveg, így a takarítása a másik két típushoz hasonlóan egyszerűbb a hagyományos modelleknél.
A vásárlók a következő előnyöket emelik ki: egyenletesen süt, a használata egyszerű, kényelmes. További vásárlói véleményekért kattintson a termék adatlapján a Vélemények fülre.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA