TOP hűtőszekrény, fagyasztó 2017-ben

hűtőszekrény 2017

TOP hűtőszekrény, fagyasztó 2017

Melyik hűtőszekrény a legjobb? 2017-ben melyik fagyasztót választották a legtöbben?

Megmutatom melyik a TOP hűtőmárka!

Elég szubjektív kifejezés a legjobb, de mégis sokan kérdezik tőlem, hogy melyik a legjobb hűtőszekrény? Egy biztos, hogy az, amelyik tele van finomságokkal. De nem mindegy, hogy mennyi ideig tartósítja az ételeinket a kiválasztott hűtőszekrény, mennyi időt kell takarítással, leolvasztással tölteni, és hogy egy áramszünet esetén mennyi ideig nem olvadnak ki a fagyasztott termékek.

Rengeteg funkció, program és lehetőség áll rendelkezésünkre a hűtőszekrény választásnál 2018-ban. Ezekkel a kérdésekkel sokat foglalkoztam már, a cikk alján találhatja gyűjteményem, amennyiben érdeklődik a fagyasztók és hűtőszekrények funkciói iránt.

Most kiértékelem a 2017-es vásárlói adatokat, megtudhatjuk, hogy melyik a legjobb hűtőszekrény illvetve fagyasztószekrény. Olvasson tovább és tudja meg ön is!

 

legjobb hütő 2017

 

A diagramból jól látható hogy darabszámra a legtöbb vásárlónk Whirlpool és Gorenje hűtőszekrényeket választottak. Tehát a legnépszerűbb hűtőszekrény márka a Whirlpool volt 2017-ben.
Igen ám, de ha nem a darabszámot hanem az eladott készülékek értékét nézzük, akkor változás látható.

Darabszámra a legtöbbet eladott hűtőszekrény a 2017-es évben: 

Whirlpool BLF 7001 W Alul fagyasztós hűtőszekrény. Az alulfagyasztós kombináció a leggyakoribb választás, és ez a hűtőszekrény részleges önleolvasztása miatt is igen népszerű az átlagos méretű családok között.

Nézze meg az alulfagyasztós hűtőszekrényeinket >>>

 

Nézzük a legtöbb értékben eladott hűtőszekrények márkáját

legjobb hűtőszekrény márka

Szerencsére egyre többen engedhetik meg maguknak a prémium kategóriás, igényesebb hűtőszekrényeket, így nem csak a darabszám, hanem az eladott hűtőszekrények értékét is megvizsgáltam.
A 2017-es évben, hűtő és fagyasztó kategóriában, a legmagasabb értékben, Bosch készülékeket értékesítettük.

A Whirlpool hűtőszekrények, fagyasztók lettek a másodikak és a Gorenje, Samsung és Liebherr készülékek szinte azonosan teljesítettek.

A legdrágább eladott hűtőszekrények a Bosch, Liebherr márkától kerültek ki. Amennyiben Ön csak a legjobbal elégszik meg, ezt a két márkát ajánlom figyelmébe.

Érdekes látni, hogy a Bosch, mint már sok éve, tartja a minőséget és ezáltal ez a márka a hűtőgépek eladásában is az örök nyertes, bár már keményen szorongatják a torkát a Liebherr és Samsung készülékek.

A legdrágább hűtőszekrény melyet 2017-ben értékesítettünk egy nálunk szokatlan francia típusú készülék. Tudja meg milyen csodákra képes, kattintson ide: 

Liebherr CBNes 6256 Alul fagyasztós 

Válogasson a Hűtőszekrény Szalonban >>>

Tanácsaim a hűtőszekrény választáshoz:

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt

Bemutatkoznak a legnagyobb hűtők

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Glutén és laktózmentes hűtőszekrény

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Megnézem a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

Ez egy ingyenes cikk, de megköszönöm, ha megosztja a Facebookján.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.