Whirlpool 6. Érzék Infinite Care szárítógépek

Whirlpool hőszívattyús szárítógép

Whirlpool 6 érzék

Ismerje meg a 6. érzékes szárítógépek titkát...Egy speciális légkeringetési rendszer, egyedi dobmintázat és bordázat, valamint speciális dobmozgások (Wave Motion) segítenek abban, hogy kedvenc ruhadarabjai hosszú ideig megőrizzék eredeti állapotukat és szépségüket. 

Ezek a szárítógépek arról is gondoskodnak, hogy ruhái egyenletesen szárazak legyenek. Teljesen mindegy, hogy milyen típusú textíliát helyez a gépbe, az intelligens 6. Érzék Technológia automatikusan felméri az anyag nedvességtartalmát, és ennek megfelelően állítja be a szárítási ciklust. Ugye milyen nagyszerű?

Wave Motion – Speciális dobmozgás a tökéletes szárításért
A Wave Motion egy speciális, aszimmetrikus dobmozgás (a dob mindkét irányba forog), amely biztosítja, hogy az anyagok egyenletesen helyezkedjenek el, így a forró levegő akadály nélkül átjárhatja a szövegszálakat. A Wave Motion technológiával működő szárítógépek kíméletesebbek a ruhaneműkkel, kevésbé gyűrik össze őket, és sokkal hatékonyabban távolítják el a nedvességet.

Egyedi dobmintázat és bordázat
A szárítógépekkel kapcsolatban sokszor előkerül az a probléma, hogy megnyúzza és hosszú távon túlságosan igénybe veszi a ruhákat. A Whirlpool egyedi dobmintázatú gépeinek még ezt a problémát sem lehet felróni, ugyanis a különleges mintázatnak köszönhetően minimálisra csökken a ruha és a dob érintkezése, így a ruhák is tovább megőrzik eredeti állapotukat. Ez a dob több mozgást ad a ruhának, a speciális ruhaemelő bordázat a furatokon keresztül forró levegőt juttat a dobba, így a légáramlás is sokkal erőteljesebb. Nem utolsó sorban pedig az energiafogyasztása is pénztárcabarát. :)

Ha kíváncsi a Whirlpool professzionális hőszivattyús szárítógépeire, kattintson ide.
Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban hívja szárítógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.