Kärcher a tisztítástechnika világpiaci vezetője.

karcher a tisztítástechnika világpiaci vezetője.

Kärcher a tisztítástechnika világpiaci vezetője.

Közkívánatra, és legnagyobb örömünkre a Kärcher online Márkabolt rendelkezésére áll!

Remélem már Ön is nagyon várta, hogy megnyisson a Kärcher online Márkabolt. Egy biztos, hogy sok vásárlónk most elégedetten sóhajt fel.

Minden nap beszélünk Önökkel, és tudjuk, hogy hiányoztak a Kärcher által gyártott hasznos készülékek a kínálatunkból. De ennek vége, mert most itt van! Az induló készletünket úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki ideális takarítógépet, kerti készülékeit, és sok tartozékkal tudjuk kiegészíteni, hogy személyre szabhatóvá váljon.

Nyitási ajánlatunk keretében Ön most választhat 7 év garanciát a készülékéhez! 180 nap visszavásárlási garanciát kap a bontatlan készülékekhez és megajándékozzuk 30.000 Ft onlinePénztárcával, miközben órapontosan ingyen komfort szállítás biztosítunk saját szállítóinkkal! (2020.08.31-ig)

Porszívók

A Kärcher kínálatában megtalálja az ideális porszívót, legyen szó kicsi vagy nagy otthonról. Válogathat porzsákos, porzsák nélküli vagy épp vízszűrős, nedves-száraz porszívóról, vezetékesről, avagy akkumulátorosról.

Seprőgépekre, kárpit-, vagy padlótisztítóra vágyik? Nem gond, mert nálunk ilyen is van, sőt fúrógép porelszívóval is szolgálhatunk Önnek!

Kattintson ide és böngésszen a porszívók, takarítógépek között >>>

Csíkos marad az ablak? Utál föl-le mászni a létráról?

A Kärcher ablaktisztítókkal imádni fogja az üvegfelületeit megtisztítani.

Használatuk egyszerű és könnyű, és olyan csillogó ablakai lesznek, mint még soha :) Gyorsan dolgozhat a Kärcher ablak tisztítókkal és még meg se fog izzadni.

Érdekli a könnyed ablaktisztítás? Akkor kattintson ide, és ismerje meg őket >>>

A kertben is tisztaságot teremt

Ismerje meg a magasnyomású mosókat, mellyel az összes külterülete és kinti bútorai tiszták lesznek.  Ezek a mosók alaposan és hatékonyan bánnak el még a legmakacsabb szennyeződésekkel is, legyen szó az autójáról, vagy a kocsibeálloról. Leszedik a kerítésről a mohát, és a kerti bútorok is csillogni fognak.

A Kärcher magasnyomású mosói  a víz kb. 80 %-át megtakarítják a tömlővel való tisztításhoz képest!

Nézze meg őket a Kärcher online Márkaboltban >>>

Szivattyú problémája támadt?

Kärcher öntöző szivattyúi között garantáltan megoldják a problémáját. Ezek a készülékek gazdaságos vízellátására lettek kitalálva - legyen szó öntözésről vagy házi vízellátásról. Valamennyi kerti öntöző-, mélykút, tartály- vagy hordószivattyú masszív felépítésű, praktikus kialakítású ami kényelmes használatot biztosít, ráadásul akár 30%-kal több energiát is megtakarítanak.

Míg az egyes szivattyúk vizet adnak, addig a Kärcher víztelenítő szivattyúkkal a szennyezett és a tiszta vizet is meglepően gyorsan, egyszerűen és alaposan tudják ki-, át vagy elszivattyúzni - tóból, medencéből, pincéből, házból, építési gödörből.

Ismerkedjen meg a Kärcher szivattúkkal >>>

Válogasson kedvére a Kärcher.onlinemarkabolt.hu oldalon >>>

NE HAGYJA KI NYITÁSI AKCIÓNKAT!

Válasszon hosszabb jótállási időt, a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatásunkkal.

180 nap visszavásárlási garanciát kap a bontatlan készülékekhez

Megajándékozzuk 30.000 Ft onlinePénztárcával

Órapontosan ingyen komfort szállítás biztosítunk saját szállítóinkkal!

Válogasson a Kärcher online Márkaboltban és raktáron lévő készülékeinket pár nap alatt órapontosan házhoz szállítjuk saját kollégáinkkal. Kérdésével forduljon szakértőinkhez a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Júl 30.