Szettben olcsóbb?

többet olcsóbban

Szettben olcsóbb?

Leárazás vagy márkahűség?

Tudta, hogy a magyarok 33%-át egyáltalán nem érdekli a márka? Ők nem törőnek az eredetiséggel és ezért sajnos belefutnak hibás, minőségtelen dolgokba. Ki vannak téve az átveréseknek, és silány minőségeknek.

Szerencsére a mi olvasóink, ennél sokkal tudatosabbak, és nem ebbe a kategóriába tartoznak. Tisztába vannak azzal, hogy a márka értéket képvisel.

Egy háztartási gép, nem egy jól kinéző ruhadarab, hanem egy sokáig jól működő hasznos társunk, mely befolyásolja az életminőségünket. Fontos, hogy olyant válasszon, amely az Ön egyedi elvárásainak sok évig megfelel, és barátja lesz a hétköznapok útvesztőjében.

Az online Márkaboltok törekszik olyan márkakínálatot kialakítani, amivel a vásárlók jól járnak, és boldogan, gondtalanul használják sok évig a gépeket . Ez nagyon fontos, hiszen csak az vásárol nálunk ismét, aki elégedett a készülékkel és a szolgáltatásunkkal.

Ha jól működő gépe van, akkor Önnek több szabadideje lesz és könnyebb lesz a háztartási vezetése.

A márka, nem csak a működésre garancia, de az otthonunk dizájnára is nagy hatással van . Ezért amikor felújít egy helyiséget, érdemes azonos márkájú készülékeket választania, így elkerüli az egyedi gépekből adódó zűrzavaros kinézetet.

Amikor egymás fölé helyez a konyhabútorba egy beépíthető sütőt és egy mikrohullámú sütőt, ugyan azok a vonalakkal, gombokkal készített gépek lesznek a szépek. Apró eltérések is megbonthatják az összképet. Egy színárnyalatbeli különbség, vagy ha az egyik gép egyenes sarokkal, a másik lekerekített sarokkal készül, már bukik a dizájn.

A garancia érvényesítése is nagyobb problémát tud okozni, ha sokféle szervizt, gyártót kell felkeresnie és mindegyiknek más a szabályzata, elvárása.

Az árról nem is beszélve, hiszen sok esetben, szettben olcsóbbak a készülékek.

A Whirlpool már több mint 70 millió eladott készülékkel büszkélkedhet világszerte, és nap, mint nap háztartások százaiba, ezreibe választják a Whirlpool készülékeket új családtagnak, bízva a márkában.

Magyarországon is már12. alkalommal nyerte el a Superbrands díjat, mely olyan pozitív visszajelzés a márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Most fantasztikus árbarát akciót dolgozott ki Önnek:

Amennyiben Whirlpool háztartási gépeket vásárol szettben, árkedvezmény várja:

  • 2 db készülék vásárlása esetén 4% kedvezmény
  • 3 db készülék vásárlása esetén 5% kedvezmény
  • 4 db készülék vásárlása esetén 6 % kedvezmény
  • 5 db készülék vásárlása esetén 8% kedvezmény

Itt nézheti meg bővebben az akciót>>>

Egy ilyen óriási horderejű döntést, mikor több háztartási gépet vásárolunk egyszerre, nehéz meghozni, ezért szakértő kollégáink nagy tudásúkkal és vásárlóbarát hozzáállásukkal állnak rendelkezésére. Hívja őket fel és kötetlenül beszélgessenek arról, hogy mire van szüksége és ígérem, hogy együtt megtalálják az Önnek való háztartási gépeket.

Telefonszámunk: +36-1/478-2128

 

Ezek is érdekelheti a háztartási gépekkel kapcsolatban:

2019-es mosogatógép párbaj

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Tervezze hosszú távra az otthonát

Őszintén a beépíthető sütő rejtelmeiről

Legjobb Whirlpool mosógépek 2019-ben

Többé nem gond ha benn felejti a mosógépben a ruhákat!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.