Tökéletes porszívó padlóra és szőnyegre is!

porszívó szőnyegre, padlóra

Porszívó padlóra és szőnyegre. Melyik készüléket érdemes választania? Létezik a tökéletes porszívó?A válogatásban szeretnék most segítséget nyújtani és ajánlani egy kiváló terméket.

Válassza a ProPower Bosch porszívókat és tiszta otthona lesz könnyedén!

Ha jobb tisztítási teljesítményre vágyik, vastag szőnyeghez keres porszívót, vagy egyszerűen csak sok port és szennyeződést kell eltüntetnie nap min nap, a Bosch ProPower család nagy szívóerejű porszívói valók Önnek. Ezek a készülékek keményen megdolgoznak azért, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Velük könnyedén fel tudja szippantani a finom homokot, a sütimorzsákat és a csillámport is. Még a szőnyeg mélyéről is.

Porszívó padlóra és szőnyegre

Kiváló nagy szívóerejű porszívóik: a Bosch ProPower család. 

A Nagy szívóerejű ProPower porszívók három típusban érhetők el.

1/Vezetéknélküli porszívók akár szőnyegre is

1.a /Amennyiben kisállata van, válassza a ProAnimal vezeték nélküli porszívók.

2/ProPower porzsákos porszívók.

3/ Porzsák nélküli porszívók

1/Vezeték nélküli porszívók akár szőnyegre is

A vezeték nélküli porszívók napjainkban már meggyőző teljesítményt és maximális rugalmasságot biztosítanak. Ezek a készülékek rendkívül keményen dolgoznak, hogy bárhonnan felszívják a port és a szennyeződéseket, beleértve a nehezen elérhető helyeket vagy az autóját is. Valamennyi Bosch modell kivételes tisztítási teljesítményt nyújt – a vezeték nélküli készülékek kényelmével és rugalmasságával.

A Bosch ProPower készülékek tisztítási teljesítménye éppolyan, mint egy vezetékes porszívóé.

A motoros AllFloor High Power Brush szívófejnek köszönhetően különösen alapos tisztítása van, így maradéktalanul tiszta lesz a szőnyege, és padlója is.

 porszívó fej

A motoros AllFloor HighPower kefe körülbelül 5000 percenkénti fordulatszámmal működik, ami azt jelenti, hogy minden padlótípuson alapos tisztítási eredményt ér el, mint például parketta, szőnyeg vagy akár a járólap is.

Korlátlan működési idő biztosít az Unlimited Gen2 Series 8 ProPower, amely két akkumulátorral és a gyorstöltővel van felszerelve.

Ismerje meg jobban ezeket a készülékeket, a Padlótól a plafonig az ütős Unlimited 8 Gen2 vezeték nélküli porszívóval! cikkünkben >>>

1.a /Amennyiben kisállata van, válassza a ProAnimal vezeték nélküli porszívók.

porszívó szörmentesítés

A maximális rugalmasságért és a háziállatok szőrének bármely padlóról és kárpitról való hatékony felszedéséért fedezze fel a ProAnimal család vezeték nélküli porszívóit. A mozgását abszolút nem korlátozó vezeték nélkül készülék, valamint az állatszőr felszedésére tervezett megfelelő kefével és szívófejjel a porszívózás szabadságának új szintjét fogja megtapasztalni. Így akár 30%-kal gyorsabban is végezhet a takarítással.

 • Rugalmas porszívózás, bárhol is járjon házikedvence – még a nehezen elérhető helyeken is.
 • Nagy területek kitakarítása a hosszú üzemidővel rendelkező, nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően.
 • Könnyen lecsatolható, egyszerűen tisztítható, mosható kefehenger.

 Ismerje meg jobban a Bosch BCH86PET1 kisállat tulajdonosoknak ajánlott, Akkus kézi porszívót >>>

2/ProPower porzsákos porszívók.

A porzsákos modellt azoknak ajánljuk, akik rendkívül nagy teljesítményre és mély tisztításra vágynak.

Ha a maximális szívóerőt keresi a szőnyeg vagy a parketta tisztításához, akkor a porzsákos ProPower porszívóikban már meg is találta azt.
Bónusz a szőnyege számára: ezek a porszívók porszívás közben még ki is fésülik és kibogozzák a szőnyegszálakat. A tökéletesen fésült és rendezettnek látszó, mély tisztaságot biztosítják.

 • Maximális teljesítmény – tökéletes a nagy forgalmú otthonokhoz, a vastag szőnyegekhez és a parkettához
 • Kifésüli és kibogozza a szőnyegszálakat porszívózás közben
 • Könnyen cserélhető porzsák

 Ismerje meg a Bosch BGB6SIL1 Porzsákos porszívót:

 bosch porzsakos szuper porszívó

10 év motorgarancia: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően. (Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatnak köszönhetően, a Bosch porszívómotor gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően a Bosch motorjai optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít. A porszívómotorok azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak.)

 • 12 méteres hatótáv a hosszú vezetéknek köszönhetően.
 • XL porzsáktérfogat: ritkább porzsákcsere, alacsonyabb költségek.

Érdeklődik a Bosch BGB6SIL1 Porzsákos porszívó iránt? Ide kattintva megtudhat róla többet >>>

3/ Porzsák nélküli porszívók

A porzsák nélküli változatot akkor válassza, ha szeretné minimálisra csökkenteni a hulladékot, megőrizve eközben a kiváló szívóerőt.

Háztartási segítő az Ön igényeihez szabva – akár extra teljesítményről vagy higiéniáról, akár házikedvence szőrének összegyűjtéséről, akár a jól megérdemelt béke és csend élvezetéről is van szó.

A porzsák nélküli hengerporszívók beépített portartállyal rendelkeznek, amely könnyen üríthető minden használat után. Tehát nem kell porzsákot vennie és tárolnia, így csökkentheti kiadásait.

A Bosch porzsák nélküli porszívóival megbízható teljesítményt kap köszönhetően,

 • Hatékony, átfogó teljesítmény a Power AirCycle technológia: a háromszoros légáramlásnak és a nagy teljesítményű Bosch motornak köszönhetően nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít.
 • Nincsenek plusz költségek, nem kell porzsákot vásárolnia
 • Hatékony takarítás a szőnyegeken is
 • Kompakt, könnyű modellek a maximális kényelemért

Porzsák nélküli ProPower porszívóink kivételes teljesítményt nyújtanak a padlók és szőnyegek higiénikus tisztításához, a porzsákokkal járó utólagos költségek nélkül.

Ismerje meg a Bosch BGC21POW1 Porzsák nélküli porszívót

porzsák nélküli bosch porszívó

10 év motorgarancia: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.

Turbókefe: speciális, nagy sebességű forgókefével a szőnyegek hatékonyabb tisztításához. A szőnyegek takarítása kihívást jelenthet. A turbókefe alaposan eltávolítja a szőnyegről a szöszöket, cérnaszálakat és a hajat. A speciális, nagy sebességű forgókefe kibontja az összegubancolódott, összetömörödött és lelapított csomókat, és hatékonyan tisztítja a szőnyegeket.

Nagy teljesítmény akkor is, ha a portartály megtelik? A Power AirCycle technológiával és a Bosch Motor technológiával ez lehetséges. A pontosan kiszámított ciklon és az optimális vezetett levegő háromszor kering a portartályban, és erőteljes centrifugális erő választja el a port a levegőtől.

A HEPA szűrőnek köszönhetően a készülék által kibocsátott levegő tisztább, mint a szoba levegője. A finom porszemcsék, baktériumok és szennyezőanyagok 99,95%-át kiszűri, így ideális az allergiában szenvedők számára. A mosható szűrő miatt nincsenek pluszköltségek.

Teljesítményszabályozás: optimális eredmény bármely padlótípuson, pontos teljesítményszabályozással és briliáns motorkezeléssel.

Kattintson ide és nézze meg ezt a készüléket >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 18.

Bosch porszívó termékajánló

Hogyan válasszunk porszívót?

hogyan válasszunk porszívót

Hogyan válasszunk porszívót?

Az vitathatatlan tény, hogy minden otthonban szükség van porszívóra. Az esetek zömében, viszont nem könnyű eldönteni, hogy mi is a jó porszívógép, hiszen számtalan paraméterét kell figyelembe venni. A legnagyobb hiba, ha a döntésünket egy rossz paraméter alapján hozzuk meg.

Fontos figyelni a szívóerőre, a szűrőrendszer hatékonyságára, a zajszintre, az energiafogyasztásra és a kiegészítők minőségére. A megfelelő porszívó kiválasztása hosszú távon kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a takarítást, ezért érdemes alaposan megfontolni, melyik modellt választjuk.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.