Zseniális mosogatógép a legújabb fejlesztésekkel.

legújabb mosogatógép

Ennél jobb mosogatógépet nem talál a piacon jelenleg szerintem!

A Whirlpool MaxiSpace mosogatógépek a Kényelem, Teljesítmény és Fenntarthatóság jegyében készültek!

Az otthoni élet minden területén az emberek keresik a hatékonyabb és kényelmesebb megoldásokat. A mosogatás sem kivétel ez alól, és a Whirlpool MaxiSpace mosogatógépek új szintre emelik ezt a mindennapi feladatot. Ebben a cikkben megnézzük, mi teszi ezeket a készülékeket kiemelkedővé, és miért érdemes őket választani.

  1. Tágas belső tér, kifinomult elrendezés

maxispace 3 fiók mosogatógép

A MaxiSpace mosogatógépek nem csak a külső, hanem a belső tér terén is nagyot alkotnak. A tágas belső tér és az elrendezés finomhangolása lehetővé teszi, hogy minden edénynek és pohárnak meglegyen a helye. A különleges dizájn +10%* EXTRA HELYET kínál, így akár a legnagyobb tálak vagy poharak is kényelmesen elférnek, anélkül, hogy zavaróak lennének a mosogatás során.

  1. Innovatív technológia a tisztaság érdekében

maxispace 3 fiók mosogatógép

A MaxiSpace mosogatógépek nem csupán a belső tér terén nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. A beépített szórófej a 3. kosárban és a PowerClean Pro technológia garantálja, hogy még a legmakacsabb ételmaradékokat is eltávolítsák, miközben az edények ragyogóan tiszták lesznek. Ezek a fejlett technológiák gondoskodnak arról, hogy a mosogatás gyors és hatékony legyen, minimális erőfeszítéssel.

  1. Fenntarthatóság és energiahatékonyság

A Whirlpool mindig is kiemelkedett a fenntarthatóság terén, és a MaxiSpace mosogatógépek ebben a tekintetben sem kivételek. A 6TH SENSE technológia automatikusan érzékeli a töltet mennyiségét és szennyezettségét, ezáltal optimalizálva a ciklus- és programbeállításokat. Ez akár 40%* vizet és energiát is megtakaríthat a mosogatás során, miközben környezetbarát megoldást kínál.

  1. Természetes szárítás és kényelem

A NaturalDry rendszer akár 99%* szárítási teljesítményt biztosít, és akár 40%** energiamegtakarítást is elérhetünk vele. A ciklus végén az ajtót automatikusan kinyitja, így az edények természetesen száradnak. Ez a funkció nemcsak a tisztaságot biztosítja, hanem meg is könnyíti a mosogatás utáni folyamatokat.

Végszó

A Whirlpool MaxiSpace mosogatógépek új dimenziót hoznak az otthoni mosogatásba. Kombinálják a kényelmet, a hatékonyságot és a fenntarthatóságot, hogy a mosogatás ne csak feladat legyen, hanem kellemes és gyors tevékenység. Ne habozzon kipróbálni ezt a fantasztikus készüléket, és tapasztalja meg Ön is a modern mosogatás új élményét!

*A normál belső térrel rendelkező Whirlpool mosogatógépekhez viszonyítva ** Az energiamegtakarítás az Eco program deaktivált NaturalDry opciójához viszonyítva.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a mosogatógépeket, most akár 8 év Garanciával! >>>

Figyelmébe ajánlok néhány hasznos olvasnivalót a mosogatógépekkel kapcsolatban, és alatta megnézheti a Whirlpool MaxiSpace mosogatógépeket is >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 24.
Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

mosogatógép cumisüveg, mellszivó

Fertőtlenítő, higiénikus mosogatógép funkciókkal biztonságos a cumi, mellszívó mosogatása mosogatógépben?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 15.