Online Márkaboltok blog

mosogatogep-tipusok

Nehéz eligazodni a mosogatógép típusok között? Olvassa el, és egyszerűvé válik!

A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

Biztos olvasott már arról, hogy ez nem csak a szabadidőt növeli, de gazdaságosabb, is mint a kézzel mosogatás.

De melyiket válasszam? A teljesen integrálhatót, a szabadonállót vagy a pult alá építhető mosogatógépet?

 

 

Teljesen integrálható (beépíthető) mosogatógép

Ha azt szeretné, hogy egyáltalán ne látszódjon a gép, akkor teljesen be kell építenie a konyhabútorba. Ez azt jelenti, hogy teljesen integrálható mosogatógépre van szüksége, aminek az ajtajára bútorlapot kell szerelnie. Így abszolút illeszkedik a dizájnba, és nem látszik, hogy ott egy mosogatógép van.

Ebben az esetben nem látszik a kezelőfelület. A mosogatógép felső élén van a kezelő szerv, és amikor kinyitja az ajtót, akkor tudja beállítani a programokat, funkciókat.

A legmodernebb mosogatógépek kivetítenek a padlózatra egy piros vagy fehér fényt, ami azt jelzi, hogy mosogat a mosogatógép. De vannak már olyan készülékek is, amelyek úgynevezett Time Light funkcióval rendelkeznek, amely kivetíti a gép elé a mosogatásból hátralevő időt, így mindig tudja, hogy a munka mikor fejeződik be.

Ne feledje, hogy ebben az esetben teljesen be kell építeni. Tehát az elejére kell bútorlap, különben nem tudja működtetni.

Nézze meg a kínálatunkban a teljesen integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

 

 

Részben integrálható (beépíthető) mosogatógép

Ezek a készülékeket is be kell rakni a konyhabútorba, tehát önállóan nem állhatnak. Az a különbség a teljesen beépíthetővel szemben, hogy itt a mosogatógép ajtó felső frontján van a kijelző és az irányításért felelős gombok, tekerőgombok. Tehát nem az egész ajtót kell bútorajtóval lefedni, csak a felső sáv alatti részt.

Ez praktikus, hiszen abszolút a konyha dizájnjához alakítható a kinézetet, viszont egy pillantás és már látja is az LCD kijelzőn, hogy milyen programot állított be, vagy esetleg só- vagy öblítőre van szüksége a gépnek, és természetesen a visszalévő mosási időt is leolvasható.

Nézze meg a kínálatunkban a részben integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

 

 

Szabadonálló alá mosogatógép

Akkor javaslom, ha a már meglévő konyhabútorához keres mosogatógépet, vagy bútortól függetlenül szeretné elhelyezni a készüléket. A szabadonálló készülék a konyhában bárhol elhelyezhető, ahol meg tudja oldani az áramforrást, és a víz be- és elvezetését. Tehát rakhatja a szekrények mellé is. Így lesz még egy felület, ahova pakolhat.

A szabadonálló mosogatógépeknek saját előlapja van, jellemzően fehér vagy INOX színben, de már egyre több feketét és más színűt is találni.

A kezelésüket sok esetben már egy digitális LCD kijelző is segíti, így mindig pontosan tudhatjuk, hogy hol tart a mosogatás.

 

Pult alá építhető mosogatógépek

Fontos tudnia, hogy a szabadonálló mosogatógépet berakhatja pult alá is! Sokan ezt is beépíthető mosogatógépnek hívják, de ez csak beilleszthető a konyhaszekrénybe.

Tehát, ha csak be akarja illeszteni a konyhaszekrénybe, és nem akarja az elejét eltakarni bútorlappal, akkor szabadonálló mosogatógépet kell vennie.

A pultba illeszthető modellek sajátossága, hogy könnyedén beférnek a szekrénybe, mert a tetejüket le lehet venni. Ettől pultba építhető szabadonálló mosogatógépek.

Ebben az esetben, tehát látszik a mosogatógép eleje, így válasszon kijelzős gépet, és mindig tudni fogja, hol tart a mosogatási folyamat.

 

Nézze meg kínálatunkban a szabadonálló mosogatógépeket, amelyek akár pult alá helyezhetőek is!

Végül szeretném leszögezni, hogy a szabadonálló és az integrálható mosogatógépek között tudásban, nincs különbség. A programok, funkciók gyártótól és készülékektől függnek nem pedig a kivitelezéstől.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja szakértő kollégáimat 06-1/478-2128-as telefonszámon.

Az online Márkaboltban minden mosogatógépet 5 év ajándék garanciával vásárolhat meg, így 5 évig biztos nem lesz gondja.

Olvasson tovább a mosogatógépekről:

Hogyan működik egy mosogatógép?

Sláger mosogatógépek

Mosogatógép tortúra - tanuljon mások hibáiból

Nézze meg videónkat:

Herke Róbert
az online Márkabolt háztartási gép szakértője

Szinte a kezdetektől támogatja az online Márkabolt csapatát. Hobbija is a műszaki és elektromos berendezésekkel kapcsolatos, így nem csoda, hogy tudása a háztartási gépekkel kapcsolatban professzionális. Minden kérdésére profi válasszal szolgálhat, tanácsait érdemes megfogadni.

Zahoránszky Zita

Köszönjük 110636 vásárlónk bizalmát

Online Márkabolt

© 1997-2019. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok