Új Whirlpool NoFrost hűtőszekrények

Whirlpool BSNF 8892 IX Alul fagyasztós hűtőszekrény

Új Whirlpool No frost hűtőszekrények

A Whirlpool miután alapos felmérést végzett a vásárlók háztartással kapcsolatos szokásairól, megállapította, hogy a legtöbben azt várják el hűtőszekrényüktől, hogy még hosszabb ideig megőrizze az ételek frissességét (beleértve a nyers húst és a halat is).

Az is fontos, hogy a gyümölcsök és a zöldségfélék is frissek maradjanak, megtartsák eredeti ízüket, színüket és ne legyenek löttyedtek. Így könnyebben elkerülheti, hogy ki kelljen dobni őket, csak mert túl hamar megromoltak. A tökéletes fagyasztó ismérve pedig, hogy nem hagyja kiszáradni az ételt, és a legjobb formájában őrzi meg a fagyasztott étel minőségét.

Whirlpool Supreme NoFrost hűtő

A Supreme NoFrost hűtők választ adnak minden igényre, valóra váltják a vásárlók álmait. Ezekben a modellekben két független NoFrost rendszer található, egy a hűtőben, egy pedig a fagyasztóban. Ők ketten a legjobb jégmentes klímát biztosítják a friss és a fagyasztott ételek számára.

Mi a különbség a már ismert NoFrost technológia és az innovatív Whirlpool Supreme teljes NoFrost rendszer között?

A hagyományos, teljes NoFrost technológiájú hűtőszekrények egyetlen párologtatóval rendelkeznek, amely a hűtő és a fagyasztó rész hűtését végzi. Így nincs lehetőség az eltérő páratartalom szintek beállítására az egyes részekben, ami negatívan befolyásolja az ételek minőségét, csökkenti az eltarthatóság idejét és nem – vagy csak kevésbé – akadályozza a szagok keveredését.

A kettős NoFrost rendszerrel működő Supreme hűtőkben viszont két különálló, egymástól teljesen független NoFrost rendszer működik: egy a hűtő- egy pedig a fagyasztórészben. Ennek köszönhetően az optimális páratartalom garantált, nem keverednek a szagok, nincs jegesedés.

6. Érzék FreshControl technológia

Ez az érzékelő folyamatosan ellenőrzi a hűtő hőmérsékletét és a páratartalmat, így egy ajtónyitás után ötször gyorsabban áll helyre a megfelelő hőmérsékletet.

FreezeControl technológia

A fagyasztott ételek nagyon érzékenyek. Ha elveszítik felületük nedvességtartalmát, akkor a fagyasztáskor kiszáradt foltok jelentkeznek, melyek nemcsak az étel kinézetét változtatják meg, hanem az ízét is sajnos. A FreezeControl állandó szinten tartja a hőmérsékletet (leolvasztási szakaszban is), csökkenti a hőmérsékletingadozásokat, így megvédi az étel minőségét, színét és akár 50%-kal csökkenti a kiszáradást.

Aktív 0°-os rekesz

Ez a rekesz optimális tárolási feltételeket biztosít a húsok és a halak számára. A 0°-os rekeszben érzik magukat legjobban a húsfélék, és ezért hosszabb ideig őrzik meg frissességüket, kinézetüket, állagukat és tápértéküket. Ha nincs rá igény, a rendszert bármikor kikapcsolhatja, és normál tárolásra használhatja.

***

A Supreme NoFrost készülékek használata szuper egyszerű. Ezt az érintésvezérlés garantálja, amelynek segítségével közvetlenül elérheti például az Aktív 0°-os rekeszt. Az optikai INOX ajtóborítás továbbfejlesztett, ujjlenyomat és karcolás-elleni védelemmel rendelkezik, így a maszatok sem látszódnak meg rajta, ráadásul takarítani is ritkábban kell. :)

Közvetlenül a fal mellé is teheti, mivel új, keskeny ajtóval (45mm) és zsanérokkal rendelkezik, amelyek maximális rugalmasságot tesznek lehetővé. Az új LED világítási rendszer mindenhol tökéletes megvilágítást biztosít a gép belterében, így Ön az apróbb csomagokat, üvegeket is könnyen megtalálhatja a hűtőjében.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel kapcsolatban, hívja hűtőgép szakértő kollégánkat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.