onlineMárkaboltok cégkultúrája

cégkultúra onlineMárkaboltok

onlineMárkaboltok cégkultúrája a kollégáink megfogalmazásában

Rólunk saját szavainkkal!

Egy cég kultúrája a cég etikája és viselkedési kódexe. Ettől függ, hogy hogyan érzi magát a vezetőség, a dolgozók a cégben. A cégkultúra a cég egész „minőségét”, a róla alkotott képet befolyásolja, nem csak „belül” de a külvilágban is. És nem utolsó sorban ez erőteljesen befolyásolja a cég sikerességét.

Mi is kíváncsiak voltunk, hogy kollégáink mit gondolnak az onlineMárkaboltokról, így megkértük őket, hogy írják meg nekünk.

Most megosztom Önnel, saját szavainkkal az onlineMárkaboltok cégkultúráját!

Vezetőink mondták:

„A Mindig Többet Adni elvünk alapján is az látszik, hogy cégünk egyik legfőbb értéke a benne dolgozó munkatársaink… Fontos elvünk még az őszinteség, becsületesség, nem csapjuk be sem egymást, sem beszállítóinkat, sem vásárlóinkat. Amiben tudjuk segítjük egymás munkáját. Olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád.”

Dörgő Adrienn pénzügyi igazgató

Megadjuk az utolsó utáni lehetőséget is a munkatársnak, hogy fejlődjön és a csapatunk tagja tudjon lenni.
Együtt sírunk együtt nevetünk. 
Nem főnökök vannak és alkalmazottak, hanem vezetők és munkatársak.
Közös érdek a növekedés és a jobbá válás.
Aki fejlődni akar, előre lépni, az biztos, hogy kap rá lehetőséget.”

Balla János Áruforgalmi igazgató

5 éve dolgozom a cégénél, és még egy nap nem keltem fel úgy, hogy nincs kedvem bemenni dolgozni. Mindig élvezettel és motiváltan indulok munkába, ez köszönhető a jó cégkultúrának és jókedvű pozitív munkatársaknak… ) Szeretem, hogy a cégvezető korrekt módon bánik mindenkivel. (Tudom hihetetlen, de tényleg jófej…. néha). Munkámban mindig van kihívás, megoldandó feladat és előre lépési lehetőség, ez extra motivációt ad állandóan.

Szabó Roland Kereskedelmi igazgató

 

Kollégáink megfogalmazásában az onlineMárkabolt cégkultúrája

„Az Onlinemárkabolt egy fényfolt a szürke cégek borús egén. Egy olyan hely, ahol pénzt kapsz, azért amit szeretsz csinálni, és ami a második otthonod, a második családoddal, barátokkal, vezetőkkel és mindennel ami a kényelmes és hatékony munkavégzéshez szükséges.” (Herke Róbert)

Az onlineMárkaboltok cégkultúrájának legfőbb értéke a munkatárs!

„Nekem a céges kultúránk elsősorban azt jelenti, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, egy szép környezetben, akikkel ugyanaz a célunk, és csapatként közösen azokat eltudjuk érni.” (Bozsits Adrienn)

„Úgy érzem, hogy a munkatársaim példamutatóak. Jó érzés, hogy már alig várom a hétfő reggeleket, hogy jöhessek.” (Andrasek Mónika)

„A vállalat nemcsak mint munkatársakat, hanem mint ember is lát bennünk. Egyéni problémákra is biztosít megoldást és stressz levezetésre is bőven van lehetőség. Például csapatépítők, kirándulások, bulik, csocsó, medence és persze sok sok kávé.  Szerintem ez egy modern irányvonalú cég, ami példamutató és irányadó is lehet. Köszönöm, hogy a részese lehetek.” (Koltai-Kubatov Beáta)

„A cégkultúránk? szeretem, hogy a cégünknél mindenki vidám, vicces és boldog. Szerintem olyanok vagyunk, mint egy család, ami nagyon jó, mert rengeteg időt töltünk el egymással és nem mindegy milyen emberekkel vagy körülvéve, ez nagyon tud motiváló lenni segíti a munkavégzést és lendületet ad, hogy még többet termeljünk (mert, egy csónakban evezünk), mert a sikereinken osztozunk.” (Barta Gábor)

„A kulcsszó, az együtt. Amikor rossz napod van, valaki biztosan felvidít, amikor másnak van rossz napja, te csalsz mosolyt a másik arcára. Ha segítség kell, csak kérdezned kell, amikor segítened kell, megkeresnek a kérdéssel. Mert erről szól csapatnak lenni, segíteni, sírni, örülni, vitatkozni, előre haladni és elégedetten visszatekinteni.” (Tóth Kornél)

A profi és „családias” vezetőség

„A hosszú távú gondolkodás, strukturáltság és cégtervezés biztos jövőképet biztosít a dolgozóknak és a vállalkozásnak is. Közös érdek a növekedés és a jobbá válás. Az őszinte kommunikáció és a józanész használata a vezetőségben, egyszerűvé teszi a sikeres munkaellátást, amitől a kerekek olajozottan forognak. ”(Zahoránszky Zita)


„Önállóan engednek dolgozni, és hagyják, hogy magadnak oszd be az idődet az elvégzendő feladatokra.” (Gerőfy Csaba)

„A cégvezető nem úgy gondolt a dolgozókra, hogy kifacsarni belőlük minden, és nekem legyen jó, hanem oda figyel rájuk, megkérdezi, hogy vannak, mi újság a családdal, és ez már egy jó pont volt a dolgozó szemszögéből. Nem csak dirigált, hanem megmutatta, hogy azt, hogy kell csinálni, ő hogy gondolja, és ha nem érted nem vagy letolva, elmondja másképpen, hogy biztos megértsd.” (Tóth Attila)

„A dolgozó munkatársak céljai megegyeznek a cég, vezetőség céljaival. Mindig többet adni! Tehát ha mi többet adunk, akkor a vezetőink is többet fognak adni részünkre. Nem csak az anyagiakra gondolok.” (Somodi Tibor)

Nem bűn hibázni és közösen megoldjuk

„A cégben mindenki felvállalja, ha hibázik, de támogatjuk egymást és eddig mindig mindent megtudtunk közösen oldani. „(Bozsits Adrienn)

„Fontos, hogy a kommunikáció gyors és tiszta, ha hibázunk nem sunnyogjuk el, hanem őszintén felvállaljuk és igyekszünk kijavítani. Amennyiben a cég működésében valahol problémát találunk, szólunk az illetékes munkatársnak, vagy osztályvezetőnek és megoldást keresünk, nem pedig azon hisztizünk (nem jut eszembe jobb szó), hogy valami már megint nem jó.” (Tóth Máté)

Emberség, megbecsülés, fejlődés

„Más cégektől abban különbözik, ami számomra egy fontos tényező, hogy olyan emberek vannak és kerülnek magasabb pozícióba, akik emberségesek, empatikusak és nem éreztetik a dolgozóval, hogy Ő kevesebb lenne.” (Kőhalmi Adrienn)

„Az onlinMárkaboltok kultúrája attól más, hogy magas szabadsági fokot ígér a munkatársaknak. Nem a bent töltött időt, hanem az elvégzett munkát és a vállalt feladatokat díjazza. A fejlődést és hatást növelő ötleteket befogadja, és teret ad azok megvalósítására.” (Németh Máté)

„Teljesen mindegy, hogy az adott kollega milyen beosztású, a közös cél elérése érdekében mindenki egyaránt és nagymértékben cselekszik.” (Sárdy Balázs)

„Nekem az onlineMárkaboltok a jövőt jelenti! Dolgoztam benne dolgozok benne és dolgozni is fogok amíg csak tehetem!” (Gerecs Gábor)

„Ez a hely, egy hatalmas szivárvány buborék, ami elzár a csúnya és gonosz külvilágtól.” (Szabó Gábor)

Balla János

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája János megfogalmazásában!

 

Számomra a céges kultúra abban nyilvánul meg, hogy annyira jó emberek gyűltek össze egy helyen, hogy aki akar társat is talál magának. ?

Viccet félretéve, ami nagyon is komoly.

Azt gondolom, hogy amióta itt vagyok a kezdetektől nagyon sokat változott minden. De mára annyira természetes, hogy összeszedni is nehéz.
Egyenrangú munkatársak vannak a cégünkben azt gondolom és ezt mindenki szerintem így is gondolja, hangulat családi.
Mindenki a lazaság mellett elvégzi a feladatait, ilyenek mint ez a levél kivételével. ?
Törekszünk a legjobbra a területünkön. Szociálisak vagyunk sokszor nagyon is, ami hosszútávon nem olyan jó mindig.
Megadjuk az utolsó utáni lehetőséget is a munkatársnak, hogy fejlődjön és a csapatunk tagja tudjon lenni.
Együtt sírunk együtt nevetünk. ?
Nem főnökök vannak és alkalmazottak, hanem vezetők és munkatársak.
Közös érdek a növekedés és a jobbá válás.
Aki fejlődni akar, előre lépni, az biztos, hogy kap rá lehetőséget.

Rengeteg fejlődési lehetőség van a cégbe, tanulás, csapatépítő nyaralás, felsőbb pozíció pályázás. Fontos, ha valaki nem érzi jól magát a pozícióján akkor, egy másik pozícióba átkérheti magát vezetőjével egyeztetve.

Fontos elvünk még az őszinteség, becsületesség, nem csapjuk be sem egymást, sem beszállítóinkat, sem vásárlóinkat. Amiben tudjuk segítjük egymás munkáját. Olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád.

Barta Gábor

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Gábor megfogalmazásában!

A cégkultúránk? szeretem, hogy a cégünknél mindenki vidám, vicces és boldog. Szerintem olyanok vagyunk, mint egy család, ami nagyon jó, mert rengeteg időt töltünk el egymással és nem mindegy milyen emberekkel vagy körülvéve, ez nagyon tud motiváló lenni segíti a munkavégzést és lendületet ad, hogy még többet termeljünk (mert, egy csónakban evezünk), mert a sikereinken osztozunk. Amiben különbözünk más cégektől, ezt egyszerűen egy szóban tudom leírni „Mindig többet adni” ez nincs más cégnél, vagy nem ez a legfontosabb. Cégünknél úgy gondolom, hogy ez egy fontos és kiemelt filozófia. Ez, ami minket mássá tesz és irigylésre méltóvá. Szeretem a céget, a munkatársakat, a közös nyaralásokat, a közös bulikat, amik már nagyon hiányoznak, mert egy nagycsalád vagyunk. Vigyázzunk ezekre az értékeinkre, ezek nincsenek máshol. Rengeteg mindent tudnák kiemelni, de akkor ez egy regény lenne, és nem olvasná el senki sem. (a szuper céges autó, a szép irodai körülmények, a lehetőségek tárháza, nyitottság az újdonságok felé, stb.)

Ui.: Köszönöm Csilla, hogy ezt mind te kialakítottad!

Beimel Márió

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Márió megfogalmazásában!

 

Azt gondolom, nehéz dolgom van révén, hogy semmilyen viszonyítási alapom nincs. Az Onlinemárkabolt nekem egy izgalmas, változatos és biztos lábakon álló munkahely, ami jó anyagi hátteret biztosít. Magáról a kultúráról nehezebb írnom, mert azt gondolom, annak nagyobb része az irodában nyilvánul meg, ahol egész nap egy légtérbe ténylegesen együtt dolgoztok. Szállítói szemmel a kultúra számomra kicsit talán mást jelent, de a háttér, ahogy napközbe tudunk együtt dolgozni az irodai kollegákkal, ha bármi gond vagy kérdés adódik akár 500-600km-re egymástól, az csodálatos. A felépített apróságok, mint az időnkénti parasztreggeli Pesten, azt gondolom egyedülálló és mindenki nagyon szereti. A céges nyaralás, ami szerintem mindig egy érdekes dolog hisz ritka alkalmak egyike, amikor az egész cég együtt van, és jól érzi magát, sokszor először találkoznak egymással olyan kollegák, akik lehet, hogy már hosszú hónapok óta együtt dolgoznak, a mi kis cégünknél de személyesen előtte nem találkoztak. A látható folyamatos megfontolt biztos fejlődést nagyon jó látni, hisz ettől érzem magam biztonságba itt! Jelenleg még hosszú ideig látom a helyem itt a cégnél (remélem ezt más is így gondolja) így a végére én személy szerint Köszönöm szépen a munkátokat, mert ugye általában csak ti köszönitek meg a miénket. Örülök, hogy egy ilyen csapat része lehetek több mint két éve.

Biros Máté

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Máté megfogalmazásában!

Én nagyon szeretek itt dolgozni, mert megbecsülitek az embereket. Én személy szerint családként tudok rátok nézni, és úgy gondolom, nagyon kevés munkahely tud egy ilyen jó légkört megteremteni. Amit te, mi közösen megalkottunk és erre nagyon büszke vagyok. És ha hibáztunk és hibáztunk minden alkalommal segítséget kapunk, hogy amit elrontottunk ne egyedül, hanem közösen oldjuk meg  Imádok itt dolgozni.

Bozsits Adrienn

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Adrienn megfogalmazásában!

 

"Nekem a céges kultúránk elsősorban azt jelenti, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, egy szép környezetben akikkel ugyanaz a célunk és csapatként közösen azokat eltudjuk érni. Hozzáteszem ez anélkül tényleg nem működne ha az onlineMárkabolt legfőbb értéke nem a munkatárs lenne.

 

Én magam egy tökéletes példa vagyok az előbbi mondatra, hiszen lassan 6 éve recepciósként kezdtem, utána könyvelői asszisztens, majd pénzügyes és jelenleg grafikusként és marketing munkatársként dolgozok az onlineMárkaboltoknál. Volt lehetőségem fejlődni, több munkakört is kipróbálni, ha valamelyikben nem remekeltem. A cég adott új esélyt, nem is egyet, hogy megtaláljam a tökéletes helyem.

Mindenkinek van lehetősége a ranglétrán előre lépni vagy a fejlődésre, akár tanfolyam, tréning vagy könyv segítségével, amit a cég ki is fizet, amennyiben közösen hasznunkra válhat. Ezzel is hozzájárul a cég, hogy a munkatárs 100%-ban érezze, hogy a cég megbecsüli.

Nem az irodában töltött órák száma határozza meg a munkánkat vagy a hozzáállásunkat, hanem, hogy mindenki becsületesen elvégezze a legjobb tudása szerint a munkáját, ha határidős, ha nem. Mivel ez gördülékenyen működik nálunk évek óta, így a cég is nagyon rugalmas a munkavállalókkal szemben bármilyen kérés merül fel. Ez kölcsönösen működik, így mindenki boldog.

A cégben mindenki felvállalja, ha hibázik, de támogatjuk egymást és eddig mindig mindent megtudtunk közösen oldani.

Amennyiben együtt sikeresek vagyunk mindenki jól jár, közösen és egyénileg is. Van lehetőségünk élményeket gyűjteni akár egy kirándulás vagy egy közös pizzázás során vagy pénzbeli juttatásban részesülni. Nem beszélve a kávéról, teáról, savanyúságról stb.., ami mindig megtalálható a kis közös konyhánkban.

Szerintem nagyon nehéz röviden leírni mi a cég kultúránk, de ha egy mondatban kellene leírnom nekem mit jelent, akkor számomra a cégkultúra maga a hangulat, a jelenség, a magatartásforma és társadalmi szemlélet, és az érzés amivel minden nap bejövök, ami kialakult már az elejétől kezdve, hogy az ember szeret bejárni és szereti a munkatársait. Ez pedig, mind a cég kultúrából indul ki, rengeteg kisebb nagyobb tényezőből áll össze. Nagyon fontos, hogy a vállalati kultúra az, amelyet a dolgozók képviselnek, elfogadnak és továbbítani tudnak az új munkatársak felé.

Szerintem minden magyar munkaadó és munkavállaló sokkal boldogabb és sikeresebb lenne, ha már egy új munkatárs felvételekor az interjún pontosabban megvizsgálnák, hogy „illenek-e egymáshoz” és mennyire tud a munkavállaló a cég elvárásaihoz és kultúrájához illeszkedni.

Úgy gondolom, ha erre mindenki odafigyelne sokkal több kiegyensúlyozottabb és sikeresebb cég lenne Magyarországon és én szerencsésnek érzem magam, hogy én már egy ilyen cég munkatársa lehetek.

Ezzel szerintem el is árultam, hogy mi miben különbözünk más cégektől.

Dörgő Adrien

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Adrienn megfogalmazásában!

Szerintem a megfelelő cégkultúra cégünk hosszú távú sikerességének az alapja.

Munkatársainkkal egy folyamatosan fejlődő csapatként termelünk, úgy, hogy közben a tulajdonosi nézőpontokat is szem előtt tartjuk. Az elégedett dolgozó ugyanolyan fontos, mint az elégedett tulajdonos. A Mindig Többet Adni elvünk alapján is az látszik, hogy cégünk egyik legfőbb értéke a benne dolgozó munkatársaink. Mindenkinek van választási lehetősége, hogy mit szeretne a cégben csinálni, van aki már a sokadik munkakört töltheti be nálunk. Fontos elvünk még az őszinteség, becsületesség, nem csapjuk be sem egymást, sem beszállítóinkat, sem vásárlóinkat. Amiben tudjuk segítjük egymás munkáját. Olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád.

Megbecsülési és egyéb juttatási rendszereink nagyon jók:

Kávé, tea, szörp, ketchup, majonéz, savanyúság…stb… Laptop, telefon munkaidőn kívül is használható. Részletre kedvezményesen vásárolhatók gépek cégünktől. Telefon vásárlás támogatása 2 évente. Parasztreggeli, pizza, joghurt, jégkrém…stb jutalom, ha megvan az előző havi tervünk. Heti 2 napot akár home officeban is tölthetünk. Ha szeretnénk olyan képzésen részt venni, vagy könyvet vásárolni, ami által fejlődni tudunk munkakörünkben, azt fizeti a cég. Nagyszerű céges rendezvényeink vannak. Csocsó és ping-pong asztalunkat, medencénket bármikor használhatjuk.

Irodánk berendezése igényes, tiszta és rendezett. Értekezleteink hangulata mindig vidám, bármi is legyen a téma.

Örülök, hogy itt dolgozhatok, ahol minden munkatársunk hisz a cégünk víziójában, és büszke a közösen elért eredményeinkre.

Gerecs Gábor

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Gábor megfogalmazásában!

Az Onlinemarkaboltok cég kultúrája a kreativitás, a jó helyzet megoldó képesség, és a változás tűrő képesség!!
Kreativitás: A cégnél megannyi jó ötlet pattan ki a fejekből nap mint nap és ebben biztos is vagyok hogy mindenki azon dolgozik, hogy hogyan lehetne meg könnyebben meg többhöz jutni, hogy a későbbiekben is minél több elégedett kolléga dolgozzon a cégnél. Értem ezalatt: Úgy minél többet adni hogy az a lehető legjobb legyen a cég és a dolgozók között!

Jó helyzet megoldó képesség: Mind a szállítók és értékesítők is azon dolgoznak, hogy a problémákat megoldják. Rengeteg olyan helyzet van, amikor 110%-ot kell nyújtani ahhoz hogy egy-egy problémás helyzetet megoldjuk, és én azt gondolom hogy az esetek 99%-ban sikerül is! Minden nap egy új kihívás ebben a szakmában ezért olyan jó hogy sosem lehet unatkozni!

Változás tűrő képesség: A jelenlegi legjobb helyzet, amit fel tudnék hozni az a COVID helyzet!! Ha jobban belegondoltok egy egész világot változás elé helyeztek és a mi cégünk hogyan reagál erre? Na hogyan?
Rekordokat döntögetünk hónapról hónapra magas bevételek kiegyensúlyozott kollégák, akik mindent megtesznek azért, hogy mindenkinek egységesen legyen a legjobb!

Nekem az Onlinemarkabolt a jövőt jelenti! Dolgoztam benne dolgozok benne és dolgozni is fogok amíg csak tehetem!

Köszönöm a figyelmet kedves Csilcsi és Jancsi!!

Gerőfy Csaba

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Csaba megfogalmazásában!

Nekem olyan értéket jelent a munkahelyem, amely biztosit arról, hogy másnap is van hová bejönnöm dolgozni. Önállóan engednek dolgozni, és hagyják, hogy magadnak oszd be az idődet az elvégzendő feladatokra. Hosszú távú anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesítenek, ha élsz vele. Előre tudsz tervezni munkáddal és magánéleteddel kapcsolatban is. Biztos anyagi és szakmai háttérrel rendelkező cégben dolgozhatunk. Elvárt minőség feletti eszközökkel dolgozunk/teherautó, laptop, telefon stb. Időközönként hétvégédről is gondoskodnak jutalom formájában. Olyan tulajdonossal és igazgatóval rendelkezünk, akik pontosan tudják, hogy mit szeretnének, hova jutottunk és hova tartunk. Az évek alatt olyan anyagi háttérrel rendelkezik a cég, hogy kisebb nagyobb ingadozásokat is áttud vészelni. Legutolsó sorban pedig hogy 21 éve itt vagyok mindent elmond.

Herke Róbert

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Róbert megfogalmazásában!

Az Onlinemárkabolt egy fényfolt a szürke cégek borús egén. Egy olyan hely, ahol pénzt kapsz azért amit szeretsz csinálni, és ami a második otthonod, a második családoddal, barátokkal, vezetőkkel és mindennel ami a kényelmes és hatékony munkavégzéshez szükséges. Az Onlinemárkabolt egy olyan hely, ami meglep, ahova az idegenek szájtátva lépnek be és nem értik ez, hogy működhet állandó feszültség és kiabálás nélkül. Minket az egymás iránti tisztelet és szeretet tart egyben és visz előre, ha ebbe csatlakozik valaki az ugyanebben fog részesülni. Nálunk nincs nfc chipes leolvasó a munkaidőd ellenőrzésére, senkit nem zavar, ha elugrasz gyógyszertárba, vagy a hivatalba, ha a munkád tisztességesen, becsületesen és olyan odaadással végzed amilyen odaadással ezt a céget vezetik, akkor szuper helyed lesz itt, és szuper barátaid lesznek.

Hirt Gábor

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Gábor megfogalmazásában!

OnlineMárkabolt cégkultúra: Mindig többet adni!

Nekem ez azt jelenti, hogy a cég próbál mindig egy kicsit kedvezőbb feltételeket teremteni a kollégáknak:

Mindig időben kapjuk meg a fizetésünket,

Korlátlanul kávézhatunk, teázhatunk, stb.,

Kötetlen munkaidőben dolgozunk,

Szép környezet, kulturált körülmények, medence,

Minden adott a jó termeléshez: tárgyi eszközök, laptop, telefon,

Osztályvezetőknek céges autó.

Felelősségteljesen, önállóan végezhetem a munkámat a megadott irányvonalak mentén,

Home Office lehetőség szerdán, pénteken,

Tanulási, fejlődési lehetőségek…

Koltai Kubatov Bea

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Beáta megfogalmazásában!

Emberség, mint cégkultúra nálunk.

Számomra a cégkultúra nem csak a vásárlóink igényére és felhasználási körére, illetve elvárásaira terjed ki, hanem arra is, hogy az Online Márkabolt Kft. minden egyes munkatársára is egyénileg odafigyel. Például az elvégzendő munkafolyamatokhoz megfelelő technikai eszközpark biztosítva van. Ezenkívül tiszta, igényes, családias környezetben dolgozhatunk és odafigyelés vesz minket körbe.  Mindezek mellett a cég folyamatosan fejlődik, persze velünk együtt, szakmailag és egyéni tudás szinten is. A vállalat nemcsak mint munkatársakat, hanem mint ember is lát bennünk. Egyéni problémákra is biztosít megoldást és stressz levezetésre is bőven van lehetőség. Például csapatépítők, kirándulások, bulik, csocsó, medence és persze sok sok kávé.  Szerintem ez egy modern irányvonalú cég, ami példamutató és irányadó is lehet. Köszönöm, hogy a részese lehetek. ? ❤

Kőhalmi Adrienn

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Adrienn megfogalmazásában!

Az OnlineMárkaboltok kultúrája számomra a jó vezetőséget, a munkahelyre belépve a tiszta, rendezett munkakörnyezetet, nyugodt munkavégzést és a kollégák segítőkészségét jelenti. Az iroda otthonos, jól felszerelt az itt dolgozók igényeit teljes mértékben kielégíti. Ezek a dolgok számomra fontosak ahhoz, hogy mindennap jó szájízzel érkezem a munkába.

Tudom, hogy bármivel kapcsolatban is legyen kérdésem, arra megkapom a segítséget a megfelelő ember megkeresésével.

A cég kultúrája a nyugodt, barátságos munkakör kialakítása, a dolgozók megbecsülése, közös programok szervezése csapatépítés céljából, amelyben eddigi rövid pályafutásom során egyszer volt részem, de várom, hogy több hasonló eseményen is részt vehessek.

Más cégektől abban különbözik, ami számomra egy fontos tényező, hogy olyan emberek vannak és kerülnek magasabb pozícióba, akik emberségesek, empatikusak és nem éreztetik a dolgozóval, hogy Ő kevesebb lenne.

Röviden:

- szuper vezetőség

- segítőkész munkatársak

- tiszta, rendezett, jól felszerelt munkakörnyezet

- rugalmasság

- feszültségmentes légkör

Németh Máté

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Máté megfogalmazásában!

Az OM kultúrája attól más, hogy magas szabadsági fokot ígér a munkatársaknak. Nem a bent töltött időt, hanem az elvégzett munkát és a vállalt feladatokat díjazza. A fejlődést és hatást növelő ötleteket befogadja, és teret ad azok megvalósítására.

     Nincsen klasszikus főnök-beosztott viszony, de konkrét 4-8 szem közti megbeszélésekkel fejlődik az együttműködés.

     Itt valósan érezhető az, hogy fontos a csapattagok képzése, önfejlesztése.   Ez a házi könyvtár által, az internetes és személyes tréningekkel központilag és egyénileg is támogatott elvárás.

     Komolyan úgy gondolom, hogy szinte utánozhatatlan az a hozzáállás és együttműködés, ami az OM-et jellemzi.    

Pesti Richárd

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Richárd megfogalmazásában!

Véleményem szerint az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.-nál a cégkultúra abban nyilvánul meg, hogy a kollégák a rájuk bízott feladatokat a legmagasabb színvonalon, határidőket betartva teljesítik. Kollégák a feladataikat összehangolják, valamint törekszenek a munkafolyamataik fejlesztésére a hatékonyabb működés érdekében.

Számomra nagyon fontos, hogy olyan cégnél dolgozhatok, ahol folyamatosan tanulhatok valami újat, illetve fejleszthetem képességeimet. Ha megakadok valamiben akkor, segítséget kérhetek a kollégáimtól, akik elmagyarázzák mit és hogyan kell tenni.

Cég biztosít céges telefont, kávézást/teázást, a konyhában lehet sütni főzni. Lehetőség van csócsózni, ami segíti a felgyülemlett stresszt oldani. Ha a havi tervet teljesítjük, akkor céges ebéd, reggeli, pizzázás vagy egyéb finomságot kapunk

Poznáné Tompai Vivien

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Vivien megfogalmazásában!

Amikor a Facebook-on olvastam az álláshirdetést, nagyon megfogott, közvetlen, vicces és fiatalos volt, azonnal tudtam, hogy ennek a csapatnak a részese szeretnék lenni.
Az interjú is hasonló hangvételben zajlott, azt kaptam, amit vártam, kétség sem férhetett hozzá.
A kollégák nagyon szuperek és segítőkészek, szeretek velük együtt dolgozni!

Ez a cég eltér más cégektől:
 - családias légkör,
 - plusz figyelmesség: paraszt reggeli, kávé, tea, víz, tej, cukor, méz, szörp, stb....,
 - felejthetetlen csapatépítések,
 - különböző kedvezmények biztosítása
 - Cafetéria keretein belül kapunk SZÉP kártyát,
 - év végi bónusszal igyekszik a cég elismerni egész éves munkánkat

 

Sárdy Balázs

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Balázs megfogalmazásában!

Mit is jelent számomra a cégkultúra?

Véleményem szerint egy cég / hálózat kultúráját, az ott dolgozók szemlélete – legyenek azok vezetők vagy beosztottak – és a cég alapelveinek összessége adja ki.
A két pillér ebben az aspektusban egymástól elválaszthatatlan és szoros szimbiózisban állnak egymással. Egyrészről nagyban befolyásolja a cég irányelve azt, hogy milyen munkatársak dolgoznak vagy dolgozhatnak az adott szervezetnél, illetve magának a személyeknek is van hatása a cég életére, mindennapjaira és az ott kialakult szokásaira stb. Ez egy gyönyörű (ám szerintem sérülékeny) egyensúly, amely megőrzését nagy gondossággal kell ápolni mind a két félnek.

Mit szeretek az OnlineMárkaboltok kultúrájában?

Az előbbi gondolataim folytatásaképp, az OnlineMárkaboltok cégkultúrájában azt szeretem, hogy ezért a bizonyos egyensúlyért nap, mint nap teszünk mindannyian közösen. Teljesen mindegy, hogy az adott kollega milyen beosztású, a közös cél elérése érdekében mindenki egyaránt és nagymértékben cselekszik. Tehát az első része az általam gondolt cégkultúrának – miszerint a dolgozók szemlélete teszi ki az egyik rész - itt már meg is valósul.
Keretes szerkezetet adva, igyekezeteink és cselekedeteink segítségére ad a cég egy biztos hátteret, egy olyan irányelvet és irányelveket, melyeket követve tehetünk együtt a célok eléréséhez közös lépéseket. Ez a szimbiózis tökéletesen működik az OnlineMárkaboltokban.

Miben különbözünk más cégektől?

Felsorolásban is hosszú lenne leírni azt a rengeteg különbséget, amiben mások vagyunk versenytársainknál. Mind közül talán a legfontosabb gondolatok, hogy minden ember a cégben egyenlő, mindenki kollega és mindenki munkájára szükség van ahhoz, hogy közösen egy nagyot, jót és maradandót alkossunk. Tehát mindnyájunk munkájára nélkülözhetetlenül szükség van a céljaink eléréséhez. Ezen gondolatmenetet pedig az teszi különlegessé és sajátossá a mi szempontunkból, hogy az egymásrautaltságot (a szó jó értelmében) mindannyian őszintén elfogadjuk és támogatjuk is egymást bármilyen szinten a kitűzött végeredmények eléréséhez. Az egymásrautaltság és egyenlőség nálunk ugyanúgy elválaszthatatlan, mint egy cégkultúrában a munkavállaló és a cég működési elve.

 

 

Simon Gabriella

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Gabriella megfogalmazásában!

Amit nekem jelent az OnlineMárkaboltok cégkultúra az, hogy egy nagy csapatként közösen dolgozunk és minden munkatárs megbecsülést, tisztességes bánásmódot kap. Egy csapatként hatékonyan dolgozunk, ha problémát, kritikát kapunk elfogadjuk és kijavítjuk. S ezáltal esélyt is kapok a fejlődésre, tanulásra. Melyre egyénileg is van lehetőség. Minden munkatársat segítünk és közösen támogatjuk. Minden munkatárs egyenes, nyíltan megbeszélünk bármilyen kérdést, kérést.

Az elért sikerekben közösen vagy egyéni juttatás formájában részesülünk. Pl. Kirándulások, közös programok. Ezáltal egy nagy csapatként közös élményekkel gazdagodunk.  Az egyéni kérések, esetleges problémák is orvosolva vannak, pl. ha esetleg reggel nem érsz be időben.

Minden munkatárs plusz juttatás formájában kávé, tea, szörp, tej, tejszín, savanyúság.. stb., van közös fogyasztásra. Ha szünetet tartanék, akár egy kis csocsóval is kikapcsolódhatok.

Más cégektől sok mindenben különbözünk, viszont főként abban, hogy megbecsülést és odafigyelést kapunk. Sajnos ez sok munkahely esetén nem teljesül. Lekezelik a dolgozót, s robotként tekintenek rá.

Viszont a fentiek miatt vagyunk mi egyediek.

Somodi Tibor

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Tibor megfogalmazásában!

Magas szinten képzet vezetők és munkatársak együtteséből áll a cég. Egy csapat, mindenki egyenlő benne. Hiszen, ha kiesik egy láncszem, akkor megáll a gépezet. A munkavégzéshez tartozó képzések adottak. A dolgozó munkatársak céljai megegyeznek a cég céljaival. Mindig többet adni!

Tehát ha mi többet adunk, akkor a vezetőink is többet fognak adni részünkre. Nem csak az anyagiakra gondolok. A cég létszámából adódóan családias a légkör. Bármikor bárkivel találkozunk, mindig vidáman fogadjuk egymást.

Szabó Gábor

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Gábor megfogalmazásában!

Ez a hely, egy hatalmas szivárvány buborék, ami elzárja a csúnya és gonosz külvilág minden mocskát.

Nagyszerű olyan emberek között lenni, akik támogatnak a munka elvégzésében, nevetésben, bajusznövesztésben, munkaidőn kívüli közös sportban.

Az OnlineMárkabolt abban tér el a többi munkahelytől, hogy ide szívesen jövök dolgozni.

Szeretem az itt dolgozókat, az eseményeket, a munkát, mindent IS!

Szabó Károly

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Károly megfogalmazásában!

Amiben mi különbözünk, hogy egyedi szolgáltatást nyújtunk, mint pl.órapontos érkezés, szemét elvitel, lábzsák használata ,ezt más nem nagyon csinálja, ( csak az a baj, ezt nem értékelik, hanem elvárják, de az már másik ügy.) Nekem azt tetszik, hogy családias hangulat van, jó bemenni, és tartozunk valahova, nem 20-30cégtöl kell szállítani. A mi kultúránk az egyediség, megbízhatóság, pontosság. Nagyon sok dicséretet kapunk(én is:) kint címeken, tényleg nagyon dicsérnek minket.  Aki panaszkodik, azt is tudjuk kezelni, orvosolni.

 

Szabó Roland

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Roland megfogalmazásában!

5 éve dolgozom a cégénél, és még egy nap nem keltem fel úgy, hogy nincs kedvem bemenni dolgozni. Mindig élvezettel és motiváltan indulok munkába, ez köszönhető a jó cégkultúrának és jókedvű pozitív munkatársaknak.  Szeretem, hogy ötleteim megvalósításra kerülnek, hogy nincs külön telefonszámlám és két évente telefontámogatásnak köszönhetően új telefont kapok, hogy egy új céges autóval járkálhatok mindenhova. Mindig jó bent a hangulat és van idő egy kis mókára. Nagyon nagy előny, hogy a munkaidő rugalmas és bárkinek bármi dolga akad, szinte mindig el tudja intézni azt akár munkaidőben is. (Persze ha munkaidőn kívül nem kivitelezhető) Szeretem hogy a cégvezető korrekt módon bánik mindenkivel. (Tudom hihetetlen, de tényleg jófej…. néha). Munkámban mindig van kihívás, megoldandó feladat és előre lépési lehetőség, ez extra motivációt ad állandóan. Természetesen számtalan tárgyi előnye is van az OM ben dolgozni, laptop, amit otthon is használhatok, remek medencés, klímás környezet, ebédhez savanyúság, kávé, tea, forró csoki szörp és C-vitamin az egészségünk érdekében. Mindezek mellett az sem hátrány hogy tisztán bejelentett munkahelyem van.

Szabó Roland raktár

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Roland megfogalmazásában!

"A cégen belüli csapatmunka nagy összhangban van itt most a pesti munkatársakra gondolok elsősorban ugyan is a pécsi kollégákat annyira jól nem ismerem, sajnos még nem volt lehetőségem lemenni, hogy közelebbről is megismerjem őket.

Szerintem jók a céges kirándulások (csapatépítők), hogy az egész csapat ide értve a Pécsieket is jobban megismerje egymást ezzel elősegítve a közös munka könnyedségét. Egy összetartó csapatnak gondolom magunkat hiszen még a lehetetlenre is találunk megoldást gondolok itt például az árú mennyiség elrendezésére , magunkra raktárosokra hiszen együtt oldjuk meg ezt a feladatot.

Az értékesítőink minden évben túl teljesítik magukat, hogy sikerüljön az éves terv a szállítóinknak nincs olyan útvonal amit ne lennének képesek legyőzni legyen az az ország bármely területén, egy jó csapattal nincs lehetetlen de egy-egy jó csapathoz kell egy nagyon jó vezető is. Ezt tükrözi a cég mottója is hiszen a “mindig többet adni” az egész cég arculatát leírja ahogy mindenki szívét lelkét beleteszi azért,hogy a vásárlók a legnagyobb odafigyeléssel kapják meg a termékeket és fontos az elégedettségük is.

Szőke István

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája István megfogalmazásában!

"Mi szerinted az OnlineMárkaboltok kultúra :

Nekem egy egyedileg jól felépített rendszert jelent , amiben meg van fogalmazva  a cégtulajdonos  / Levente / elképzelése , irányelve , útmutatása , hogy mit szeretne és mit képvisel a cége által . Úgy gondolom ezt tanuljuk folyamatosan , hogy minél jobban azonosulni tudjunk vele és így könnyebb legyen megérteni , alkalmazni                és elérni a kitűzött célokat .

Mi szerinted az Onlinemárkabolt cégkultúra :

Szerintem egyedi lenni , valami mást adni , többet adni mint mások ! A legjobbnak lenni ! Mindig többet adni !

Együtt fejlődni , tanulni a céggel !  A vásárlók magas szintű kiszolgálása egyedi plusz szolgáltatásokkal . A vásárló érezze , hogy itt valami más értéket kap !

Megtartva az alapelveinket folyamatosan fejlődni , figyelni a piacot , tanulni , alkalmazkodni a kialakult helyzethez és a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből . A megfelelő körülmények és eszközök biztosítása a cég magasszintű működéséhez.

Miben különbözik más cégektől :

Az egységtől. A folyamat jól fel van építve , mindenki tudja mi a feladata és arra törekszik , hogy a lehető leghatékonyabban végezze el a munkáját .

Ugyanakkor együtt hozunk döntéseket, terveket. Ötletekkel, elképzelésekkel lehet javítani az osztályok munkáját, hatékonyságát. Nincs akkora szakadék a vezető, vezetők és az alkalmazottak között, mint máshol. Egyenlőbbnek érzi magát az ember. Mindenkinek meg van a feladata, de azért marad idő arra is hogy szüneteket tartsunk, hogy frisseben folytassuk a munkát. Megvannak a megfelelő körülmények, szép, tiszta, hangulatos iroda, kert, medence , informatikai eszközök . Ezek mind könnyebbé teszik számomra a munkát.

Mit szeretsz az OnlineMárkaboltok kultúrájában:

Talán az tetszik a legjobban, hogy az elvárásokat tudom ötvözni az én egyéni értékesítési hitvallásommal . A kötelező körökön túl beleviszem az értékesítésembe az egyéni értékesítési értékeimet. Sokat lehet fejlődni , tanulni , képezni magunkat . Oktatások , gyártói látogatások , főzéssel egybekötött termék bemutatók , képzések . Céges rendezvények , csapatösszetartások , kirándulások . Közös jutalom pizzás , paraszt reggelik . A megtanult értékeket az élet bármely területén tudom hasznosítani , párkapcsolat , barátok , emberi kapcsolatok , gyerek nevelés , sport .

Hát én erre gondoltam ?

Tóth Kornél

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Kornél megfogalmazásában!

"Vannak jó és rossz cégek. Vannak olyanok, akik megbecsülik munkatársaikat, vannak olyanok, akik nem és vannak olyanok, mint az OM, ahol munkatársnak lenni teljesen mást jelent.

Nálunk mindenki dolgozik és termel egy adott területen legjobb tudása szerint úgy, hogy az ne csak neki, hanem a csapatnak is jó legyen, hiszen a cégben minden és mindenki összefügg, a siker és a kudarc is közös.

Eleinte ez elég rosszul hangozhat, hiszen miért lesz nekem rossz, ha a másik nem végzi megfelelően a munkáját? Azért, mert egy igazi csapat így működik. Együtt sírunk együtt nevetünk, együtt küzdünk és együtt állunk fel a dobogó legmagasabb fokára.

A kulcsszó, az együtt. Amikor rossz napod van, valaki biztosan felvidít, amikor másnak van rossz napja te csalsz mosolyt a másik arcára. Ha segítség kell, csak kérdezned kell, amikor segítened kell, megkeresnek a kérdéssel. Mert erről szól csapatnak lenni, segíteni, sírni, örülni, vitatkozni, előre haladni és elégedetten visszatekinteni.

Csapatban játszani egyszerre könnyű és nehéz, de a végén amikor elérjük a közös célt, sokkal nagyobb dolog megosztani a sikert társainkkal, akik ott álltak mellettünk a legnehezebb napokon is.

Nekem az OM azt jelenti, hogy együtt mindent le lehet győzni és hogy igenis lehet olyan helyen dolgozni csöpp kis országunkban, ahová jó bejárni, ahol jó lenni, ahonnan jó hazamenni és ahová jó újra megérkezni.

Tóth Máté

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Máté megfogalmazásában!

Az onlineMárkaboltok egyik alapelve, hogy egy célért evezünk, így minden munkatárs kötelessége, hogy a feladatait úgy lássa el, hogy ezt a közös célt elérje. Ehhez hozzátartozik, hogy nem csak az egyéni feladatainkkal foglalkozunk, hanem segítjük a másikat is a munkájában, így elérve a minden vásárló (azt a néhány idiótát leszámítva) magas szintű kiszolgálást kapjon és elégedett legyen.
Fontos, hogy a kommunikáció gyors és tiszta legyen, ha hibázunk nem sunnyogjuk el, hanem őszintén felvállaljuk és igyekszünk kijavítani. Amennyiben a cég működésében valahol problémát találunk, szólunk az illetékes munkatársnak, vagy osztályvezetőnek és megoldást keresünk, nem pedig azon hisztizünk (nem jut eszembe jobb szó), hogy valami már megint nem jó.
Az elégedett vásárlóhoz elégedett munkatársak és boldog tulajdonos szükséges. Ehhez pedig magas tónusú munkatársak és CSODÁLATOS SZERVEZETI FELÉPÍTÉS szükséges.
Céget az igazgatók és osztályvezetők vezetik tulajdonosi szemlélettel, így tartva szem előtt a cég érdekeit, hiszen ha cégnek jó, nekünk is jó.
Az elért eredmények egyénenként és cég szinten is jutalmazva vannak, így tarthatunk egy sikeres hónap után parasztreggelit, jégkrém hónapot, vagy főzhetünk közösen.

Zahoránszky Zita

Az onlineMárkaboltok cégkultúrája Zita megfogalmazásában!

Mit jelent Neked az OnlineMárkaboltok kultúra?

A cég etikája és viselkedési kódexe. Ettől függ, hogy hogyan érzi magukat a vezetőség, a dolgozók a cégben. A cégkultúra a cég egész „minőségét”, a róla alkotott képet befolyásolja, nem csak „belül” de a külvilágban is. És nem utolsó sorban ez erőteljesen befolyásolja a cég sikerességét. Azt hiszem nálunk mindegyik óriási pirospontot kap ?

Mi szerinted az Onlinemárkabolt cégkultúra?

 A hosszú távú gondolkodás, strukturáltság és cégtervezés mely nálunk biztos jövőképet biztosít a dolgozóknak és a vállalkozásnak is.

Az őszinte kommunikáció és a józanész használata egyszerűvé teszi, a sikeres munkaellátást, amitől a kerekek olajozottan forognak. ÉS boldogok vagyunk.

Egy erő stabil csapat, amire büszkének kell lennünk, és vagyunk is!

A „családként” való gondolkodásmód, amit bizonyít az irodai környezet, a kávé, tea, vitamin, savanyúság… Az, hogy meg ünnepeljük az om-es szülinapokat és persze a kirándulások. Ez a hovatartozás elkötelezettséget hoz az om és a kollégák felé.

Saját munkakörünk „kisfőnöke” lehetünk, és szabad mozgást kapunk. A fejlesztéseket támogatják a vezetők, lehetőség van képzésekre, így előremozdítva a hatékonyabb és élvezetesebb munkavégzést.

Miben különbözik más cégektől? Mit szeretsz az OnlineMárkaboltok kultúrájában?

A gyors kommunikációt, és hogy őszintén beszélhetek azonnal mindenkivel, és nem a hibát keressük egymásban, hanem a jobb kooperációt. Szeretem a lehetőségeket, hogy kitalálhatom, mitől lesz jobb a munkaköröm, azt meg is valósíthatom,és sikerként élem meg.

A statisztika szerinti mérés, amit szeretek és különbözik sok más munkáltatóval szemben. Ez tényleges eredményt mér, és így én is és a vezetőség is tisztán lát., mindig tudjuk mi visz előre, és min kell javítani.

z is óriási változás sok munkahelyhez képest, hogy az om-ben van dicséret, és őszinte dicséret! Ez persze jutalom formájában is megvalósul, de szóbeli vagy írásbeli (pl.:Mindig többet adni Fb csoport) módon rengeteget jelent mindegyikünknek.

És végül, hogy tiszteli a vezetőség, hogy emberek vagyunk, nem munkagépek. Köszi mindenkinek!

Tudjon meg többet az onlineMárkaboltok-ról

Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Büszkeségeink OnlineMárkaboltok

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Ápr 12.