Keratek Mosogatótálak: A Higiénia és Tartósság Megtestesítői

elleci keratek mosogató

Amennyiben egy igazán szuper mosogatóg keres, jó helyen van! ISmerje meg a Keratek mosogatókat az Elleci-től!

Az otthonok szívében a konyha mindig is kiemelkedő szerepet játszott. Ez a helyiség nem csupán az ételkészítés funkcionalitását szolgálja, hanem a kulináris inspiráció forrása és a családi összejövetelek központja is egyben. Ennek a különleges helyiségnek meg kell felelnie az esztétikai és praktikuság szempontjának is.  

Egy modern és praktikus konyhában a  Keratek mosogatótálakat ajánlom. mert azok  nem csupán designjukban emelik új szintre a konyhát, de az innovatív anyaghasználat és az exkluzív technológiák révén számos előnnyel is járnak.

Ez az ultrakompakt anyag, amelyet a legfejlettebb nanotechnológiával alakítottak ki: kvarc, kerámia részecskék és innovatív akrilgyanták keveréke olyan különleges eljárások révén olvad össze a Keratek anyagába, amellyel képes teljesen kitölteni a belső szerkezetet. A zéró porozitású felület, amely maximális higiéniátnyújt és elképesztően ellenáll a foltosodásnak, színezékeknek.

Lássuk a Keratek mosogató előnyeit:

Zero Porozitás: Maximális Higiénia és Tisztaság

A Keratek Plus, mely a mosogatótálak alapanyagának szerves részét képezi, kvarc, kerámia részecskék és akril egyedülálló keveréke. A Zero Porozitás elve azt jelenti, hogy az anyag teljesen kitölti a belső teret, így tökéletesen sima felületet biztosít, amely maximális higiénia és ellenállás a szennyeződésekkel szemben.

100%-ban vízlepergető és foltálló, így könnyű vele a konyhában!

Pazar Selyemhatás és Ragyogó Színek

A Keratek mosogatótálak nem csupán a funkcionalitás terén kivételes teljesítményt nyújtanak, hanem esztétikailag is magas szintet képviselnek. A pazar selyemhatású felület és az erőteljes, időtálló színek egyaránt vonzóvá teszik őket a konyhákban.

Minden szín tiszta, intenzív és mély!

keratek mosogató színek

Ultrakompakt Felület: Tartósság és Ellenállás

Az ultrakompakt felület nemcsak a maximális higiéniát garantálja, hanem nagy ellenállást is biztosít az elszíneződésekkel és a hézagos beavatkozásokkal szemben. Az Elleci sajtolási technológiája révén az összetevők egyenletesen oszlanak el a mosogató masszájában, így biztosítva a homogén szerkezetet és a tartósságot.

Nagyobb Ütésállóság és Hőállóság

 Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája és az új műgyanta és kerámia nanorészecskék egyedülálló kombinációja révén a mosogatótálak rendkívül ütésállóak és ellenállóak. Az anyag 30%-kal nagyobb ellenállást nyújt a hőhatásokkal szemben, mint a hagyományos anyagok, biztosítva ezzel a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Minden teszten megfelelt ahhoz, hogy megszerezze az NSF-tanúsítványt az élelmiszerekkel való érintkezésre

Antibakteriális Védelem és Víztaszítás

Az anyag természetes összetételének köszönhetően az Elleci mosogatótálak antibakteriális védelmet nyújtanak, megakadályozva a baktériumok elszaporodását és elősegítve a tisztaságot és higiéniát a konyhában. Emellett a víztaszító tulajdonságoknak köszönhetően a mosogatótálak mindig ragyogóan tiszták maradnak.

Rendelkezik a GREENGUARD tanúsítvánnyal is, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb vegyianyag-kibocsátással rendelkező termék!

Tippek a Tisztításhoz

A mosogatótálak tisztításához egyszerű trükköket is alkalmazhat. A fémsúrlódások nyomait könnyen eltávolíthatjuk, ha egy kevés sütőolajat viszünk fel egy nedves szivacs puha oldalára, majd körkörös mozdulatokkal tisztítjuk meg vele a mosogatót. Az olaj és víz keveréke feloldja a nyomokat, majd egy mosogatószappannal ellátott meleg vízzel öblítjük le, és mikroszálas törlőkendővel szárazra töröljük.

A KERATEK mosogatótálak összegezve:

elleci keratek

Élénk, mély és intenzív színek, amelyek azonnal megragadják a tekintetet. Az ultrasima és meglepően kompakt felület selymes hatást kelt az első érintkezéskor.

Keratek, egy innovatív anyag, amely a konyhájába született! Az egyedülálló összetétel garantálja a szépséget és a teljesítményt a tartósság, valamint a hősokkokkal és ütésekkel szembeni nagy ellenállást. A Keratek NSF-tanúsítvánnyal rendelkezik, és alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre. Csábító, higiénikus és könnyen tisztítható, ez egy olyan anyag, amely minden mikrorészecskében számít.

A KERATEK a különösen sima felületével nagyon jól mutat, jól illeszkedik a letisztult formavilágú konyhákhoz. Ugyanakkor extravagáns megjelenésű a vagány SAGE GREEN illetve CAVERN CLAY színeivel.

Válassza az Elleci Keratek mosogatókat, válogasson a Olszország No 1. mosogatótálca gyártójától, amely már 30 éve tervez és gyárt mosogatókat!

Nézze meg az Elleci onlineMárkabolt kínálatát >>>

Kérdéseivel forduljon szakértőinkhez ide kattintva!

Olvasson tovább, tudjon meg többet:

Fedezze fel a kifinomult olasz minőséget és stílust a mosogatóknál

Hogyan válasszunk Gránit mosogatót?

Metaltek és Granitek közötti különbség az Elleci mosogatóknál

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Márc 18.