facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Kimaradt egy ruhadarab Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy hosszú munkanap után, vagy egy zsúfolt hétvégén a nagy sietségben a mosásból kimaradt egy-egy ruhadarab, vagy zokni. Bosszantó helyzet, amire nincs megoldás. Legalábbis eddig nemigen volt. A Samsung most ugyanis kifejlesztette a világelső AddWash technológiát az elöltöltős mosógépekhez.

Egyszerűen adja hozzá - mosás közben

Ez az új ajtótechnológia lehetővé teszi, hogy mosás közben is hozzáférjünk a dobhoz anélkül, hogy szüneteltetnénk a programot, leeresztenénk a vizet, vagy akár hogy kinyitnánk a mosógép ajtaját. Ugye milyen nagyszerű? 

Hogyan lehetséges ez?

Extra ablak Egy extra ablaknak köszönhetően (a készülék ajtaján) bármikor hozzáadhatja a ruhákhoz a kifelejtett extra öblítőt vagy ruhaneműt. Ez a találmány nemcsak a bosszankodástól kíméli meg Önt, de energiát és időt is spórol azáltal, hogy a kifelejtett ruhát nem kell egy következő mosásba tenni.
Ha kisgyermekei vannak, akkor sem kell aggódnia, hogy esetleg kinyitják működés közben, hiszen gyermekzárral és minden egyéb biztonsági elemmel is felszerelték ezeket a modelleket.

És még nem minden: az ágyából is elindíthatja a mosást

Mobiltelefonnal vezrelhető mosógép Az AddWash mosógép wifi kapcsolattal is rendelkezik, amellyel Önnek egyáltalán nem kell a mosáshoz igazítania a saját napirendjét. Egy alkalmazáson keresztül, amely android vagy iOS alapú okostelefonon is fut, távolról is elindíthatja, és nyomon követheti a programot. Nem kell otthon ülnie és várni, hogy lejárjon a program, vagy azon bosszankodni, hogy elfelejtette elindítani a megpakolt mosógépet. 
S ha már a gyorsaságról esett szó: a SuperSpeed funkcióval további értékes időt spórolhat ugyanis egy gombnyomásra kevesebb mint 1 órára csökken a programidő. Ennek hátterében a Super Spray technológia áll: a sugárban kilőtt vízpermettel a gép még gyorsabban ki tudja öblíteni a mosószert és a szennyeződéseket.

Az energiatakarékosságról sem feledkeztek meg a tervezők

Az Eco Bubble technológia már korábban lenyűgözött, hiszen hatékonyságot, gyorsaságot és spórolást tesz lehetővé - mi másra lenne szükségünk? :) A mosógépben működő habgenerátor a víz és mosószer keverékéhez levegőt is kever, az így létrejött hab pedig 40x gyorsabban szívódik be a ruha szövetébe, mint a hagyományos mosószeres víz. S ha ez még nem lenne elég: az aktív hab még hideg vízben (15°C) is könnyen távolítja el a szennyeződéseket. Így a ruha színét is kíméli.

Nézze meg a Samsung AddWash mosógép kínálatát!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA