Metaltek és Granitek közötti különbség az Elleci mosogatóknál

elleci mosogató

Miért kell Elleci mosogatót vásárolnia? Mert különlegesek, strapabíró és egyedi!

 

Metaltek és Granitek mosogatótálak és közöttük lévő különbségekkel ismerkedhet meg.

Először is tudnia kell, hogy Jelenleg a világon egyetlen másik mosogató gyártó sem alkalmaz ilyen fejlett, egyedülálló tulajdonságokkal bíró technológiát, mint az Elleci!

Az Elleci összes versenytársa álló sajtolási rendszert alkalmaz, egy hagyományos rendszert, amely a mosogatótálca anyagában nem teszi lehetôvé az összes alkotóelem (akrilgyanta és kvarc) egyenletes eloszlását, vagyis egy olyan folyamatot, amely alapvető fontosságú az összetett anyagok sajtolása során, és a vegyészet egyik alapelve.

AZ ELLECI FORRADALMI TECHNOLÓGIÁJA:

A G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetően az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljeskörűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.

A mosogatók un.Granitek anyagból is készülnek, amely természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kiaknázva a gránit kiváló képességeit.

Granitek: Terméskő hatás

granitek

A Granitek a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minőségi tulajdonságokkal bír a mosogatótálcák terén. 

granitex mosogató 10év

A Granitek továbbfejlesztésével sikerült a részecskék méretét tovább csökkenteni, így jelentősen mérséklődött az anyag porozitása, melynek eredményeként a felület tisztítása még könnyebbé vált. A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kiaknázva a gránit kiváló képességeit: ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb nekiverődéseknek és a legdurvább ütődéseknek is, miközben a terméskő hatását kelti. A Granitek a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minőségi tulajdonságokkal bír: nagyfokú ellenállóképesség jellemzi a magas hőmérséklettel, a karcokkal és az erős, durva ütésekkel szemben. 

EGYEDI TULAJDONSÁGAI A GRANITEK ÉS A METALTEK anyagnak:

 Nagyobb ütésállóság
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez. Az anyag még a legjobb versenytársunk termékénél is 30%-kal egyenletesebb és ellenállóbb. 

Fokozott ellenállás a hősokkal szemben (+50%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, legkiemelkedőbb versenytársunk termékénél 50%-kal nagyobb mértékben áll ellen a karcoknak és a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6). 

UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

Antibakteriális védelem
Higiénia: az anyag összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok. 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

GRANITEK VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

Metaltek: Metál effekt

metaltek

A termék elsődleges különlegességét a masszához hozzáadott fém részecskék adják, melyek a mosogatótálca külső felületet csillogóvá és fényessé varázsolják. 

metaltek 10 év

Megragadja az ember figyelmét, mindenkit arra késztet, hogy megérintse. Esztétikus megjelenést kölcsönöz, az acéllal egyező kiváló alkalmazhatósággal, azonban a Granitek sokoldalú és praktikus használhatóságával. A termék elsődleges különlegességét a masszához hozzáadott fém részecskék adják, melyek a külső felületet csillogóvá és fényessé varázsolják. A cél egy különleges metál effekt elérése. A többszöri felületkezelés, különleges külső felület révén a mosogató a konyha más acél elemeihez is kiválóan illeszkedik.

METALTEK VÁLASZTHATÓ SZÍNEK: 

Nézze meg az Elleci mosogatótálakat >>>

Nézze meg az Elleci csaptelepeket >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 10.

Elleci termékajánló