A Whirlpool Corporation sikerei, melyeket Önért és értünk is tesznek!

wh díjak

A tudatos vásárló, úgy választ otthonába termékeket, hogy tisztába van az általa választott márka értékeivel és egyetért azzal, amit ők képviselnek.

Szerencsére ez a felfogás egyre jobban elterjed Magyarországon, és nem csak az ár alapján döntünk.

Önnek vannak Whirlpool termékei?  Akkor most büszkén húzhatja ki magát!

Ez a 111 éves vállalat tényleg felelősséget vállal a bolygóért, és az élővilágért és értünk.

2022-ben beválasztották a Whirlpool Corporationt-t a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexbe (DJSI) annak elismeréseként, hogy a vállalat továbbra is a felelős és etikus üzleti gyakorlatokra összpontosít.

 A Whirlpool Corporation 16. éve szerepelt a DJSI North America Indexben is.

 Marcz Bitzer az elnök-vezérigazgató, így nyilatkozott:

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy elismerték a környezeti és társadalmi fenntarthatóság előmozdítására tett globális erőfeszítéseinket üzleti működésünkön, termékinnovációinkon és közösségi elkötelezettségünkön keresztül.

Ez az elismerés bizonyítja világszerte 69 000 alkalmazottunk elhivatottságát, akik keményen dolgoztak azért, hogy jelentős változásokat hajtsanak végre, és javítsák az életet otthon és bolygónkon.”

2022-ben a Whirlpool Corporation folytatta a beruházásokat a környezeti fenntarthatósági stratégiájába annak érdekében, hogy csökkentse éghajlati hatását, és 2030-ig előre haladjon a nettó nulla CO2 kibocsátási cél felé a globális üzemekben és műveletekben.

Ezen erőfeszítések részeként a vállalat megkötötte a második virtuális vásárlóerő-megállapodást. (VPPA), amely további 53 megawatt (27 662 lakás villamosenergia-felhasználásának biztosítása egy évre.) tiszta, megújuló szélenergiát jelent a következő 12 évben és felgyorsítja a vállalat előrehaladását, hogy elérje a 100 százalékban megújuló villamos energiát az egyesült államokbeli erőművi tevékenységeiben.

A Whirlpool Corporation emellett csatlakozott az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának (DOE) Better Climate Challenge nevű szervezetéhez, hogy együttműködjön a DOE-vel és más szervezetekkel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és az energiamegtakarítás érdekében.

A környezeti fenntarthatóság terén tett erőfeszítései mellett a Whirlpool Corporation továbbra is támogatja a rugalmas, virágzó és fenntartható közösségeket globális vállalati felelősségvállalási megközelítése, a House+Home révén. Júliusban a vállalat megerősítette 22 éves és több mint 120 millió dolláros együttműködését a Habitat for Humanity-vel a BuildBetter with Whirlpool kezdeményezés kiterjesztésével. A program az alacsony jövedelmű családok számára biztonságos és megfizethető lakhatást biztosít azáltal, hogy klímaálló és energiahatékony otthonokat kínál, amelyek fenntarthatóbb életvitelt biztosítanak.

Ezen erőfeszítések eredményeként a Whirlpool Corporation továbbra is elismert az ESG és a fenntarthatóság terén elért eredményeiért. 

  • 2022-ben a cég a Forbes 2022 „Világ Legjobb Munkaadói”  listáján szerepelt, valamint bekerült a 
  • Fortune 2022-es legtiszteltebb vállalatai közé,
  • a Just Capital 2022-es Amerika legigazságosabb vállalatai közé és a
  • Newsweek Amerika legfelelősebb vállalatai közé.

Amennyiben Önnek fontos, hogy milyen cégtől vásárol, azt gondolom a Whirlpooltól nyugodt szívvel teheti ezt.

Olvasson tovább hasznos információkat:

Tartson lépést a fejlődéssel, süssön távolból a Live applikációval

Mosogatógép jelzések/piktogramok értelmezése

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jan 12.