Beépíthető mosógép a láthatatlan segítőtárs!

beépíhtető mosógép

Konyhába, fürdőszobába a beépíthető mosógép az ideális választás. Ismerje meg!

Egyre nagyobb divat beépíteni a mosógépet a konyhabútorba, fürdőszoba bútorba. Berakhatunk egy szabadonálló mosógépet is, de azokat nem erre tervezték. Ha véletlenül a centrifugálásnál el kezd ugrálni, akár kárt is tehet a bútorban. A Whirlpool felismerte ezt és megalkotta Önnek a beépíthető mosógépet. Igen, jól hallotta! Létezik beépíthető mosógép!

A beépíthető mosógépet a bútorba kell elhelyezni és elé bútorajtót kell felszerelni, amely által beolvad a bútorba, így megmarad a konyhastílusa, vagy a fürdőszoba dizájnja.

beépíthető mosógép

Nézze meg az onlineMárkaboltokban a Whirlpool BI WMWG 91484E EU Beépíthető elöltöltős mosógépet, amely 9 kg kapacitással rendelkezik így akár egy nagy családot is kiszolgál könnyedén. „C” energia besorolással és 1400 fordulatos centrifugával, igazán praktikus és csodás mosógépet, melyet több vásárlónk választott már otthonába.

Nézzük meg extra funkcióit a beépíthető mosógépnek

Ez a beépíthető mosógép FreshCare+

FreshCare+ funkcióval frissen tarthatja a ruháit még a mosás befejezése után órákkal is. (maximum 6 órán át) A mosógépben lévő ruháiról innovatív dobmozgás és finom gőz gondoskodik. Az új FreshCare+ rendszer gőzhatásokat és rendszeres, lassú mozgatást váltogatva gyengéden kezeli a ruhákat így biztosítva az anyagszálak közötti levegőkeringtetést, amely a ruhaneműket frissen tartja és megóvja azokat a kellemetlen szagoktól. 

Késleltetett indítás

A Késleltetett indítás opció lehetővé teszi, hogy a mosógépet úgy állítsa be, hogy akkor kezdje el a ciklusát, amikor Önnek a leginkább megfelel, így időt és energiát takaríthat meg.

A Clean+ opció

Ez a tisztasági beállítás három különböző fokozaton (Intenzív, Napi, Gyors) működik, és kifejezetten arra tervezték, hogy Ön kiválaszthassa a saját igényeinek megfelelő mosási műveletet:
Intenzív : ez az opció erősen szennyezett ruhákhoz ajánlott, amikor makacs szennyeződéseket kell eltávolítani.
Napi : ez az opció a mindennapi szennyeződések eltávolításához ajánlott.
Gyors : ez az opció enyhén szennyezett ruhákhoz való.

Intenzív öblítés

Ez az opció hatékonyabb öblítést és optimális mosószer-eltávolítást garantál. Különösen ajánlott érzékeny bőrűeknek. A gombot egyszer, kétszer vagy háromszor megnyomva további 1 +1, 2 +2 vagy 3 +3 öblítést adhat hozzá a szabványos öblítő ciklushoz, hogy minden mosószermaradványt eltávolítson.

6. Érzék technológiával felszerelt a készülék

A 6. Érzék intelligens szenzorai a töltet nagyságához és típusához igazítják az erőforrások felhasználását, ezzel akár 50 %* energia-, víz- és időmegtakarítást kínálva. (*60 ° pamut program esetén, 6. Érzék funkciót használva, a maximális töltőkapacitást az 1kg mosótöltettel összevetve)

Inverter motorral készült

Ennek a Whirlpool mosógépnek az innovatív Inverter motorját úgy tervezték, hogy hosszú ideig tartó, csendes teljesítményt biztosítson. Élvezze az ideális eredményeket és egy kis extra nyugalmat és csendet egyaránt.

Mosási programok

A beépíthető mosógép programjait is ismerje meg, melyek praktikusan szolgálják a könnyed mosást.

Színes anyagok program

Ideális színvédelem a Colors Program segítségével. Biztosítsa a „Colours Program” segítségével színes ruhái számára azt az ideális törődést, amire szükségük van, miközben megóvja a színeket.

30 perces gyorsmosás

A 30 perces gyorsmosás tökéletes mosási eredményt biztosít mindössze fél óra alatt, 4,5 kg ruhatöltet mennyiség esetén.

Gyapjú program

A készülék gyapjú programja a Woolmark Company által tesztelt és elfogadott, ez biztosítja a tökéletes bánásmódot a gyapjú ruháinak.

Eco 40-60 program

Normál szennyezettségű pamutruhák mosásához, amiket 40 °C vagy 60 °C-on, ugyanabban a programban kell együtt mosni. Ez a normál pamutprogram, és ez a leghatékonyabb a víz- és energiafogyasztás szempontjából.

Nézze meg a mosási programtáblázatot és láthatja, milyen sok lehetősége van, tényleg maximálisan kiszolgálja a mosógép elvárásait.

beépíthető mosógép program

A programoknak előre beállított hőmérsékelte van, mely módosítható, szint úgy a hozzárendelt centrifuga fordulatszáma is. Így abszolút az Ön szokásaihoz szabhatja a mosási programokat.

Biztonsági rendszerek

Vízvédelmi rendszer

A készülék Aqua Stop vízvédelmi rendszerrel szerelt, amely vízszivárgás esetén automatikusan lezárja a vízellátást.

 

Gyermekzár

Ez a Whirlpool mosógép gyermekzár funkcióval rendelkezik, amely megakadályozza a kisgyerekeket, hogy véletlenül elindítsák a készüléket.

 

Azt gondolom, ha ezt végig olvasta, nem kell győzködnőm hogy ez tényleg egy korszerű és zseniális készülék, mely sokáig fogja szolgálni otthonában.

Amennyiben ezt a készüléket válassza, most 10 év motorgaranciát kap a Whirlpool-tól egy regisztrációért cserébe. Nézze meg a részleteket >>>

Nézze meg a  Whirlpool BI WMWG 91484E EU Beépíthető elöltöltős mosógépet a Whirlpool onlineMárkaboltban >>>

Szabadonálló mosógépet keres? Nézze meg a Whirlpool onlineMárkabolt mosógép kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mekkora kapacitású mosógépet válasszak?

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

Felső vagy elülső vezérlésű mosogatógépet válasszon

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 31.