facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Háztartási gép vásárlásakor ezzel szenvednek a magyarok

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Nemrég megkérdeztük vásárlóinkat, hogyan választanak mosogatógépet? Mire vágynak legjobban, és milyen nehézségekkel találkoztak a rendelés előtt! Ha Ön még mosogatógép vásárlás előtt áll, olvassa el figyelmesen korábbi ügyfeleink tapasztalatait!

Arra a kérdésre, hogy mi a legfontosabb szempont, ami alapján egy adott típus mellett döntöttek, vásárlóink 90%-a az alacsony energiafogyasztást jelölte meg. Ahogy korábbi pl. hűtőgépekkel kapcsolatos felméréseink is mutatják, a magyarok számára mindennél fontosabb, hogy a választott készülék alacsony energiaosztályba tartozzon. A kitöltők 50%-a a termék márkájára és megbízhatóságára is ad. Az ismertebb márkák hitele is nagyobb.

Melyik márkában bizunk leginkább? Korábbi felméréseinkhez hasonlóan most is a Bosch gyártó kapta a legtöbb szavazatot. A kitöltők háromnegyede jelezte, hogy ha a pénz nem számítana, ha tetszőlegesen választhatnának, Bosch gépekkel rendeznék be az otthonukat.

Hogy mi okoz legnagyobb problémát a választásban? Ügyfeleink 99%-nak az okozott fejfájást, hogy a hatalmas kínálatban megtalálják a legjobb ár/érték arányú készüléket. Márkaboltunkban épp ezért vásárlóinknak lehetőségük van arra, hogy személyesen, telefonos segítséget kérjenek. Szakértőink több telefonszámon is várják hívását, így ha dilemmázik, ne habozzon, hívjon minket bizalommal.
Meglepő volt számunkra, hogy a mosogatógépek gyakorlati használatakor nem a variálható belső szerkezet és átrendezhető beltér - mint szempont vitte el a pálmát. A praktikus funkciókat pl. félprogram, gyors program, antibakteriális program sokkal fontosabbnak tartották a tapasztalt mosogatógép tulajdonosaink. 85%-uk számára ugyanis ezek a plusz adottságok számítanak leginkább a hétköznapokban.

Ezúton is köszönjük ügyfeleiknek, hogy a kérdőív kitöltésével visszajelzést adtak számunkra azokról a problémákról, amelyekkel a készülék vásárlása előtt találkoztak.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA