HOMEFORT: A Kozármislenyi Kézilabdacsapat új Támogatója

kozármislenyi kézilabada csapat támogatója a HOMEFORT

Célunk a közösség támogatása és a helyi tehetségek előmozdítása.

Az öröm és az izgalom ragyog Kozármisleny városában, ahol a helyi kézilabdacsapat nemrégiben bejelentette egy új támogatóval való partnerségét. Az új szezonra készülve a HOMEFORT márkával kötött megállapodás mérföldkőnek számít a csapat történetében, amely mostanra az országos NB1-ben is helyet kapott.

Az Új Partnerség

A HOMEFORT neve ismert az egyszerű és megbízható háztartási készülékek piacán. A cég hűségét és elkötelezettségét most a helyi közösség számára is megmutatja, amikor a kozármislenyi kézilabdacsapat hivatalos támogatójává vált. Az együttműködés bejelentésekor a klub vezetősége és a HOMEFORT képviselői együtt ünnepelték ezt az új korszakot a csapat történetében.

A Kozármislenyi Kézilabdacsapat Újabb Sikerei

Az új partnerség idején a kozármislenyi kézilabdacsapat is új szakaszba lépett. Az NB1-be való feljutásuk az elmúlt évek kitartó munkájának és elszántságának eredménye. A csapat most büszkén képviseli Kozármislenyt az országos színtéren, és a HOMEFORT támogatásával még nagyobb sikereket remélnek a közeljövőben.

Első mérkőzés

Az első összecsapás 2023.09.04-én  a Csepel DSE csapataival szemben az U17 és U19-es korosztályban már el is kezdődött.

Az U17-nek az első tétmeccsen való indulás mindig egy kis sötétben való tapogatózás, de egyvalami biztos: a mieink becsülettel végezték a nyári felkészülés feladatait.

Ahogy az eddigi szezonokban is, most is a fiatalok kezdték meg a mérkőzéseket. Fekete Tamás tanítványai kétséget kizáróan megszerezték a két pontot. A találkozót az elejétől a végéig irányították minden szempontból, így a végén a publikum nagy arányú győzelmet ünnepelhetett.

Az első hazai meccset követően ezúttal idegenben kellett helyt állniuk Kovács Tamás lányainak, a Dunaújvárosi KKA II-es gárdája ellenében. Ez a mérközés is jól alakult, mert megszerezték tehát a második győzelmünket is a bajnokságban, ami remek alapot, és önbizalmat adhat a gárdának. 

U19-es gárda is remekül kezdte a saját mérkőzését, szándékosan jelezve a vendégek számára, hogy nem kívánnak hazai pályán vereséggel kezdeni. Az első félidő végére már egy kilenc találatos előnyt jegyezhettünk fel az eredménylapra.

A második félidőben folytattuk ugyanazt a lendületes játékot, amit az első játékrészben mutattak, és hosszú ideig sikerült is tartani ezt a tempót. Azonban, mint minden meccsen, a mérkőzés közepén valami megtört, és ellenfelünk elkezdett közeledni hozzájuk. Mindössze két találatra zárkóztak fel a csepeli lányok.

Azonban az utolsó percekben ismét a mi csapatunk volt az erősebb, és sikerült tartani a védekezésünket. Így végül itthon maradtak a bajnoki pontok, és a Kozármisleny U19-es csapata is győzelemmel kezdte a szezont.

Az idei szezon minden bizonnyal sok izgalmas és fordulatos pillanatot tartogat számunkra. A fiatal játékosok lendülete és elszántsága ígéretes kezdetet ígér mind az NB1-es, mind az U19-es és U17-es csapatnak. Már alig várjuk a következő mérkőzéseket, és bízunk benne, hogy további sikereket ünnepelhetünk majd a közeljövőben.

Nézze meg a HOMEFORT onlineMárkabolt egyszerű és biztonságos háztartási készülékeit >>>

Tudjon meg többet a HOMEFORT-ról:

Egyszerűség, Megbízhatóság és Stílus - Fedezze fel a HOMEFORT OnlineMárkabolt háztartási készülékeit

Hogyan válasszunk főzőlapot? Találja meg a legjobb főzőlapot!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 06.