A sütők Lexus-a....

legjobb beépíthető sütő

Ismerje meg a legjobb beépíthető sütőt, amely olyan minőség mint az autóknál a Lexus!

Képzelje el, hogy egy Suzukiból átül egy Lexusba... Ez várja, ha ezt a Bosch beépíthető sütőt választja!

Egy ismerősöm (Ági) így jellemezte a Bosch HRA574BS0 Beépíthető sütő gőz funkcióval:

„olyan mintha egy 15 éves Suzukiból átülnél egy új Lexus-ba.”

Ez annyira tetszett, hogy megírom Önöknek is! De azért azt gondolom, hogy ezt meg is kell magyaráznom. Így nézzük, mit tud ez a Lexus :)

Először is luxus kinézete abszolút feldobja a konyha kinézetét. A fekete és ezüst színek méltóságteljes és komoly hatást üzennek. Van rajta gyermek zár a biztonságért, hogy véletlenül  se tudják kinyitni, vagy elállítani a kis kezecskék.

egyik legjobb sütő

Maximálisan elégedettek az A energia besorolásával is, mert kevesebbet fogyaszt, mint a régi villanysütőjük. Ez egy kardinális szempont volt a választásnál, főleg most az energiaválság idején.

Pontosabban: Egy üzemciklusra vetített energiafogyasztás hagyományos üzemmódban: 0,99 kWh/ciklus Egy üzemciklusra vetített energiafogyasztás légkeveréses üzemmódban: 0,81 kWh/ciklus. Ez igazán árambarát készülék.

Ági szerint nagyszerű a kezelése, mert a süllyeszthető tekerőgombok egyszerűek és a digitális kijelző is jól látható. A használati utasítás részletesen leírja a pontos kezelését, így az első egy-két használat után már gyerekjáték beállítani. A kijelző nagyon hasznos, mert nyomon követheti rajta a folyamatokat, beállításokat.

Sokféle sütési módra van lehetősége a használatban:

Alsó/felső sütés, Alsó fűtés, Forrólevegő, Hotair gentle (gyengéd forró levegő), Légkeveréses grillezés, Nagyfelületű grill, Pizza-funkció

Amennyiben ez nem elég, akkor beállíthatja még a tökéletes hőmérsékletet 50 ° C - 275 ° C között.

A kedvence a sütőben a gőzfunkció! Abszolút igaz, hogy kívülről ropogós, belülről puha lesz az étel a gőznek köszönhetően!

A lényeg, hogy a gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom ropogós héjat biztosít, és belülről puhára süti pl. a kenyeret. A húsok is szaftosabbak maradnak a gőzfunkcióval. Valójában majdnem mindeN sütéssel és pörköléssel készített étel ízletesebb lesz. Egyszóval szuper funkció. Használata is egyszerű, mert csak fel kell tölteni a kívánt mennyiségű vízzel a kivehető és mosogatógépbe mosható kis vizes edényt, amely a sütő aljában van kialakítva a helye és beállítani a kívánt fűtési módot.

gőzös sütő

Az egyik legtöbbet használt funkció a sütőben, hogy több szinten is lehet benne sütni a 3D forró levegő funkcióval. A karácsonyi menü elkészítése is sokkal gyorsabb volt, mert több tepsi étel is egyszerre betehető. Ventilátor van a hátsó falban, mely egyenletesen elosztja a hátfalban lévő körfűtőtest hőjét a sütőtérben, így mindenhol egyenletesen tud sülni az étel.

szuper beépíthető sütő

Szárnyasok, halak sütéséhez csodálatos a légkeverős grillezés. Egy igazi élmény ezt a funkciót használni, a húsok nem lesznek szárazak, de roppanósak igen. A nagy grill programmal zöldségeket, steakET, virslit sőt még pirítóst is szokott készíteni a családja örömére. Van benne csak alsósütés funkció, ami tökéletes párolt zöldség készítéséhez, ha nem szeretnénk ropogósra. Nagy lánya legtöbbet a pizza programot használja, és a felolvasztáshoz is már a sütőt használják a mikró helyett.

Kedvencei közé tartozik a gyorsfelfűtés, így nem kell 15 percet várnia, hogy meleg legyen a sütő, már pár perc alatt eléri a kívánt hőfokot.

A nagylánya kedvenc programja az AutoPilot10 funkció, mely egyedül tökéletesre készíti az ételt. 10 féle ételt tud készíteni automatikusan a beépíthető sütő.

Természetesen van benne világítás, és az időt is be lehet rajta állítani, így  biztosan nem ég oda semmilyen étel.

Minden funkció gyors és a sokrétűsége teljesen kiszolgálja a család ízlését.

Tehát a működése csodálatos, de még nem említettem azt, hogy a tisztítása is egyszerű. Pirolitikus tisztítással rendelkezik a készülék. Ez azt jelenti, hogy amikor elindítjuk a pirolízist, akkor felmelegszik a sütő és leég  minden szennyeződés a sütőtér belső falairól. Így a program végén, csak a hamut kell kitörölni a beépíthető sütő aljáról. Igazán higiénikus így mindig a készülék, és vége a súrolásnak ami fáradtságos munkát jelentett.

A sütőajtó működése olyan lágy és csillapított, hogy biztos nem fogják becsípni a kezüket. A teleszkópos sínről könnyed leemelni a forró tepsit, így annak is kevesebb az esélye, hogy megégessék magukat.

Egyszóval mindenre gondoltak a gyártók, Ági szerint még többre is, mint ami elvárható egy sütőtől. Engem meggyőzött, a hasonlata igaznak bizonyult. :)

Így engedjék meg, hogy személyesen ajánljam a figyelmükbe a

Tekintse meg aa Bosch HRA574BS0 Beépíthető sütő gőz funkcióval >>>

Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hova és hogyan építsük be a beépíthető sütőt

A gőzsütők előnyei és hátrányai

Előfordult már, hogy kívül szép de belül nyers maradt a süteménye?

Öntisztító sütő? Nem lehetetlen!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Júl 19.