Karcher PCL 3-18 +5 ÉV Garanciával*, Battery Set Akkumulátoros Felülettisztító (16440110)


Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év Garanciát* INGYEN:

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , karcher@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Típus
Kiegészítő
Márka
Karcher
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
16440110
EAN
4054278505527
Cikkszám
4054278505527
Méretek
Szélesség
30.7 cm
Magasság
132.4 cm
Mélység
36.3 cm

A PCL 3-18 terasztisztító alaposan és hatékonyan távolítja el a piszkot és az egyéb szennyeződéseket is, mint például a mohát vagy az elszürkült lerakódásokat a faanyagból készült teraszokról. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a kerti tömlőhöz, és máris kezdődhet a takarítás: A beépített vízelosztó rendszernek köszönhetően a szennyeződéseket a forgó hengerkefék eltávolítják és azonnal, egy mozdulattal le is mossák. A folyamat során felhasznált víz mennyisége szabályozható, így csak annyi víz kerül felhasználásra, amennyit a tisztítási feladat megkövetel. A hengerkefék optimalizált szélessége és pozíciója lehetővé teszi, hogy két deszkát is megtisztítson egyszerre, ráadásul egészen a szélekig. Ezenkívül a hengerkefék cseréjéhez nincs szükség szerszámra, így - a fa és a WPC mellett - még a sima kőlapok is alaposan és könnyedén megtisztíthatók a készülékkel, sőt, a vezeték nélküli működésnek köszönhetően a készülék tökéletesen alkalmas a nehezen elérhető területek tisztítására is. A tartozékok között egy 18 voltos cserélhető akkumulátor és egy gyorstöltő is megtalálható.

Két forgó hengerkefe (fafelületekhez, a készülék része alapfelszereltségben)
A faanyagból és WPC-ből készült kültéri felületek alapos tisztítására.Felülettisztító PCL 3-18 Battery Set *EU 2022: Integrált vízelosztó rendszer
Integrált vízelosztó rendszer
Kiváló tisztítási eredmények - a szennyeződések eltávolítása és lemosása egy lépésben történik.Felülettisztító PCL 3-18 Battery Set *EU 2022: Ergonomikus vízszabályozó szelep
Ergonomikus vízszabályozó szelep
A vízmennyiség a szennyeződés szintjéhez mérten rugalmasan állítható.

Karcher PCL 3-18 +5 ÉV Garanciával*, Battery Set Akkumulátoros Felülettisztító (16440110)

Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év Garanciát* INGYEN:

Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
0
4
4
0
vásárlónk bizalmát