Miért válasszon fekete hűtőszekrényt?

miért válasszon fekete hűtőszekrényt

A Blacksteel új divatot teremt.

Elegáns és stílusos konyhába illő hűtőszekrények!

 

Ismerje meg a legújabb Liebherr-innovációt: a BlackSteel, azaz fekete nemesacél felületű készülék Smart Steel ujjlenyomatmentes borítást kapott, így a tisztítása sokkal egyszerűbb, hiszen ez ujjlenyomatok, maszatok nem látszanak meg rajta.

Nézzen milyen lenyűgöző a kinézetük, és a képek alatt olvassa el, hogy milyen pozitív tulajdonságok között válogathat, ha Liebherr hűtőszekrényt választ:

blacksteel liebherr

Szemezgettem Önnek a BlackSteel hűtőszekrények pozitív tulajdonságai között. De olyan sokrétűek ezek a készüléke, hogy választás előtt érdemes egyesével is megvizsgálnia őket.

PowerCooling

blacksteel liebherr

A nagy teljesítményű PowerCooling rendszer biztosítja, hogy a frissen tárolt termékek gyorsan lehűljene, és egyenletes hőmérséklet legyen mindig a készülék belsejében. A FreshAir aktív szénsszűrő gyorsan felfogja a készülékben keletkező szagokat. 

A BioFresh rekesz

– a hagyományos hűtőrészekhez képest – az élelmiszerek lényegesen hosszabb ideig megőrzi az értékes vitamin- és ásványi anyag tartalmukat, finom illatukat, ízléses külalakjukat.

A NoFrost technológiának köszönhetően a hosszadalmas, sok időt igénylő leolvasztásra nincs szükség! A lehűtött, keringgetett levegő fagyasztja meg az ételeket, miközben a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad.

Automata IceMaker jégkocka-készítővel minden alkalommal a legjobb minőségű jégkockák állnak az Ön rendelkezésére.

Becsapódásmentes SoftSystem ajtópánt – ez az ajtóba épített rendszer nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt, csillapítja a mozgást az ajtó becsukásánál. Sőt! Kb. 45°-os nyitási szögtől kezdve az ajtó automatikusan becsukódik.

MagicEye LCD digitális kijelző és érintőfelület, amely pontosan tartja a kiválasztott hőmérsékletet.

LED világítás, amely helytakarékosan van elhelyezés a fiókok felett, és kiváló rálátást biztosít a tárolt tartalomra. Emellett energiahatékony és nagyon tartós.

VarioSpace

Kivehetőek a fiókok és üvegpolcok vannak közöttük, így a terjedelmes fagyasztott élelmiszereket is tudja tárolni, mert rugalmasan pakolható.

 liebherr hűtő tulajdonságok

Prémium GlassLine ajtópolcok rozsdamentes acélból acél burkolat.

Az ajtóban kivehető VarioBoxok, melyeket kényelmes tárolásra terveztek. Átrendezhetőek az ajtó belsejében, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

liebherr hűtő tulajdonságok

GlassLine tárolópolcok a hűtőtérben: Mindegyik biztonsági üvegpolc amelyeket különböző magasságokban lehet elhelyezni. Van egy különleges osztott üvegpolc is, melynek egyik fele a sokoldalúság érdekében a másik alá csúsztatható.

Speciális palacktartóval készültek, melyek ívelt rozsdamentes acélrudak így biztonságosak a palackok és üvegek számára.

Praktikus alumínium ajtó kilincs és beépített nyitási gépezet könnyíti meg az ajtókezelést.

liebherr hűtő tulajdonságok

BlackSteel. Liebherr elegáns BlackSteel SmartSteel felület, amely könnyen tisztítható és rendkívül karcálló.

Ezek a stílusos és magas minőségű fekete hűtőszekrények ugyanúgy a klasszikus elegancia jelképei, és konyhája különleges ékessége lesz, amely minden tekintetet magára vonz.

A Liebherr Black Steel kivitelezésű alulfagyasztós hűtőszerkényeit ide kattintva nézze meg! >>

A Liebherr hűtő- és fagyasztó készülékeit pedig ide kattintva nézheti meg. >>

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, hívja hűtőgépszakértő kollégámat (+36 1 478 2128).

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Meddig tárolja hidegen az élelmiszert a fagyasztó, áramszünet esetén?

Mi a különbség a frissességi technológiák között, mint a EasyFresh vagy BioFresh és BioCool?

Trendi hűtőszekrény anyagok és színek 2022-ben

Összes hűtő- és fagyasztó készzülékről szóló cikkünk >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Szept 01.