Legjobb mosógép márka 2017-ben

Legjobb mosógép márkák 2017

Melyik a legjobb mosógépmárka 2017-ben?

Kielemeztük a vásárlói döntéseinket, és közhírré tesszük.

Szöget ütött a fejemben, hogy a vásárlóink melyik mosógép márkákat választják legtöbbször 2017-ben, így megkértem az értékesítési vezetőnket, hogy árulja el a titkot. Vajon a nyertes a legjobb mosógép márka 2017-ben?

Szabó Roland (értékesítési vezető) kielemezte az eladási adatainkat, hogy megtudjuk melyik a legjobb mosógép márka, és számomra meglepő válaszokkal szolgált.

Melyik mosógép gyártó gépeiből adtunk el a legtöbbet és miért?

- Ha nem gond, háturól kezdem a felsorolást. A harmadik helyezett a Bosch mosógépek lettek, elenyésző különbséggel a második helyezettől.

De hogy lehet, hogy csak 3. helyezet, amikor a mosogatógépek és a szárítógépek között is első helyezést ért el ez a gyártó?

- A Bosch mosógépek a legjobbak között vannak, magas színvonalat képviselnek, és szerencsére sok elégedett vásárlónk van, akik a prémium kategóriát is meg tudják fizetni. Mivel a Boschnak, csúnya szóval nincsen olcsó gépe, így sokan sajnos nem engedhetik meg maguknak.


A dobogó második fokára melyik mosógép gyártó állhatott fel?

- Az Indesit mosógépek lettek a másodikak. A vevőink szeretik az Indesit mosógépeket. Ezek a készülékek ár/érték arányban nagyon barátságosak. Sokan választják a felültöltős mosógép változatát kis otthonokba.


Végül áruljuk el, ki a győztes!

- Nem meglepő módon a Whirlpool mosógépek nyertek. Idén már közel 2000 darabot adtunk el.


Te sokat beszélgetsz leendő vásárlóinkal. Miért választják a Whirlpool mosógépeket?

- A legtöbben az energia és vízfogyasztásra kérdeznek rá, illetve a programok idejére, és az alacsony hőfokon való tisztításra. A Whirlpool gazdaságos mosógépeket gyárt, és sokféle speciális programmal szereli a gépeket. A Colours 15 funkción, pl. színes ruhákat lehet alacsony hőfokon gyorsan kimosni, miközben megóvjuk a színét. Sokrétű a kínálata és mindenféle árkategóriában találhatunk elvárásainak megfelelő mosógépeket.


Kíváncsi lennék még arra, hogy az elöltöltős vagy a felültöltős mosógépek a kelendőbbek 2017-ben?

- Régen egyértelműen a felültöltős mosógépeket vásárolták többen, de a számok azt mutatják, hogy ez kezd megfordulni. Az idén eladott kb.4000 mosógépből több mint a fele (kb.2300 db) már elöltöltős mosógép.


Miért változik
a vásárlók e szokása?

- Több oka is lehet. Az egyik, hogy nagyobb kapacitású mosógépeket keresnek. Az elöltöltős mosógépek között már nem ritka a 10-12 kg terhelésű is.
A másik oka, hogy a szárítógép ráhelyezhető a tetejére, így helytakarékosabb megoldás.


Milyen tanácsot adnál
 azoknak, akik mosógép vásárlás előtt állnak?

Először, hogy olvassák, el a Hogyan válasszunk mosógépet  írásunkat az oldalunkon, mert ott minden alapvető információt megtalálnak, amire szükségük van.

Ezután, fontos odafigyelni az energia és áramfogyasztásra.

Mindenképpen nézzék meg a mosógép zajszintjét. 60 dB egy átlagos beszélgetés hangereje, így már tudnak hasonlítani, hogy mennyire lesz zajos a működéses.

Akiknek kevés az idejűk, olyat válasszanak, amelyben van gyors program.

Akinek kisbabája van, az fertőtlenítős funkciót keressen.

Javaslom, hogy válasszon 6. érzék funkciót, vagy i-Dos funkciót, illetve folttisztítós mosógépet. Ezek a funkciók már érzékelőkkel vannak ellátva így pontosan adagolják a vizet, a mosószert így tényleg csak annyit fogyaszt a gép amennyire szüksége van. Nincs pazarlás és a környezetünket is védjük.

Ne hagyják ki a mosógép véleményeket!

Sokan kíváncsiak mosógép véleményekre. Minden mosógép fényképe alatt van egy Jó ez a termék? fül, ahol elolvashatja az előző vásárlók mosógép véleményeit. Érdemes szemezgetni ezek között is.

Örülök, ha idáig elolvasott, engedjen meg még egy utolsó gondolatot.

Forgalmazunk több márkájú mosógépet, amelyek között igazán fantasztikus készülékek vannak, így a megalapozott döntéshez mindenképpen nézze meg a Samsung, Gorenje, és Hotpoint márkájú mosógépeket is.

Szívesen állok én és a kollégáim is rendelkezésére minden érdeklődőnek oldalunkon a chat-en keresztül vagy a +36-1/478-2128-as telefon számon is.

Nézze meg a mosógépeinket >>

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.