Új mosó-szárítót szeretne? Segítek a jó döntésben!

wh mosó-szárítógép előnyők

2 az 1-ben a mosó-szárítógép. Nincs könnyebb mosási szárítási folyamat!

Mire képes egy mosó-szárítógép?

A mosó-szárítók elképesztően hasznosak.

A mosó-szárítógépek ahogy a nevük is mutatja, egy mosógépet és egy szárítógépet egyesítenek egy készülékben. Ezáltal Ön sok időt takarít meg. Ön berakja a szennyes ruhát, és a készülék nem csak hogy kimossa, de meg is szárítja azokat. Önnek nincs más dolga, csak a szekrénybe elrakni őket, tisztán és illatosan.
wh mosó-szárítógép

Nézze meg mire kell figyelnie, egy mosó-szárító választásnál.

Segítségemre lesz a Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N Elöltöltős mosó-szárítógép gőzfunkcióval, melyet nagyon kedvelnek vásárlóink. Ennek a készüléknek a segítségével mutatom be, hogy mire figyeljen és mi alapján válassza ki az Önnek ideális mosó-szárítógépet.

A mosó-szárítógépről fontos tudnia, hogy külön-külön is használhatja őket. Tehát csak moshat, vagy csak száríthat is a készülékben.

Energiaosztály

Az áramfogyasztás a rezsi jelentős része, így fontos, hogy tudja a mosó-szárítógép is áramot fog fogyasztani. Ezért nélkülözhetetlen megismerni a készülék energiabesorolását. A mosó és szárító funkciónak eltérő energiaosztály besorolása lehet, így gondolja végig, hogy külön-külön melyik funkciót  . többet használni.

A Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N Elöltöltős mosó-szárítógép,"E+D" energiaosztályba van sorolva. Ahogy Ön is látja, a lenti energiacímkén, 100 ciklusra kalkulálták, és a Eco 40-60 fokos programon
maximális töltettel.

mosó-szárítógép energiacímke

Az energiacímkén láthatja: (fentről lefelé haladva)

1/ QR-kód
2/ Energiahatékonysági osztály* (teljes működési ciklus)
3/ Energiahatékonysági osztály* (mosási ciklus)
4/ Súlyozott energiafogyasztás* kWh-ban 100 ciklusra vetítve (teljes működési ciklus)
5/ Súlyozott energiafogyasztás* kWh-ban 100 ciklusra vetítve (mosási ciklus)
6/ Maximális töltet (teljes működési ciklus- mosás és szárítás)
7/ Maximális töltet (mosási ciklus)
8/ Súlyozott vízfogyasztás* literben egy működési ciklusra vetítve (teljes működési ciklus – mosás és szárítás)
9/ Súlyozott vízfogyasztás* literben egy működési ciklusra vetítve (mosási ciklus)
10/ Program időtartama (teljes működési ciklus-mosás és szárítás)
11/ „Eco 40-60” program időtartama Centrifugálási hatékonysági osztály*
12/ Zajkibocsátási érték a centrifugálási ciklusban 1 pW hangteljesítményre vonatkoztatva, db(A)-ben és zajkibocsátási osztályban megadva

Mosó-szárító kapacitása

A mosó-szárítógépeknek külön kapacitása, terhelhetősége van. Mindig nézze meg, hogy mennyi a mosási kapacitás, melyet száraz ruhára kell érteni és tekintse meg a szárító kapacitását is. A Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N Elöltöltős mosó-szárítógépnek 10 kg (pamut) mosható, illetve 7 kg (pamut) szárítható ruhamennyiség a terhelhetősége.

Tehát, amennyiben mosni és szárítani is szeretne, 7kg pamut ruhánál többet ne helyezzen bele, mert a szárítási funkció, nem lesz optimális. Vagy a mosási folyamat után távolítson el a ruhákból úgy, hogy a megfelelő mennyiségű ruha maradjon a szárítási folyamatra.

Vásárlás előtt érdemes a mindennapi használati útmutatót átböngészni, amely minden fontos információt tartalmaz a mosási és szárítási programokról, pontosan megnevezve a mosási kapacitásokat.

Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N programtáblázata:

fwdd moaó-szárító program

Nézzük az extra funkciókat, melyek a praktikusságát növelik a mosó-szárítógépnek

6. Érzék szenzortechnológia: amely a mosási és szárítási folyamatokat is szenzorok segítségével figyeli, így mindig az optimális beállításokkal fog működni a készülék, ezért energiatakarékos megoldás amellett, hogy kíméletes a ruháival, de tökéletes eredményt kap.

Mindössze annyit kell tennie, hogy ruháit a készülékbe helyezi, kiválasztja az Önnek megfelelő programot, és a 6.Érzék technológia a paramétereket a szövet típusához, valamint a betöltött ruhák mennyiségéhez igazítja.

Gőzöléses ruhafrissítés opció: frissítse fel ruháit mosás nélkül a gőz erejével, akár 20 perc alatt. (Az eredmény a ruhanemű és az anyag típusától függően változó lehet.)
Ideális választás olyan ruhák gyors felfrissítésére, melyeket már használtunk, de nem lettek koszosak, így felesleges lenne kimosni őket. A gőzöléses ruhafrissítés lágy gőzben frissíti fel a szöveteket, eltávolítja a kellemetlen szagokat, és csökkenti a gyűrődéseket is. A program csupán 2 pohár vizet használ fel, és csak 20 percig tart.

3 állású programtábla: Ön dönti el, hogy mire van szüksége, és a gép alkalmazkodik: csak mosás; csak szárítás; mosás és szárítás.

FreshCare+ opció: A ciklus lejárta után, maximum 6 órán át frissen, illatosan, baktériummentesen tartja a ruháit, így nem gond, ha nem tudja azonnal kipakolni a mosó-szárítógépet.

Centrifuga fordulatszám: 1600 fordulatszám. A víznek nincs esélye! Tökéletesen centrifugált ruhái lesznek, mely megkönnyíti a szárítási folyamatot is.

Csendes működésű inverter motor; amellett, hogy gazdaságos, időtálló még csendes működésű is az inverter motor, melyre most a Whirlpool egy regisztrációért cserébe 10 év motorgaranciát vállal! Ide kattintva tudjon meg többet.

SoftMove dobmozgás; az egyedi SoftMove technológiának köszönhetően a készülék 6 különböző dobmozgásra képes, így anyagtípustól függően választhatjuk ki az optimális beállítást. A SotfMove mosási és szárítási programok esetén is elérhető, és biztosítja, hogy a ruhák hosszú ideig megtartsák színüket és formájukat.

Állítható idejű indításkésleltetés: Ön dönti el, hogy mikor dolgozzon a mosó-szárítógép, tehát lehetősége van az indítást késleltetni.

Gyorsprogramok: Mosás és szárítás csupán 45 perc alatt. Ebben az esetben max. 1 kg ruhát tud kimosni és megszárítani a készülék. 2 kg ruha esetében ez 90 perc.

Most már remélem jobban átlátja, hogy mire is képes egy mosó-szárítógép, és könnyebben tud megfelelő készüléket választani otthonába.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógépet gőzfunkcióval >>>

Nézze meg az összes mosó-szárítógépünket >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

Mosó-szárítógépek előnyei és hátrányai

Frissesség és szabadság két alapvető fogyasztói igény a mosó-szárító gépeknél

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Ápr 28.