A SMEG Retró készülékek nagyon népszerűek – De megérik a pénzüket?

megéri az árát a smeg?

Elképesztő dizájn, de vajon a tudás is az?

A Smeg luxusmárka teljesen egyedivé varázsolja a konyháját, abszolút megidézi az olasz nyári retró érzést.

A Smeg, amely a Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla rövidítése, 1948 óta gyártja konyhai készülékeit Olaszországban. Nem csoda, hogy az ívelt élek, élénk cukorka színek és az 1950-es évek stílusa megbabonázza az embert.

A Smeg a megfizethető luxus és a páratlan dizájn egyedülálló keverékét kínálja. Készülékeik nem csak hatékonyak, hanem olyan látványelemek a konyhájába, amelyekkel szívesen büszkélkedne.

Olasz gyártás

A mai világban egyre fontosabb a termékek gyártási helye. Ez jelentős hatással lehet a minőségére. Míg több márka dönt az ázsiai országokban történő gyártás mellett a költségmegtakarítás érdekében, ez időnként kérdéseket vet fel a minőség-ellenőrzéssel kapcsolatban. A Smeg büszke arra, hogy Olaszország szívében tervezik és gyártja a készülékeit. Olaszország hírneve a precíz tervezésről nem csupán sztereotípia.

Az olaszországi gyártás a munka- és anyagköltség megemeli az árat, de a kivitelezés és a prémium anyagok használata növeli a végtermék értékét.

A Smeg kenyérpirítók tudása olyan, amit elvárunk egy pirítótól, sőt. Nagy watt teljesítménnyel bírnak, és talál közöttük olyat, ami akár 4 szelet kenyeret pirít egyszerre. A pirító hat barnítási fokozattal és három előre beállított programmal rendelkeznek. Hasznos a kivehető morzsatálca, mert így tisztítása egyszerű. Egy panaszt hallottam csak róluk, hogy a pirítós túl magasra ugrik ki ???? de ez nem azt jelenti, hogy kiesne a készülékből, és nem igazán tudom, hogy ez miért is lehetne gond.

A retro forma visszaköszön a márka robotgépjeinél is.

A tökéletes kávé lehet desszert is. A Smeg tejhabosítókkal ezt az élményt könnyedén elérheti. Válogasson közülük és hagyja elől a kávéfőző mellet, mert mindenki meg fogja csodálni, aki Önhöz érkezik.

A Smeg konyhai robotgépek, robusztus, strapabíró, normál teljesítményű (800 W) és hatékony készülék (10 sebességi lehetőség minden recepthez), amely ráadásul könnyen használhatóak és tisztíthatóak. A piacon talál magasabb tudású készülékeket is, de egy szokványos háziasszonyt maximálisan kiszolgálnak, és a kinézetük pedig elképesztő.

A botmixer egy erős készülék rozsdamentes acél pengékkel és Flowblend rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy lehetővé teszi a legkeményebb gyümölcsök és zöldségek turmixolását és feldarabolását, garantálva, hogy megkapja a receptjeihez szükséges simaságot és állagot.

A Smeg vízforraló automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely kikapcsol, ha elér egy bizonyos hőmérsékletet, vagy ha a vízforraló kiürül. További jellemzők a lágyan nyíló fedél, amely segít kezelni a gőzkibocsátást, és a forgatható alap, amely teljes körben jár. Ha gyakori teaivó, nem csak a kinézetét, de használatát is szeretni fogja.

Egy biztos, hogy a Smeg készülékek elsősorban a magas jövedelműek lakásaiban találhatóak meg, mert dekoratív, és luxus termékek.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 12.

SMEG termékajánló