Álom mosógép nagy családosoknak

mosógép nagycsaládnak

Álom mosógép nagycsaládoknak!

Prémium, csendes, hatékony és megbízható mosógépre vágyik?

Büszkén húzhatja majd ki magát, mert ebbe Whirlpool a prémium kategóriás mosógépbe még a legnagyobb ellensége se tud belekötni. Többé nem szenved majd időhiányban, és végtelen mosást elbírnak majd a ruhaneműi.

Főbb jellemzői a Whirlpool FSCR 10432 elöltöltős mosógépnek

  • A +++ mínusz 60% névleges
  • 10 kg terhelés
  • 15 program, számtalan csodás opció
  • hangtalan
  • 1400 fordulat / perc

Miért fogja szeretni ezt az elöltöltős mosógépet?

Figyelmébe ajánlom a Whirlpool Zen-csendes FSCR10432 mosógépet. Ez a prémium elöltöltős mosógép, extrém tulajdonságokkal, elképesztő hatékonysággal bír.

Az áramszámlája nem hogy, nem fog emelkedni, de még talán csökkeni fog. Régebben elképzelhetetlen alacsony energiafelhasználása van. 60% -kal jobb az A minősítésnél!

Elég lesz heti 1-2 mosás, mert egyszerre belefér az egész család ruhája. Ágyneműt, paplant, párnát is moshat vele, sőt a tavaszi nagytakarítással a rongyszőnyegeit se kell tisztítóba vinnie. Óriási kapacitása, 10kg ruhatöltöttséggel is elbír.

Extraként akár suttogónak is nevezhetnénk. Nem gond, ha alszik a gyermek, vagy apa fáradt és idegesíti a gép zaja, hiszen az átlag 68dB-el zajszintes piacon a legcsendesebbek közé tartozik, a maga 48 dB-vel. Leszögezem ismét, hogy akár suttogónak is nevezhetnénk.

A márka csúcsminőségű Supreme Care sorozat része ez az elöltöltős mosógép, amely érzékelőterhelés érzékeléssel, vízsugaras mosással, és szelíd hullámmozgató dobbal, valamint mosás utáni frissítéssel bír.

Miért hívom suttogónak?

Amikor először hallottam mosni a Whirlpool FSCR 10432-es mosógépet, figyelnem kellett, hogy valóban működik-e. Csendes, nagyon csendes. Itt a zajhiány volt nekem furcsa. Ez azért van, mert a Whirlpool-tól származó ZEN mosógép közvetlen hajtású motorral rendelkezik, amely közvetlenül a dobra van szerelve, így a gépek kevesebbet vibrálnak, így kevesebb zajt jelentenek.

Nagy a család, sok a mosnivaló?

Nem kell mindennap mosni, elég lesz csak hetente. Ne szennyezze a környezetés a sok mosószerrel. Ebbe a mosógépbe az egész család ruháját beleteheti 1-2 mosásra. A 10 kg kapacitásba még az ágyneműt is paplanostól berakhatja. A 10 kg terhelhetőségről, ha többet szeretne tudni, olvassa el a Mosógépek kapacitásáról szóló írásunkat . Ennek segítségével meghatározhatja, hogy Önnek mekkora mosógépre van szüksége.

De nem mindig tudja telerakni a mosógépet?

Ennek a mosógépnek, ez sem gond, mert a Whirlpool 6th Sense (6. érzék) technológiájával a kevesebb szennyes kimosása is gazdaságos. A 6. érzék azt jelenti, hogy a mosógép töltöttségéhez viszonyítja az elöltöltős mosógép a víz és az energia felhasználását. Tehát ha csak félig tölti meg, akkor automatikusan fél terhelésre kerül sor. A mosógép szenzorai figyelik a folyamatot és kiválassza a ruhaneműnek megfelelő mosási dobmozgást, és megváltoztatja akár a centrifugálást is, hogy ne sérüljön a ruhanemű.

Dugóba került, és nem ér haza a mosás végéig?

Most ismét be kell indítania a mosógépet? Ennél a Whirlpool mosógépnél ez nem fordulhat elő, mert a ciklus végén a gép frissen tartja a ruháit maximum 6 órával a befejezés után, FreshCare néven. Ehhez kevés energiát használ csak, és a mosott ruhák órák múlva is gyűretlenek és illatosak lesznek a mosógépben.

Ezért van az, hogy itt nincs szükség késleltetés funkcióra. Tudom, hogy sokan hiányolják, de gondoljon bele. Ha késleltet és mégsem ér haza, a ruha bebüdösödik. Itt nem gond, mert 6 órán belül, csak hazaér.

Mire figyeltek még oda a gyártók?

A fizikai használatban a szappanadagoló fiók és az ajtóterhelés ott van, ahol elvárja tőlük, hogy hozzáférjenek a szűrőhöz (így eltávolíthatja az összes zsebmaradványt) a teljes szélességű rúgóasztal mögé.

A hatalmas ajtónyíláson, ahogy már említette, könnyedén berakhatja akár a futószőnyegét is. Mivel egy ilyen mosás után ajánlott a szűrők tisztítása, megnyugtathatom, hogy könnyedén hozzáfér a szűrőhöz is.

Egyszerű kezelni ezt az álom mosógépet?

A programozása az Whilrpool FSCR10432 mosógépnek minden bizonnyal egy kicsit más mint a régebbi gépeknek, de én szeretem. A nagy vezérlőpanel a szimbólumok széles skáláját, egy sor érintőkapcsoló gombokat, egy élénk, kristálytiszta pontmátrix szövegkijelzőt és egy központi nyomógombot tartalmaz.

Könnyen megtanulható, és kezelhető azok számára is, akik szeretik az unalmas választógombokat. A gomb forgatásakor a LED kijelzője a program szimbólumaiban gördül, miközben a programokat és azok becsült időtartamát a szöveges kijelzőn egyszerre írja le. A program opciókat finoman nyomja meg az érintőgombokkal, majd nyomja meg a start-ot.

A mosás előrehaladtával a kijelző jobb oldala egy sor információt tartalmaz arról, hogy hol tart a mosásban, a centrifugálási sebességet és a kiválasztott opciókat, valamint a szövegkijelző számolja a befejezni kívánt időt. Az egész dolog könnyed és modern, de ugyanakkor teljesen intuitív. Abszolút kezelhető, sőt.

Milyen programjai, funkciói vannak ennek a mosógépnek?

Az FSCR10432-ben 18 fő program van, és annyi lehetőség mint egy étterem étlapján. Ha Ön nem találja meg a megfelelő programot, akkor elég szokatlan mosási követelménye van.

A legtöbbet használt program az Eco Cotton, a gazdaságos pamut ruhaneműkhöz. De van sima Eco is a vegyes, szintetikus, finom és gyapjú anyagokhoz. Van egy speciális program, a Színek program, amely segít megőrizni a szín élességét, a Gyors 30 perces mosást a 3 kg-ig terjedő enyhén szennyezett terheléshez és a szokásos különálló öblítő, centrifugáló funkciók.

Különleges programok egy sorozata: pólók, paplanok, beleértve minden nagy és terjedelmes tárgyat, ágynemű, kasmír, sportruházat, farmer és bébikellékek. Feltételezzük, hogy bébiruhákat jelentenek, de azt hiszem, ez lefedi a mosható puha játékokat is. Akárhogy is, ez a program intenzívebb öblítést eredményez a mosószer maradék eltávolítása érdekében. Így allergiások is választhatják, hiszen nem marad mosószer a ruhaneműn ami allergizálna.

A legtöbb programot módosíthatja a kiválasztott centrifugálási sebességgel, az előmosással, az intenzív mosás fázisaival vagy egy gyors funkció segítségével felgyorsítsa a mosást kisebb, enyhén szennyezett terhelések esetén. Érdekessége, a Bio Folttisztító opciót, amely elindítja a mosást egy hideg vizes fázissal, amely segít elhúzódó foltokat váltani.

Sokat sportol, és vannak Lycra mezei? Ezen anyagoknak jót tesz a forró öblítés program. Ez a program, kiegészíti a mosást egy meleg vizes öblítéssel, így védi a ruharostokat, majd finom, rövidebb centrifugálási fázissal fejeződik be. Ez az opció Lycra mezekre is.

És az opciók listája folytatódik ... A 15 színek segítenek a színek megőrzésében a kiválasztott mosási program hőmérsékletének hidegvízzel való megváltoztatásával. A FreshCare opció kiegészíti a fent említett, gyengéd, kopogó utómosást, hogy a ruhákat frissen tartsa. Ráadásul van egy öblítő stop opció is; ez a ruhát az utolsó öblítővízben tárolja, amíg ön nem utasítja másra.

 

Whirlpool FSCR10432 - Ítélet

Az FSCR10432 egy kiemelkedő teljesítményű berendezés, mely látványos energiahatékonyságot mutat és a legcsendesebb mosógép. Számos programot és opciót tartalmaz.

El kell árulnom Önöknek, hogy csak az válassza ezt a mosógépet otthonába, aki hajlandó az újdonságokat használni, mert amennyiben ragaszkodik ahhoz, hogy mindig az kedvenc pamut mosási programját használja, nem lesz elégedett.

Ezt a prémium mosógépet, ugyanis úgy tervezték, hogy ha gondosan kiválasztja a foltokhoz, és ruhaneműkhöz a megfelelő programot, a legkevesebb energiával, a legjobb eredményt fogja kapni. Büszkén léphet ki otthonából, az illatos és tiszta ruháiban.

Vásárolja meg a Whirlpool onlinemárkabolt.hu oldalon a Whirlpool FSCR 10432 elöltöltős mosógépet 5 év garanciával és akár ingyen szállítással.

Nézze meg Mosógép Szalonunk kínálatát >>>

Kérdése van háztartási gépeinkkel kapcsolatban, vagy csak segíteni kell dönteni, tanácsot adni, hívjon minket, és minden kötelezettség nélkül állunk rendelkezésére a +06-1/478-2128-as telefonszámon.

 

Olvasson a hasznos írásokat a háztartási gépekről!

Legjobb Whirlpool mosógépek 2019-ben

Mekkora kapacitású mosógépet válasszak?

Büdös a mosógép? Tudja meg, hogyan kell a mosógépet szagtalanítani!

Országos mosógép vizsgálat

Tudja mit tesz, ha idősebb mosógépe van?

Speciális mosógép sportolóknak

 

SZABADON ÁLLÓ MOSOGATÓGÉPEK 2018-BAN

EZT TEGYE, HOGY SOKÁIG MŰKÖDJÖN A MOSOGATÓGÉPE

MIÉRT NE VEGYEN MOSOGATÓGÉPET?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.