Vásárlóink félelmei

Vásárlóink véleménye, problémája...és a megoldás

Nekünk nagyon fontos vásárlóink véleménye, ezért minden vásárlás után megkérdezzük Önöket. Ezeket kielemezzük, megbeszéljük közösen, és ez alapján javítunk a szolgáltatásainkon. Lentebb olvashatják a legutóbbi véleményeket, melyeket rólunk írtak.

Sajnos többen is jelezték, hogy más webáruházakban amikor online vásároltak, sérült árut kaptak, vagy nem pontos és gondos szállításban volt részük, a futár elrohant az aláírást követően. Ezen panaszok nyomott hagynak a vásárlóban, és felénk is bizalmatlanná teszi őket. 

Mi ezért döntöttünk úgy, hogy csak saját szállítókkal dolgozunk, így 100%-ig felelősséget tudunk vállalni a kiszállításért, a behelyezésért, és akár a próbaindítást is elvégezzük. Vége az idegtépő várakozásnak, hogy mikor érkezünk, mert órapontosan megmondjuk.

Nem foghatta meg, és kiderül, hogy az életben nem olyan, mint képzelte?  Nem kell félnie, mert Szépséggaranciás összkomfortos szállításnál ha kibontáskor kiderül, hogy valami nem tökéletes a készüléken, a szállító kollégáink azonnal visszaviszik a raktárba, és gondoskodnak cseréről.

Nem tudja, mit tegyen a régi gépével? Mi díjmentesen elszállítjuk!

Ismerkedjen meg bővebben szállítási módjainkkal és szabaduljon meg félelmeitől!

Nézze meg videónkat:

Legutóbbi vásárlónk véleménye:

K.Zsolt: "Hozzáértőknek tűntek, jó ajánlataik voltak, a hivatalos forgalmazó megnevezés bizalmat kelt. A régi készülék ingyenes elszállítását is reklámozták....
Miért nálunk vásárolt?: Itt találtam meg a konkrét terméket, amit kerestem, az ár elfogadható volt, a növelt garancia, az órapontos szállítás ígérete vonzó”

H.Tibor: "Mivel márka bolt ezért gondoltam megbízhatóak! És nem tévedtem! Fontos az ár és a garancia!
Miért nálunk vásárolt?: Mert kényelmesek vagyunk, Szeretünk online vásárolni.”

H.Zoltán: "Rutinos.. Reméltem, hogy korrekt kiszolgálást kapok.
Miért nálunk vásárolt?: Mert jónak ítéltem.”

N.Jozsef: "Komoly választékkal rendelkeznek. Bíztam a pontosságban és a gyorsaságukban.
Miért nálunk vásárolt?: Itt találtam meg a leg megfelelőbb ajánlatot.”

Sz.Tiborné: "Tetszett az oldal elrendezése és külleme
Miért nálunk vásárolt? Kényelmesebb a vásárlás a márkaboltban bővebb a tájékoztatás a márkáról”

P.Csaba: "Komoly, Minden elvárásomnak megfelelt
Miért nálunk vásárolt?: Olyan cégtől nem vásárolok, ahol a kiszállítás csak más külsős futárszolgálattal lehetséges. ” (az onlinemarkaboltok.hu saját szállítókkal dolgozik, így Csaba mellettünk döntött)

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.