A legjobb “utazásbarát” kisgépek egy ütős nyárhoz

utazásbarát kisgépek, nyaraláshoz háztartási készülékek

A legjobb “utazásbarát” kisgépek egy ütős nyaraláshoz

Praktikus kis háztartási készülékek nyaraláshoz, kempingezéshez

Nyaralásra ideális hordozható segítő háztartási készülékeket mutatok Önnek, hogy a nyár ne a főzésről, hanem a kalandokról és a pihenésről szóljon!

Amikoris szükségünk van egy finom reggeli ébresztő kávéra, amikor kempingezünk!

Ilyenkor én az instant kávét részesítem előnybe. Ezért nélkülözhetetlen egy vízforraló. A Gorenje vízforralók nem unalmasak, hanem illenek a konyhájához és az üdülés alatt is hasznosak lehetnek.  Nézze meg őket és válasszon egy Önnek való modellt.

nyaraláshoz háztartási gépek

Nézze meg ezeket a csodás vízforralókat >>>

A másik készülék ami nyaraláson ideális, egy hordozható indukciós főzőlap. 

nyaraláshoz háztartási gépek

A hordozható indukciós főzőlap sokszínűséget hoz nyári étrendébe, mivel szinte bárhol használhatja. Elég hozzá egy konnektor és úgyan olyan gyorsan és változatosan tud főzni, mint otthon. A takarítása pedig egyszerű, hisz nincsenek ráégett szennyeződések. Mivel kis helyen elfér, könnyedén magával tudja vinni bárhova.

Ismerje meg a Gorenje ICE2000SP Indukciós főzőlapot

A főzőlap 29x36,5 cm-es és csak 4,5 cm magas. 8 teljesítményfokozat közül választhat, és érintésvezérlésű. Időzíthető, így beállíthatja a főzési időt és magára hagyhatja a készüléket, mert az a beállítőtt idő lejárta után magától lekapcsol. Természetesen gyerekzárral készült, így amíg magár hagyja nem kell félnie, hogy valaki elállítja a beállításokat..

Ide kattintva megvásárolhatja a hordozható indukciós főzőlapot >>>

Ne hagyja otthon a grillt sem!

nyaraláshoz háztartási gépek

 Nem csak az egyik legegyszerűbb módja a főzésnek, hanem egészséges és finom is. Tehát, ha kimondottan élvezi a barbecue életérzést, annak megnyugtató hatását, akkor jó, ha tudja, hogy ezt ezen túl a saját erkélyedén is átélheti. Kétféle elektromos grillsütő közül választhatsz: egyrészt az asztali grillt, amelyen az ételt alulról sütjük, és időnként megfordítjuk, másrészt a kontakt grillt, ahol az eszköz “félbe hajtható” egy zsanér mentén történő fordítással és így egy időben sütheti meg az húsok mindkét oldalát.

Ismerje meg a Gorenje kontakt grilleket >>>

A modern világ új társa a nyarláson a Vakuumcsomagoló készlet. 

nyaraláshoz háztartási gépek

Egy vákuumcsomagoló segítségével akár 5-ször hosszabb ideig is frissen tarthatja az ételeket. Ha épp utazni készül, egy ilyen készülékkel különféle élelmiszereket és egyéb termékeket tud vákuumcsomagolni és lehegeszteni. A nyaralóban is hasznos társ a maradék tárolására biztonságosan. Kis mérete és gyorsasága miatt ffelbecsülhetetlen társ egy utazás előkészítésekor.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltban a vákuumozókat >>>

Egészséges fagylalt, vagy turmix.. Ez sem maradhat otthon!

nyaraláshoz háztartási gépek

A jól működő turmixgép a nyári konyha egyik legfontosabb eszköze, mivel sokféle finomságot, hűsítő levest, mártásokat vagy épp palacsintatésztát keverhet vele. Válasszon egy nagy teljesítményű készüléket, hogy még fagyasztott gyümölcsökből is tudjon például sorbetet vagy fagylaltot készíteni.

Gorenje turmixgépeket ide kattintva nézze meg >>>

Olvasson tovább, tudjon meg többet:

Házi kenyérsütés kenyérsütő géppel

Gorenje indukciós főzőlap kisokos

A Gorenje mosogatógépek különlegességei

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Jún 25.