Imád Önre mosni - Bosch mosógép

kedvenc bosch mosógép

Vásárlóink egyik kedvenc Bosch mosógépét ismerje meg!

A Bosch mosógépei megkönnyítik életét, mégpedig a készülékek teljes élettartama alatt. Az automatikus programoknak köszönhetően nem csak egyszerűen és könnyedén kezelhetőek, hanem a legjobb eredményt nyújtják minimális fogyasztás mellett.

Ilyen készülék a Bosch WAN28160BY Elöltöltős mosógép is, melyet rengeteg vásárlónk választ. Ezen nem csodálkozom, mert ez a mosógép innovatív, megbízható, áram- és vízbarát, amellett, hogy 8 kg-os kapacitásával egy nagyobb családnak is ideális.

Mit kell tudni a Bosch WAN28160BY Elöltöltős mosógépről?

kedvenc 8 kg bosch mosógép

Először is, hogy EcoSilence Drive motorral készült. Ez azt jelenti, hogy halk, energiatakarékos, mert szénkefe nélkül üzemel. Ez garantálja az időtállóságát is a készüléknek. A Bosch ezt azzal is bizonyítja, hogy egy regisztrációért (a gyártó oldalán) cserébe 10 év motorgaranciát vállal a készülékre. Ide kattintva tudhat meg pontos információkat.

ActiveWater™ Plus készülék, amely vizet, és így pénzt takarít meg Önnek, a fokozatmentes súlyautomatika révén. Tehát, csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel a mosógép a ruhatisztításhoz. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljeskörű nyugalmat biztosít otthonában.

Kíméletlen a kórokozókkal és segít az allergiásoknak is.

Kíméletlen a kórokozókkal, de gyengéd az érzékeny bőrrel. Az AllergyPlus program tökéletes higiéniai mosást nyújt. Állandó hőmérsékletet tart a mosás alatt, így a ruhák valóban tiszták  lesznek, valamint sikeresen elpusztítja a kórokozókat és az allergiát okozó poratkákat. Ruháit ezután alaposan átöblíti, így nem marad vissza mosószer az anyagon. Az eredmény: extra higiénikus mosás. Nagyszerű, hogy 40 fokos és 60 celsius fokos mosási programot is talál AllergyPlus funkcióval.

A legtöbbünknek mi a legfontosabb? Az idő!

Ez a mosógép abszolút időtakarékos funkcióval is bír. a SpeedPerfect programmal rendelkező mosógépek akár 65%-kal csökkentik a mosási időt anélkül, hogy a végeredményt illetően kompromisszumot kellene kötni. A SpeedPerfect a legtöbb programmal kombinálva használható, bármennyi ruhával és bármilyen szövettípussal.

Időzítési funkció

Természetesen időzíteni is tudja a mosási folyamatot, így akkor mos a készülék amikor Önnek megfelelő, ez is óriási segítség a rohanó világunkban.

Rengeteg mosási programja van, így minden ruhaneműhöz megtalálja az ideálisat. Ismerje meg a programokat és beállításukat.

Mosógép programok

Pamut:  Pamutból, vászonból vagy kevertszálas szövetből készült, strapabíró textíliák mosása.

Programbeállítás:  max. 90 °C, max. 1400 ford./perc, 8,0 kg ruhatöltet

Eco 40-60: Pamut, vászon és kevertszálas textíliák mosása. Együtt moshatók azok a textíliák, amelyek a kezelési címke szerint 40 °C- 60 °C-ig moshatók.

A mosás hatékonysága a törvényi előírások szerinti legjobb mosási hatásfok-osztálynak felel meg.

Ennél a programnál a mosási hőmérséklet automatikusan igazodik a ruhamennyiséghez az optimális energiahatékonyság és a lehető legjobb mosóhatás érdekében. A mosási hőmérsékletet nem lehet megváltoztatni.

1400 ford./perc centrifugálás és 8 kg ruhatöltettel bír.

Pamut Intenzív: Pamutból, vászonból vagy kevertszálas szövetből készült, strapabíró textíliák mosása. Energiatakarékos program. A tényleges mosási hőmérséklet energiatakarékossági okokból eltérhet a beállított mosási hőmérséklettől. A mosóhatás megfelel a törvényi előírásoknak.

Programbeállítás: max. 90 °C, max. 1400 ford./perc, 8 kg ruhatöltet

Kímélő mosás: Műszálas és kevertszálas textíliák mosása.
Programbeállítás: max. 60 °C, max. 1200 ford./perc, 4 kg ruhakapacitás

Gyors / Mix: Pamut, vászon, műszálas és kevertszálas textíliák mosása. Enyhén szennyezett ruhaneműhöz alkalmas.
Programbeállítás: max. 60 °C max. 1400 ford./perc 4 kg ruhatöltet

Mix éjszakai:  Pamut, vászon, műszálas és kevertszálas textíliák mosása. Halk éjszakai mosáshoz alkalmas. A program végét jelző hangjelzés ki van kapcsolva, és az előbeállítás csökkentett centrifugálási fordulatszámot ad meg.
Programbeállítás: max. 60 °C, max. 1400 ford./perc, 4 kg ruhatöltet

Finom / Selyem: Selyemből, viszkózból és műszálból készült kényes, mosható textíliák mosása.
Programbeállítás: max. 40 °C, max. 800 ford./perc, 2 kg ruhatöltet

Gyapjú: Kézzel vagy géppel mosható gyapjú, vagy nagy arányban gyapjút tartalmazó textíliák mosása. A dob különösen kíméletesen, hosszú szünetek közbeiktatásával mozgatja a textíliákat, hogy a ruhanemű ne menjen össze.
Programbeállítás: max. 40 °C, max. 800 ford./perc 2 kg ruhatöltet

Öblítés: Öblítés záró centrifugálással és a víz kiszivattyúzása.
 Programbeállítás: max. 1400 ford./perc

Centrifugálás / Szivattyúzás:  Centrifugálás és a víz kiszivattyúzása. Lehetősége van csak szivattyúzásra használni centrifugálás nélkül is. .
Programbeállítás: max. 1400 ford./perc,

AllergyPlus: Pamutból, vászonból vagy kevertszálas szövetből készült, strapabíró textíliák mosása. Alkalmas allergiások számára, illetve magasabb higiéniai követelmények esetén.
Programbeállítás: max. 60 °C, max. 1400 ford./perc, 6,5 kg ruhatöltet

Ingek / Business: Vasalást nem igénylő pamut, vászon, műszál vagy kevertszálas ingek és blúzok mosása.
Programbeállítás: max. 60 °C, max. 800 ford./perc 2kg ruhatöltet

Sport / Fitness: Műszálas, mikroszálas és fleece anyagú, sport- és szabadidős célokra használt textíliák mosása. Ne használjon öblítőt.
Programbeállítás: max. 40 °C,  max. 800 ford./perc, 2 kg ruhatöltet

Sötét ruhanemű: Pamutból készült sötét és erős színű szövetek, illetve könnyen kezelhető textíliák, pl. farmer mosása.
Programbeállítás: max. 40 °C, max. 1200 ford./perc, 4 kg ruhatöltet

Gyors 15'/30': Pamut, műszálas és kevertszálas textíliák mosása. Rövid program enyhén szennyezett, kisebb adag ruhaneműhöz. A programidő kb. 30 perc. Ha 15 percre szeretné lerövidíteni a programidőt, kapcsolja be a következőt: Speed Perfect funkciót. A maximális betöltési mennyiség 2,0 kg-ra csökken.
Programbeállítás: max. 40 °C, max. 1200 ford./perc, 4 kg ruhatöltet.

Ismerje meg ezt a szuper elöltöltős Bosch mosógépet a Bosch onlineMárkaboltban >>>

Nézze meg az összes Bosch mosógépünket >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

7 mosási trükk, hogy a mosás még egyszerűbb legyen

Mosógép bekötési útmutató

Önnel is előfordult már, hogy kiömlött a víz az otthonába?

Összes mosógépről szóló cikkünk >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Ápr 07.