Vízszűrőre csatlakoztatható csaptelepek

vízszűrős csaptelep

Vízszűrőre csatlakoztatható csaptelepek

A legfrissítőbb ital a tiszta víz, mely otthonában egyszerűen megoldható!

A legfrissítőbb ital a tiszta víz. Megisszuk, főzünk vele, bekerül a szervezetünkbe, így kiemelten fontos, hogy jó minőségű legyen. Csapvizeinkben azonban - minimális mértékben ugyan, de - jelen vannak fertőtlenítőszerek, nehézfémek, gyomirtók és növényvédő szerek, illetve gyógyszerek maradványai, valamint hormonok. Víztisztító berendezéssel azonban megszabadulhatunk mindezektől, és még valami mástól is... Nem kell többé a boltból vizes palackokat cipelni, vagy a kávéfőzőnél vízkővel bajlódni, mert a csapból tud közvetlenül friss, tisztított vizet vételezni.

Ezt a minőséget és kényelmet hozzák el az Ön konyhájába is a BLANCO vízszűrőre csatlakoztatható csaptelepei: egyszerűen kezelhetők és esztétikusak. Válasszon a mosogató anyagához és színéhez illeszkedő vagy kontrasztos megoldást!

A Blanco Fontas II termékcsalád csapjai víztisztító berendezésre csatlakoztathatók, és egy külön kifolyó helyezkedik el (a normál kifolyó mögött) a szűrt vízhez.
További kényelmi funkciót kínálnak az -S végződéssel elnevezett csapok, melyek kihúzható fejjel rendelkeznek. Ezekkel még nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosítva a mosogató környékén.

vízszűrős csaptelep

Ez a kiegészítő különösen praktikus a kávéfőző vagy a vízforraló feltöltésekor, melyeknél elkerülhető a vízkő lerakódás, ha tiszított vizet használunk.

Ideje felhagyni a műanyag palackos vizek vásárlásával:

kényelmesebb, gazdaságosabb, helytakarékosabb és környezettudatosabb megoldás egy otthoni víztisztító berendezés, hozzá illő, vízszűrőre csatlakoztatható csapteleppel!

Hogy Önnél mindig tökéletes minőségű és finom ivóvíz folyjon a csapból, telepítsen víztisztító rendszert a mosogató alatti szekrénybe. A páratlan komfort érdekében pedig válassza a BLANCO Fontas II csaptelepei közül az Ön konyhájába leginkább illeszkedőt!  

vízszűrős blanco csaptelep

A BLANCO Fontas-S II szűrő csaptelep kiemelkedik az általános csaptelepek közül praktikus kialakítása miatt: 3 az 1-ben csaptelep, így lehetősége van, hogy szűrt vizet nyerjen a csapból, vagy szűretlen hideg- vagy meleg vizet vételezzen, egy külön keverőkarral.

Fontos tudnia, hogy a szűrt és a vezetékes víz külön rendszeren jut el a kifolyóig, nincs keveredés, csak tökéletes vízminőség.

A vezetékes hideg/meleg vízáramlást egy külön karon tudja szabályozni a csaptelep jobb oldalán. A szűrt vizet pedig a csaptelep bal oldalán tudja irányítani.

Minőségi BWT szűrőrendszerrel ajánljuk, mely több szinten szűri meg a csapvizet, így kiváló minőségű, egészséges ivóvizet állít elő. Átfolyásmérője jelzi Önnek, ha a szűrőt cserélni kell.

Nézze meg a BLANCO onlineMárkaboltokban a Blanco Fontas-s II Filter rozsdamentes vízszűrős csaptelepet >>>

Böngésszen a BLANCO onlineMárkabolt kínálatában >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

2in1 csaptelep egy csoda!

Ne alkudjon meg a régi mosogatójával!

Mosogató a sarokban

Szemezgessen több mint 700 háztartási gépekről szóló cikkünk között!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Dec 01.