Kupon péntek

Kupon napunkon megajándékozzuk onlinePénztárcával, melyel ingyen fizethet! 

Csomagajánlatunk:

  • Vásárlása összegének 21%-át kupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 400 webáruházban.
  • Lehetősége van 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, biztosítani magának 5 év gondtalanságot.
  • Komfort szállításunk ma Ingyenes, és órapontosan szállítunk, saját kollégáinkkal, saját autóval, egész Magyarország területén. Nézze meg a kényelme érdekében a többi szállítási módjainkat is: Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>
  • 130 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.

László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

Az ajánlat időtartama: 2022.11.11. 23:59-ig  érvényes.

* a jótállás és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

súgjon kedvesének

Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

Kattintson ide és súgjon kedvesének!

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején lévő menüsor segítségével, vagy kattintson ide.