Minden érzékszervre megalkotva az új Bosch Serie 8 beépíthető sütők

bosch serie8 beépíthető sütők előnyei

Legújabb Bosch Serie 8 beépíthető sütők elképesztő tulajdonságai

Minden érzékszervre megalkotva.

Lenyűgöző megjelenés az új, kijelzőbe csiszolt, digitális kezelőgyűrűvel. Ízletes és egészséges ételek az új AirFry és SteamPlus gőzölés sütési módokkal. Ismerje meg a vadonatúj Serie 8 sütőket.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra. Ezért jó, ha olyan konyhánk van, amely segít az egészséges ételek elkészítésében. Akár gőzzel, akár anélkül szeretne süteményt vagy húst sütni, a Bosch új, prémium Serie 8 sütője minden konyhai feladatra kiterjed – a klasszikus légkeveréstől a mesterséges intelligencia által vezérelt programokig. Fedezze fel a főzési kihívásokat támogató, innovatív segítőt és a lenyűgöző dizájnt.

Garantáljuk, hogy beleszeret új sütőjébe.

Tudjuk, hogy a lenyűgöző külső kialakítás és az egészséges életmódot segítő, innovatív technológiák minden háztartás szívét meghódítják. Ha 2023.11.01. és 12.31. között vásárol a promócióban részt vevő Serie 8 sütőt, és azt bármilyen indokkal visszaküldi a vásárlástól számított 30 napon belül, a Bosch visszatéríti Önnek a teljes vételárat.

Tovább a promócióra

elképesztő beépíthető bosch 8 serie sütő 

A kijelző.

elképesztő beépíthető bosch 8 serie sütő

Az innovatív kezelő felület minden eddiginél egyszerűbbé teszi az ételkészítést. Módosítsa a sütő bármely beállítását az üvegbe gravírozott digitális kezelőgyűrű enyhe elforgatásával. Ezenkívül egy nagy felbontású TFT érintőképernyő is támogatja: tiszta, élénk képek és információs szövegek vezetik végig a programlehetőségek közötti navigáció lépésein. Azok számára, akik szeretik a különösen kiváló áttekintést, a nagyobb, 65 mm átmérőjű TFT TouchDisplay Plus-t ajánljuk, vagy a 160 mm x 70 mm-es TFT TouchDisplay Pro-t is választhatja.

Csak kapcsolja be a sütőt, és élvezze a csodálatos ételeket!

A SteamPlus gőzölés funkció.

elképesztő beépíthető bosch 8 serie sütő

Párolt ételei nemcsak teljes, természetes aromájukat, hanem a legtöbb vitamint és tápanyagot is megőrzik. Az új sütőinket SteamPlus gőzölés funkcióval láttuk el, amelyek képesek akár 120°C-on párolni. Ennek köszönhetően ételei gyorsabban elkészülnek, és még több vitamint és tápanyagot őriznek meg.

Készítse el otthon!

Az AirFry funkció.

Mit szólna néhány friss zöldségből készült chipshez? Egyszerűen helyezze a vékonyra szeletelt burgonyát vagy más zöldséget az AirFry & Grill sütőtepsire, adjon hozzá egy kevés olajat, és válassza ki az AirFry funkciót.

Egyszerűen megsüti tortáit.

elképesztő beépíthető bosch 8 serie sütő

A PerfectBake Plus sütőszenzor.

A sütés még soha nem volt ilyen egyszerű: a PerfectBake Plus szenzor méri a sütő páratartalmát és automatikusan beállítja a sütési időt. Egyszerűen válasszon ki egy ételt és nyomja meg a Start gombot. És a legjobb benne: A mesterséges intelligenciának köszönhetően még azt is láthatja, hány perc van hátra az étel tálalásáig.

A sütő jobban tudja.

Oven Assistant (Sütőasszisztens).

elképesztő beépíthető bosch 8 serie sütő

Néha nem biztos abban, hogy melyik ételhez melyik program a megfelelő? Csak kérdezze meg az Oven Assistant-et. Csatlakoztassa sütőjét regisztrált Home Connect fiókjához, és egyszerűen mondja meg neki, hogy milyen ételt szeretne elkészíteni a Home Connect alkalmazáson vagy hangvezérlő eszközén keresztül. A sütő ezután megfelelő beállításokat vagy programokat javasol, és közvetlenül az Ön által választott módra vált, ami egy rendkívül kényelmes funkció. Az Oven Assistant használatához egyszerűen csatlakoztassa sütőjét regisztrált Home Connect fiókjához.

Igazi konyhaművészet.

A kialakítás.

Fedezze fel a tökéletes kialakítást, amely tökéletesen illeszkedik a konyhai környezetbe. Sötét üveg előlappal, alumínium fogantyúval és az üveglapba gravírozott digitális kezelőgyűrűvel. A termékcsaládhoz egy ragyogó TFT érintőképernyő is tartozik, egyértelmű szöveggel és képekkel, amelyek megkönnyítik a különféle beállításokhoz való navigációt. Tekintse meg videónkat, hogy megismerje a Serie 8-as beépíthető sütők legfontosabb jellemzőit.

Az alábbi táblázatban összefoglaltam a Bosch beépíthető sütők fent említett tulajdonságait. 

Bosch beépíthető Serie 8 sütő TFT TouchDisplay TFT TouchDisplay Plus TFT Display Pro SteamPlus AirFly PerfectBake Oven Assistent
HBG7321B1 ü
HBG7341B1 ü
HBG7721B2 ü ü
HBG7741B1 ü ü
HBG7741W1 ü ü
HBG7764B1 ü ü ü
HBG7784B1 ü ü ü
HMG7764B1 ü ü ü ü
HMG778NB1 ü ü ü ü
HRG7784B1 ü ü ü
HSG7361B1 ü ü ü
HSG7361W1 ü ü ü ü
HSG7364B1 ü ü ü ü

HSG7584B1

ü ü ü ü ü

Nézelődjön a Bosch onlineMárkabolt beépíthető sütői között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Milyen sütési módjai vannak a beépíthető sütőknek?

Sütők, amelyek Ön helyett készítik el az ételt

Olcsóbb Szárítógépet Keres?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Nov 14.