Vélemény írása a termékről

Értékelés

Vélemények

5 (3 vélemény)
Ferencz Zsolt
2022.11.07 10:45
Nagyszerű gép!
Előnyök: Három óra alatt elkészült a kenyér,első sütés is nagyon finom lett!A gyári receptet is egyszerű megcsinálni mindent elkészít a gép.Érthetőek és egyszerűek a programok!
Nagyon jól jártam vele!
Hátrányok: -
ÉvaCs
2022.01.08 21:07
Jó kis készülék, jól működik és korrekt a használati utasítása is.
Egyelőre az alap programmal sütöttem a legnagyobb méretűt, közepes barnítással, az első recepttel és tökéletes lett! 98 dkg lisztből (és persze a többi hozzávalóból) sült ki a 1,65 kg-s kenyér, szóval megéri, és nagyon finom kívül és belül. Ami kisüléskor nem fogy el (kb. a fele), azt kihűlés után elszeletelve zacskóban lefagyasztom és amikor kell, előveszek annyit, ami épp kell, szobahőmérsékleten kb.25 p alatt kiolvad.
A napokban szép sorban fogom a többi programot is kipróbálni, de az első tapasztalat nagyon jó volt, remélem a többi is az lesz. Könnyen kezelhető, átlátható, és kéznél vannak a hozzá tartozó kiegészítők is.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Gyula Géza
2021.12.09 09:10
Kettő hete használva Idáig kiváló termék. Halkabb, gyorsabb programú, nagyobb tömegű és finomabb kenyeret süt. Az elkészítés végén a különleges fém bevonatnak köszönhetően az üstből és a lapátokról jóval simábban csúszik ki a friss ropogós kenyér mint a 11 éves Mo.x elődjénél.
Előnyök: -
Hátrányok: -