Varázslatnak tűnik a flexindukció és az is!

varázslatos felxindukció

Varázslatnak tűnik a flexindukciós főzőlap, és tény, hogy az is!

Szabadság és rugalmasság a főzésben ezt biztosítja a felxindukció!

A Bosch indukciós főzőlapjai a flexindukciós technológiával a lehető legnagyobb rugalmasságot, és szabadságot nyújtják a felhasználónak a főzőlap felületének kihasználása tekintetében!

Már nem csak a gazdagok kiváltsága a flexindukciós főzőlap. Igaz, hogy kicsit mélyebben bele kell nyúlnunk a zsebünkre, egy flexindukciós főzőlapért, de igazán megéri ilyen készüléket választania, főleg ha sokat főz, mert megkönnyíti a főzést.

A szabadságot és rugalmasságot a főzésben az biztosítja, hogy a flexibilis főzőlap lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű serpenyőben, akár sütőedényekben főzzön, és hogy a flexindukciós zónára akár több edényt is ráhelyezhet.

Nem kell a gázégő vagy kerámia zóna korlátait betartania. A főzőfelületet úgy használja és annyi edénnyel ahogy Önnek tetszik. Elképesztő, hogy a főzőlap ténylegesen felismeri a ráhelyezett edényt és az Ön beállítása alapján megkezdődik az ételkészítés.

Mitől más a flexindukció, mint az indukció?

flexindukciós

A flexindukciós főzőlap zónái alatt nem hagyományos kör alakú induktorok vannak, hanem ovális induktorok helyezkednek el, zónánként két darab. Így az edényeket a főzőlap felületén bárhova helyezheti. A főzőlap csak az adott felület alatti induktor fogja bekapcsolni és csak így fogja melegíteni az edényt.

Természetesen edény felismerésen alapul a technológia, ezáltal csak ott üzemel, ahol az edény elhelyezkedik rajta. A főzőlap kivitelétől függően, ez lehet két oldalon flexindukciós, illetve lehet csak az egyik oldalon. Ha pedig megfelelően széles a főzőlap, pl. egy 80-90 centis modell esetén, akkor középen is elhelyezkedhet a flexindukciós zóna, aminek a segítségével akár nagyobb edényeket is rá helyezhetünk a területre.

Flexindukció működése

A flexindukció működése úgy történik, hogy bekapcsolja a főzőlapot, kiválasztja a főzőzónát, vagy pedig egyszerűen ráhelyezi az edényt a zónára. Ekkor az edényfelismerés miatt a főzőlap automatikusan észleli azt a zónát, ahol edény van elhelyezve a felületen. A kezelőfelületen egy mozdulattal beállíthatja a kívánt teljesítményszintet. A rugalmasság abban is megjelenik, hogyha az edényt fölemeli és áthelyezi a másik főzőzónára, akkor a főzőlap automatikusan felismeri azt. Amennyiben egy ugyanolyan edényt helyez át, jóváhagyás után az összes teljesítmény illetve beállítási fokozatot átviszi az új helyre.

Ezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően a Bosch Flexindukciós technológiával rendelkező főzőlapok a lehető legnagyobb rugalmasságot, és szabadságot biztosítják a felhasználónak.

Nézze meg  a Bosch onlineMárkabolt flexindukciós főzőlapjait:

Bosch PXX675DC1E Indukciós főzőlap >>>

Bosch PXY875DE3E 80 cm-es Indukciós főzőlap >>>

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt összes főzőlapjait >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan változtatja meg az életét a flexindukció?

Indukciós főzőlap 7 legfontosabb előnye

Indukciós főzőlapról minden amit tudni szeretne

Indukciós főzőlapok működtetése

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Szept 14.