Tisztaság a bútorok alatt is könnyedén

unlimited

Válassza a Bosch Unlimited porszívókat és könnyebb lesz az élete!

A Bosch Unlimited porszívók kétféle motorral készülnek:

- DigitalSpin, azaz digitális motorral készülnek. Ez azt jelenti, hogy szénkefe mentesek, így környezetkímélőbbek. Az erős motornak köszönhetően könnyedén megbirkóznak minden kisebb-nagyobb morzsával, porszemmel vagy állatszőrrel.

- TurboSpin motorral készülnek, ahol nincs kompromisszum a teljesítmény terén. A Bosch fejlesztette ki és gyártja Németországban. Számos teszten mentek keresztül a tartós minőség biztosítása érdekében. Sőt, a háromfázisú szinkronizált digitális motor rendkívül hatékony, 21%-kal gyorsabb és 31%-kal könnyebb, mint a régebbi Unlimited Serie 8 BBS1114 motorja. A TurboSpin akár 66 000 f/perc sebességre képes, ezért lenyűgöző a tisztítási teljesítménye.

Válasszon digitális motorral készül unlimited porszívót és a Bosch egy regisztrációért cserébe 10 év motor garanciát vállal. Kattintson és nézze meg ezeket a készülékeket >>>.  

A Bosch unlimited porszívók vezeték nélküli készülékek, melyek akkumulátorral működnek.  A Bosch újratölthető akkumulátorai számos kiváló minőségi teszten esnek át, mielőtt forgalomba kerülnek.

Az unlimited porszívók egy töltéssel:

Akár 30 percig működnek, normál fokozaton. 25 percig, normál fokozaton, elektromos szívófejjel és turbó fokozaton, elektromos szívófejjel 8 percig bírják. (Ez modelltől függően változhat)

Az unlimited porszívók a Power for ALL rendszerbe tartoznak. Ez azt jelenti, hogy az összes a Bosch Home & Garden 18 V-os vezeték nélküli készülékhez azonos akkumulátor szükséges. Tehát az összeg ilyen típusú készülékhez azonos akksit használhat. Ezért, ha véletlenül nem töltötte fel a porszívó akkut, csak vegye ki a férje Bosch fúrógépéből és már porszívózhat is tovább. Aztán ne felejtse le feltölteni mind kettőt, nehogy harag legyen belőle ????

Amit a legtöbben előnyként még említenek a Bosch unlimited porszívóval kapcsolatban, hogy szuper könnyűek (2-3 kg körüliek), így akár egy kiskamasz is elboldogul velük.

Kiegészítők a hatékony eredményért

Többféle kiegészítővel készülnek az unlimited porszívók, ismerjen meg néhányat:

All Floor Power Brush elnevezésű szívófej minden felületet tökéletesen tisztítanak. Parkettán, szőnyegeken és járólapon egyaránt, mindenütt felszívja a morzsákat, apró porcicákat és a mindig problémás hajszálakat és macskaszőrt is.

LED fényekkel ellátott AllFloor HighPower kefe, amellyel a sötét helyekre is tökéletesen belát és könnyen felszedi a szennyeződéseket.

unlimited

A kárpittisztító fej, amellyel könnyedén ki tudja takarítani a foteleket és a kanapét.

réstisztító fej, amely egy nagyon hasznos kis eszköz. A hosszú és hajlékony csővel egyszerűen beférünk a kisebb zugokba és sarkokba

A matractisztító fej, ami kiszedi a matracokban megbúvó, legapróbb porszemeket vagy beleragadt hajszálakat is.

Egyszerűen és gyorsan tisztíthatóak

A portartályt egyszerűen és higiénikusan üríthető. Nagyszerű, hogy nem kellett bajlódni a porzsákokkal vagy éppen szűrő mosásával. Az All Floor Power Brush szívófejet és a AllFloor HighPower szivófejet is jól lehet tisztítani, mivel a kefe része kihúzható, így könnyedén el tudja távolítani belőle a hajszálakat és az esetlegesen beleragadt porcicákat.

Személyes kedvencem a Bosch BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal Akkus kézi porszívó

unlimited7

A Bosch unlimited 7 vezetéknélküli porszívó a személyes kedvencem. Először mert van kisállatom és a szőrétől hamar és könnyedén megszabadít. De a csúcs, hogy elképesztően rugalmas vele porszívózni. A kényelmes Flex Tube segítségével könnyedén elérheti az alacsony bútorok, kanapék alatti helyeket, az Easy Parking Clip segítségével biztonságosan a helyén tarthatja az eszközt pihenéskor, a Quick Stand pedig rugalmas kézi takarítást tesz lehetővé, miközben a fúvóka és a cső önállóan állnak. A Nozzle Foot Release segítségével lehajlás nélkül leválaszthatja a fúvókát a csőről, így a praktikus csővel könnyen átválthat a ponttisztításra. Emiatt az Unlimited 7 tökéletes minden típusú padló és felület, valamint nehezen elérhető hely takarítására.

unlimited hol porszívózhaz

Könnyítse meg az életét, s válasszon egy Bosch unlimited vezetéknélküli porszívót >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Melyik vezetéknélküli porszívó illik Önhöz?

Padlótól a plafonig az ütős Unlimited 8 Gen2 vezeték nélküli porszívóval!

Mit várunk egy vezeték nélküli porszívótól?

Összes porszívós cikkünk >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Szept 28.