facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ha a mosásról van szó, csak a legjobb megoldást fogadja el!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Mutatok Önnek olyan mosógép funkciókat, amelyektől megváltozik az élete.

Azt érzi, hogy semmire sincs ideje?

Foltos maradt a ruha és újra kell mosnia?

Egy vagyont költ rezsire, mert minden nap mosnia kell?

Nem illatos a tiszta ruha, és már fogalma sincs, mit tegyen?

Ezeket a problémákat megoldhatja, ha magas minőségű mosógépet választ.

Mit tudjon a mosógép, hogy Ön rabszolgából szabad emberré váljon?

Energia és vízfogyasztás

Elsődleges a legtöbb háztartásban az energia és vízfogyasztás. Hiszen hosszútávon ez meghatározza a család rezsiköltségét.

2010-ben és a 2011-es évben is energiatakarékossági díjat nyert a Bosch az A++-os mosógépeivel, de nem állt meg a fejlesztésekkel.

Ma már a legtöbb Bosch mosógép A+++ kategóriájú, ami azt jelenti, hogy a legjobb energiafogyasztású gépek. Pl több Bosch mosógép is 152 kW/év áramot fogyaszt. (Ezt a számot 220 mosási ciklusra vonatkoztatják, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve).

Ez azt jelenti, hogy a mosógép által havonta elhasznált energia díja 2 liter tej árával egyezik meg.

Az energiafogyasztás mellett, csökkent a programok vízfelhasználása is. Ma már (kapacitástól függően persze) 45-48-51 liter vizet használnak fel.

Azonban, még ezen is tud csökkenteni megfelelő mosógép választással.

Fontos, a mosógép motorja

Az EcoSilence Drive egyenáramú motor ideális választás. Keveset fogyaszt, és még halk is. Hatékonysága sokkal magasabb , mint a hagyományos társaié, és a Bosch 10 év garanciát vállal minden ilyen motor esetében az alkatrészekre.

Halk műkődés

Antivibrációs oldalfallal készülnek a Bosch mosógépek, ami azt jelenti, hogy csökkenek a készülék rezgései, így halkabb a működésük, a zajszintjük alacsony.

Válasszon VarioPerfect mosóprogramot, ahol Ön dönti el, hogy 65%-al gyorsabban vagy 50% -al kevesebb áramfogyasztással mosson a gép.

Hogyan nem tud pazarolni?

Az i-DOS funkciós mosógépek maguk adagolják a mosószert, így biztos nem fog pazarolni azzal, hogy több mosószert ad a szennyeshez, mint amire szükség van a tiszta ruha eléréséhez. A mosógép intelligens szenzorai tudják, hogy Ön mennyi és milyen szennyezettségű ruhát tett a gépbe, így ennek megfelelően állítja be a mosási paramétereket.

Az AquaSensorral készült mosógépek folyamatosan figyelik a kimenő víz szennyezettségét és a program beállításait ez alapján módosítják. Így rövidülhet a mosási idő, ezáltal csökkenhet a felhasznált energia és víz mennyisége , de mégis tiszta ruha lesz az eredmény.

Fontos a mosógép dob kialakítása?

A legjobb választás, ha egy az új fejlesztésű VarioDob-al ellátott mosógépet választ, hiszen ez a dob speciálisan van kialakítva, így kíméletesen, de megfelelően mozgatja a ruhát, és az eredmény önmagáért beszél majd.

Hasznos, ha van dobtisztító program is, hiszen így hosszú ideig karbantarthatjuk a mosógépünket.

Speciális programok, folttisztítás

Automatikus foltprogramokat is talál a Bosch mosógépeiben. Akár 16 féle foltot felismer a gép és ennek függvényében állítja be az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. Természetesen a folttisztító programokat szabadon kombinálhatja bármelyik alapprogrammal. A folt típusok: bébiételek, vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, talaj / homok, fű, kozmetikumok, piszkos zokni, izzadtság, és a vér.

Hasznos lehet az ActiveOxygen funkció, amely egy speciális fertőtlenítésre képes. Használhatja a mosás után, vagy külön programként is. Az aktivált oxigén segítségével megszabadítja a ruháit a baktériumoktól, szagoktól. Nagyon ajánlom kisgyermekes családoknak és a fertőző betegségek megelőzésére is.

Sokféle hasznos programmal készülnek a Bosch mosógépek. Pl az allergyPlus, melyet allergiásoknak találtak ki, mert ezzel a funkcióval csökkenthető az irritáció. Vannak 15-30 perces gyorsprogramok, melyek kevés ruha esetén és kis szennyezettségnél ajánlottak. A mosnivalót megkülönböztetheti anyagtípus és szín szerint, de akár kiválaszthatja azt is hogy sport ruházatot vagy ágyneműt szeretne mosni. A mindennapokat egyszerűsítheti a vasaláskönnyítés. Természetesen a centrifuga fordulatszámot is változtathatja, ha kényesebb anyagú ruházatot mos.

Természetesen már minden gépen elérhető a késleltetés funkció, Így nincs időhöz kötve a mosási folyamat megkezdése.

Mosószer adagoló tisztítása

Szólnom kell a mosószer adagoló tartály öntisztító funkciójáról is. Sajnos azt tapasztalom, hogy nem tisztítjuk rendszeresen a mosószer adagolót, és ez nagy gond. Itt ugyanis sok baktérium megtelepedhet. Ha már lecseréli a mosógépét, válasszon olyan készüléket, ami minden mosás után automatikusan kiöblíti az adagolóját, hogy Önnek ezzel már ne kelljen törődnie.

Nem hagyhatom ki a modern gépek nélkülözhetetlen tartozékát, a kijelzőt.

A Bosch mosógépeiben TFT, magyar nyelvű szöveges kijelző van, melyen minden beállítás könnyedén elvégezhető, vagy DirectSelect kijelző, amely érintésvezérelt kezelőpanellel segíti Önt. Elsőre ezek bonyolultnak tűnhetnek, de egyszer elolvassa a használati utasítást, és utána gyerekjáték. Arról nem is beszélve, hogy mindig tudja melyik folyamat zajlik éppen, és mikor jár le a mosási program.

Biztonsági megoldások

A modern mosógépek már többféle vízvédelmi rendszerrel készülnek. A Boschnál ezt AquaStop-nak hívjuk. 24 órás automatikus vízvédelmi rendszer, amely rögtön elzárja a vízellátást, ha bármilyen problémát észlel.

Természetesen kisgyermekes családoknál a gyermekzárra is figyelni kell, mely akkor fontos főleg, ha a konyhában helyezzük el a mosógépet.

Okos megoldás

A holnap jegyében, gondolkodjon el azon, hogy HommeConnect-es mosógépet vásárol. A jövőben minden háztartási és egyéb gépünket már okostelefonról, tabletről fogjuk irányítani. Ez lesz a természetes, ahogy most normális, hogy bármi kérdésünk van, azonnal megnézzük a Google-ben. A szennyes ruhát még sokáig Önnek kell bekészítenie a gépbe, de ezon felül már bárhonnan elindíthatja, leállíthatja, vagy ellenőrizheti a mosógép működését.

Válasszon 2018. dec. 31-ig Bosch mosógépet, és a gyártó egy regisztrációért cserébe 2+3 év garanciát ad a mosógépére >>>

Sőt! Ha i-dos funkcióval felszerelt Bosch mosógépet vásárol 2018.11.30-ig, akkor a gyártó egy regisztrációért cserébe visszautalja a mosógép vételárának 10%-át! Így most kedvezményes áron juthat hozzá ezekhez a modern mosógépekhez >>>


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA