Mire jó az AquaStop?

aquatop mosógép mosogatógép

Mosógép, mosogatógép vízvédelme!

Az Aquastop műkődése, hogy biztonságban legyen a lakása!

… az előszobában lévő pihe-puha szőnyeg is tocsogott a fürdőszobából kiáramló büdös vízben. Döbbenten álltam és közben éreztem, ahogy elönt az elkeseredés, és nem csak azért mert órákig tartó víztelenítés, takarítás vár rám, hanem mert új mosógépet is kell vennem…”

Önnel is előfordult már, hogy elromlott a mosógép, mosogatógép és elöntötte a lakását, a fürdőszobáját, esetleg konyháját a kiáramló szennyes víz?

Ennek elkerülésére kell Aquastop-os készüléket vásárolnia!

Ez egy olyan funkció, ami nélkülözhetetlen, hiszen megóvhat bennünket egy elárasztott helyiség okozta óriási bosszúságtól és anyagi veszteségtől. Sőt, amennyiben társasházban lakik, a szomszédok is hálásak lesznek, hiszen nem lesz eláztatott mennyezet, vizes fal.

Mire jó az Aquastop pontosan?

Ez a fehér „bumszli” a mosógép vagy mosogatógép befolyó csövén, képes elzárni a vizet még a csapnál, ha meghibásodna a mosógép vagy mosogatógép. Így megelőzve azt, hogy bekövetkezzen a rettegett dolog, hogy víz elöntse az otthonának azt a részét ahová elhelyezte a készüléket.

vizvédelem mosógép mosogatógép

Az Aquastop megbízhatósága garantált. Már a legkisebb szivárgást is érzékeli, és azon nyomban leállítja a vízellátást a csőben és így készülékben is. Csodálatos, hogy biztonsággal magára hagyhatja a működő mosógépet, mosogatógépet, nem kell félnie attól, hogy egy meghibásodás tönkre teszi a helyiséget.

További zseniális előnye a biztonsági szelepnek, hogy nyugodtan nyitva hagyhatja a csapot, nem kell nyitni-zárni.

Az Aquastop működése

Ez a biztonsági berendezés egy dupla mágnes szelep. Abban az esetben amikor a készülékből, vagy épp a vízcsőből a szivárogni kezd a víz, az Aquastop azonnal megszünteti a gép vízellátását, tehát lezárja a bekötőcsövet, közvetlenül a vízcsapnál.

vizvédelem aquastop

Fontos tudni róla, hogy a mágnesszelepek a gép kikapcsolt állapotában zárva vannak, ami azt jelenti, hogy magában a rendszerben sincsen nyomás, így akár nyaralás alatt is biztonságban tudhatjuk a készüléket.

Amit még muszáj figyelembe vennie a megbízható mosógép választásnál.

inverter motor

Nagyon oda kell figyelnie a mosógépben lévő motorra. Az inverteres technológiával készült motor nem rendelkezik szénkefékkel, így kevésbé melegszik és jobb hatásfokra képes. Pl. a Whirlpool 10 év motor garanciát vállal az inverter motorokkal készült mosógépeire. Ez egy olyan hosszú garancia idő, amelyet mindenképpen figyelembe kell venni!

Nézze meg az onlineMárkabolt mosógép kínálatát >>>

Amennyiben kérdése van, hívja háztartási gép szakértő kollégáinkat a +36-1478-2128-as telefonszámon, vagy ide kattintva érdeklődhet emailben is. 

Olvasson tovább, tudjon meg többet:

Böngésszen mosógépes cikkeink között >>>

Beépíthető mosógép a láthatatlan segítőtárs!

Mekkora kapacitású mosógépet válasszak?

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 08.