facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Melyik a legjobb mosogatógép márka 2017-ben?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Bosch és Whirlpool mosogatógépet választanak a magyarok!

Ön is azok közé tartozik, akiknek Bosch vagy Whirlpool mosogatógépe van? Akkor biztos jól döntött, hiszen a legtöbb vásárlónk egyetért Önnel.

A vásárlóink szerint a legjobb mosogatógép márka a Bosch.

Érdekes adatra bukkantam a minap. Kíváncsiságból megkérdeztem szakértő munkatársaimat, hogy melyik mosogatógép márkák a legnépszerűbbek az elmúlt időszakban. Nagyon jó a kollégák memóriája, mert ugyanazt mondták meg előre, ami az adatbázisban is szerepel. Képzeljék, a legtöbb vásárlónk a mosogatógépek közül a Bosch márkát választotta. Másodikként követi a Whirlpool márka, és a dobogóra a Gorenje állhatott fel harmadikként.

Legjobb mosogatógép márkák 2017

A Bosch egy megbízható márka, professzionális megoldásokkal, és hosszú távra tervezett készülékekkel, amely más háztartási gépek eladásában is előkelő helyen áll. Így ez nem okozott nagy meglepetést. Minden háztartásba jó szívvel ajánlom.

A Whirlpool már 70 millió háztartási készülék eladásával büszkélkedhet világszerte, és nap, mint nap háztartások százaiba, ezreibe választják a tudatos vásárlók. Így méltán megérdemli a második helyezést.

A Gorenje praktikus megoldásokra törekszik, amelyek leegyszerűsítik és kényelmessé teszik az életünk. Színes gépei egyre nagyobb szeretetnek örvendenek, sokat választják a remek design miatt is. A megbízhatósága is magas fokú, így aki a Gorenje mosogatógépeit választotta, jól döntött.

Rendkívül jó dolog, hogy egyre többen felismerjük, hogy egy jó mosogatógép mekkora segítség az otthonunkban. Sőt! Nem csak az otthonunkban, de a bolygónknak is, hiszen kevesebb vízet, mosószert használunk így, mintha folyóvízben mosogatnánk.

Én nagy hangsúlyt fektetek a környezetvédelemre, és ahogy látom, már Önök is.

Az is kiderült, hogy már a magyar vásárlók is tudatosan az energiatakarékos gépekből választanaik, melyek A vagy annál jobb A+, A++, A+++ besorolásban vannak. Így a kevés energiafelhasználással a villanyszámlát csökkenthetik, ezzel erősítve a napjainkban oly rendkívül fontos, öko gondolkodást.

 Nézze meg a mosogatógépeket energiabesorolásuk szerint:

A+ A++ A+++

 

Ha nem tudja, milyen kivitelezésű mosogatógépet válasszon, kattintson ide, és nézze meg, milyen modellek vannak ma a piacon.

Tekintse meg Mosogatógép szalonunk legnépszerűbb, készleten levő mosogatógépeit!

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja mosogatógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tekintse meg mosogatógép kínálatunkat!

 

Szuper ajánlat:

Igényes vásárlóink nem véletlen választják legtöbbször ezt a mosogatógépet, gazdaságos, A++ kategóriás fogyasztása mellett, számtalan olyan extrával rendelkezik amivel az Ön szívébe is belopja magát.

A 6. érzék technológiával az intelligens érzékelők mérik a szennyezettség mértékét, és az erőforrásokat ehhez igazítják, így akár 50 százalékos energia-, víz- és időmegtakarítás is elérhető.

A további extra funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!

Az alábbi véleményeket, vásárlóink írták nekünk a Bosch gépekről:

"Már többször vásároltam Bosch terméket és tudatosan kerestem a Bosch márkanevet." (K. Józsefné)

"Több Bosch terméket használok, és ezek magasabb színvonalat képeznek a hasonló ár fekvésűekhez viszonyítva!" (K. Dénes)

"Mert már korábban is vásároltam (egy Bosch mosogatógépet) és hibátlan volt minden a vásárlással kapcsolatban." (P. Imréné)

Ha nem ért egyet velem, vagy véleménye van a legjobb mosogatógép márkával kapcsolatban várom véleményét a facebook oldalunkon. 


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA