Tudta, hogy a Whirlpool bemutatta az indukciós sütő?

whirlpool sütők előnyei

Az indukciós készülék után elolvashatja a Whirlpool sütők előnyeit is!

Csapjunk is bele, és ismerje meg : A Whirlpool, AKZM8920/GK, indukciós beépíthető sütőt, amely nem csak elegáns, de tele van a legmodernebb technológiával, így minden konyhába tökéletes választás lehetne.

 whirlpool indukciós sütő

Érintőképernyővel, LCD szöveges kezelőfelülettel, rengeteg modern, egyedi főzési funkcióval és környezetbarát tisztítási ciklussal rendelkezik, amely csak vizet használ a tökéletes tisztaság eléréséhez, miközben az energiahatékonyságot elképesztően 97%-kal csökkenti! 

Ez a forradalmi, A+ energiaosztályú főzőkészülék indukciós polccal és indukciós tálcával is rendelkezik, amely rendkívül hatékony és precíz főzést biztosít.

6. érzék indukciós technológia.

Az indukciós technológiát szakszerűen levehető indukciós polccá alakította át a Whirlpool.

A mágneses indukciós polc tökéletes összhangban működik a Whirlpool AKZM8920 modellhez mellékelt indukciós tálcával; amint az indukciós tálca érintkezik az indukciós polccal, az egész tálca egyenletesen és gyorsan felmelegszik, ami azt jelenti, hogy az étel a tálcán végig egyenletesen sül át. 

Az ételeket a fenti grill funkcióval is meg lehet sütni. Ez a rendkívül hatékony és közvetlen főzési folyamat energiát takarít meg; Az indukciós sütővel való főzés akár 50%-os energiát és időt is megtakaríthat egy hagyományos Whirlpool sütőhöz képest, így az energiaszámlákon is pénzt takaríthat meg. Mindezek a pozitív tényezők hozzájárulnak ahhoz, hogy kiemelkedő A+ energiabesorolást kapjon.

Sajnos itthon még nem forgalmazzuk mi sem és másik webáruházak sem az indukciós sütőket, de gondolom hamarosan az egész világon közkedveltek lesznek. 

A piacon jelenleg elérhető Whirlpool sütők előnyeit:

whirlpool sütő előnyei

6.ÉRZÉK

A 6. Érzék technológiának köszönhetően mindig a fogásokhoz legideálisabb sütési módot választhatja ki. A használatát még könnyebbé teszi a vezérlés menürendszere, a könnyen olvasható kijelző vagy például az, hogy utoljára használt funkciót automatikusan megjegyzi a rendszer.

Automata sütés

Vannak előre beállított recepttel ezt a zseniális sütőt úgy programozták, hogy automatikusan állítsa be a hőmérsékletet, a főzési időt és az időbeállításokat, így biztosítva, hogy az étel minimális erőfeszítéssel tökéletesre süljön.

Ready 2 Cook/ gyors felfűtés

Ready 2 Cook praktikus funkciónak köszönhetően előmelegítésre sincs szükség, így az energia akár 20%-át is megtakaríthatja.

okos Cook3/többszinten sütés

Az okos Cook3 funkciónak köszönhetően a sós és édes ételek most együtt is főzhetők anélkül, hogy az ízek összekeverednének. A Cook3 funkció lehetővé teszi, hogy három különböző ételt készítsen egyidejűleg a sütőben, az aromák összekeveredésének veszélye nélkül. Kiváló funkció azok számára, akik szenvedélyesen főznek és ízletes ételeket készítenek.

SmartClean tiszítás

A SmartClean opciónak köszönhetően egyáltalán nem kell mosószer a készülék tisztításához. Csak két deciliter vízre van szükség! Töltse fel a sütő tartályát, indítsa el a SmartClean programot, ami gőz fejleszt, és természetes módon távolítja el a szennyeződéseket a sütő faláról. Ezután már csak szárazra kell törölnie a készüléket.

A sütő ajtaját precízen tervezték, és a lassan záródó zsanérok gondoskodnak arról, hogy az ajtó hangtalanul, egyenletes mozgással zárjon.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkabolt beépíthető sütőit most +5 év Garanciával >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Melyik mikrohullámú sütő való Önnek?

Az ár nem minden - Takarítson meg pénzt a hosszabb jótállás segítségével...

Milyen sütési módjai vannak a beépíthető sütőknek?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Jan 29.

Whirlpool beépíthető sütő termékajánló