Frissesség és szabadság két alapvető fogyasztói igény WH

szabadság a mosásban

Frissesség és szabadság két alapvető fogyasztói igény!

Őrizze meg ruhái frissességét akár 6 órán keresztül a mosási és szárítási ciklus végeztével is!

A ruhaneműket eddig azonnal ki kellett pakolni a készülékből, hogy elkerüljük a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat. Azért, hogy ön nagyobb szabadságot kapjon a Whirlpool forradalmian új mosó szárító készüléket tervezett, amely lehetővé teszi, hogy a teendőit ne a mosás vagy a szárítás végéhez kelljen igazítani, és ruhái frissek maradjanak. 

Egyedülálló a piacon a Whirlpool FreshCare technológiája.

A FreshCare technológiával rendelkező mosó-szárító készülék biztosítja a ruhaneműk frissességét a dob belsejében a mosási és szárítási ciklus befejezése után akár 6 órán keresztül. Ez egy kiemelkedő, egyedi és innovatív előnyt jelent.

Mi történik a mosási ciklus befejeződése után?

A Freshcare program fellazítja a ruhaneműt lassú, kétirányú változó dob mozgással és gőz segítségével. Így a mosási-szárítási ciklus után a ruhákat nem kell azonnal kivenni a mosó-szárítógépből. Ráér, hiszen a gép 6 órán keresztül baktérium és gyűrődésmentesen tartja a ruháit.

Mit tud a 6. érzék?

A 6. érzék technológia kiemelkedő mosási eredményeket biztosít az intelligencia segítségével.

A 6. érzék technológia automatikusan érzékeli a ruhák típusát, súlyát, és ennek megfelelően választja ki a legjobb mosási és szárítási paramétereket az optimális eredmény eléréséhez, valamint az erőforrások optimalizálásához.

Miután a kívánt programot kiválasztottuk, a mosó-szárító készülékben elhelyezett szenzoroknak és az algoritmusoknak köszönhetően, érzékeli a mosnivaló mennyiségét, és az anyag típusát, majd automatikus beállítja a hőmérsékletet, a vízszintet, és a dobmozgást. Ezzel biztosítja a tökéletes mosást és szárítást, amellett, hogy időt, energiát és vizet takarít meg.

Senseinverter Motor

A csúcstechnológiával készült motor felel a hosszantartó teljesítményért, és a csendes működésért. A szénkefe nélküli Senseinverter motor energiahatékony. Működésével hosszan tartó teljesítményt nyújt és energiát takaríthat meg mind a mosás mind pedig a szárítás során.

A SoftMove dedikált dob mozgás minden ruha típushoz ideális.

A fejlett motorteljesítménynek köszönhetően a SoftMove rendszer 6 testreszabott dobmozgást és időtartamot állít be az egyes mosási fázisokhoz. A program kezdetétől az utolsó centrifugálásig, a mosódob speciális mozgásai alkalmazkodnak a szövettípushoz. Hasonlóképp működik a szárítási programoknál is, megőrizve a ruhák színét és formáját.

Tökéletes tisztítás 15°C -on, 40°C helyett

A tökéletesen tiszta ruhák és az élénk színek kulcsfontosságú fogyasztói igények. A Colours15° program tökéletesen megfelel ennek a fogyasztói kérésnek. A 15°C-on való mosás ugyanazt az eredményt garantálja, mint a 40°C-os program. A SoftMove technológiának, az anyagtípusok szerinti dob mozgásnak köszönhetően, ruhái számára tökéletes gondoskodást nyújt. Az eredmény egy hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

A választás szabadsága

A Csak Szárítás opció lehetővé teszi a vizes ruhák megszárítását még akkor is, ha például kézzel mosták, anélkül, hogy a mosási ciklust le kellene futtatni. Amennyiben mosásra nincs szükség, csak a ruhák szárítására, ez az opció minden programhoz használható. Ennek a kényelmes megoldásnak köszönhetően a mosó-szárító készülék teljes rugalmasságot biztosít.

Könnyen használható kezelőfelület, nagy és multifunkcionális kijelzővel, amely a készülék könnyű kezelését teszi lehetővé és kellemes mosási élményt biztosít.

Az új FreshCare + mosógépeket, mosó-szárító készülékeket és szárítókat teljes egészében összeillő designnal az otthoni kényelem biztosítására és szemgyönyörködtetésre tervezték.

Nézze meg ezeket a zseniális mosó-szárítógépeket:

Whirlpool FWDD117168WS EU Elöltöltős mosó-szárítógép

Whirlpool szabadonálló mosó-szárító jellmezői: fehér szín. Tágas, 6kg-os szárítási kapacitás. Kimagasló 10 kg-os mosási kapacitás. Exkluzív 6. Érzék technológia, amely folyamatosan figyeli a dobban lévő nedvességet, védi a ruháit és biztosítja az ideális mosási és szárítási eredményeket.

Megnézem a Whirlpoll FWDD117168WS Eu mosó-szárítógépet >>>

Whirlpool FWDG97168B EU Elöltöltős mosó-szárítógép

Whirlpool szabadonálló mosó-szárító jellemzői: fehér szín; tágas, 9kg-os mosási és 7kg-os szárítási kapacitás. Exkluzív 6. Érzék technológia, amely folyamatosan figyeli a dobban lévő nedvességet, védi a ruháit és biztosítja az ideális mosási és szárítási eredményeket. Gyors, erőforrás-hatékony 1600 fordulat / perc centrifugálási sebesség.

Megnézem a Whirlpool FWDG97168B EU Elöltöltős mosó-szárítógépet >>>

Böngésszen a Whirlpool további mosó-szárítógépei között>>>

Olvasson tovább:

Hogyan távolítsuk el a kisállat szőrt a ruháinkról?

Nem szereti a szárítógépet? Mert nem használja jól...

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 11.