Legnépszerűbb beépíthető sütőink

ToP sütők

Legnépszerűbb beépíthető sütőink

Legújabb blogcikk sorozatomban háztartási gép kategóriánként a legnépszerűbb termékeket veszem sorra, hogy megkönnyítsem azok dolgát, akik vásárlás előtt állnak, és kíváncsiak arra, melyik gépet keresik a legtöbben.

Korábban már bemutattam a legközkedveltebb mosógépeket és hűtőket, most pedig a beépíthető sütőket veszem sorra!

Azok, akik sütőt keresnek, általában a tudását nézik (milyen funkciókkal rendelkezik), ezen kívül számít, van-e benne teleszkópos sütősín, időzítő, gyerekzár. Természetesen a digitális kijelző is sokat nyom a mérlegen, ahogy az egyszerű, felhasználóbarát vezérlés sem mellékes. Vannak még speciális igények is, amelyek már csak bizonyos értékhatár felett elérhetőek. Ilyen a pirolitikus öntisztítás, vagy az automatikus, beépített receptkönyv.

Az elmúlt fél évben a következő modellek voltak a legkeresettebbek márkaboltunkban.

Első helyezettünk a Bosch HBN231E4 6 funkciós beépíthető sütő, amelyet vásárlóink, akik már legalább két hónapja használják a sütőt, jó szívvel ajánlják mindenkinek. Előnyként emelik ki, hogy igényes kialakítású, elegáns, a vezérlése is egyszerű. Ami a gyakorlati hasznosságát illeti: egyenletesen süt (alul felül egyformán), hamar felfűt és a tisztítása is könnyű.

A nagyméretű (67 literes) készülékben két szinten süthet. Ajtaja teleüveg, amely semmilyen éllel, horonnyal nem rendelkezik, így a tisztítása sokkal könnyebb. Mivel gyerekzár is van benne, kisgyermekeseknek vagy jövendő szülőknek is ajánlom.

Az ezüstérmes a 8 funkciós Bosch HBN532E5 sütő amely egy kicsit drágább az előzőnél, de cserébe plusz két sütési funkcióval és katalitikus öntisztítással kényezteti tulajdonosát. A vásárlók azért szeretik, mert a használata egyszerű, sütés közben nem melegíti fel a konyhát (ami a forró nyári napokon nem hátrány… :) ). Süllyeszthető kezelőgombjai használaton kívül nincsenek útban, többféle grillezésre nyújt lehetőséget, és a leggyakoribb sütési igényeket kielégíti.
Ebben a modellben egyszerre két szinten süthet. Ajtaja teleüveg, és egyéb praktikus kellékek is járnak hozzá pl. sütőlap, univerzális serpenyő, kombirács. Az előzőhöz hasonlóan gyerekzár is megtalálható benne.

A harmadik helyezett a Whirlpool AKP 244 IX szintén 8 funkciós sütő, árát tekintve a legolcsóbb, ennek ellenére hozza 8 sütési funkciót, tudásában tehát nem marad el dobogós társaitól. A sütőtere kisebb (55 literes), digitális kijelzővel is rendelkezik, gyerekzár viszont nincs benne.
Az ajtaja szintén kétrétegű teleüveg, így a takarítása a másik két típushoz hasonlóan egyszerűbb a hagyományos modelleknél.
A vásárlók a következő előnyöket emelik ki: egyenletesen süt, a használata egyszerű, kényelmes. 

Amennyiben már nem áruljuk ezeket a készülékeket, hívja fel szakértőinket, és ajánlanak ezek helyett másik készüléket Önnek. (tel.: 36-1/478-2128)

Olvasson tovább:

Diétás receptek gőzsütőben

Alapvető különbségek a sütők között…

Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt

4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!

2019-as húsvéti süti divat 20 perc alatt

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.