Romantikus hangulatban Gorenje Valentinnapi tippek

valentin napi ajándék

Romantikus hangulatban, Valentin napi ajándék tippek!

Lepje meg szerelmét hasznos ajándékkal :)

A Valentin napot nem mindenki szereti. Sokan mérgesek az Amerikából átvett ünnepre és ezért nem is tartják meg. Ez mindenkinek szíve joga, de azért érdemes végiggondolni, hogy szerelmünk vajon mit gondol erről az ünnepről. Gondolom, nem szeretné, ha szerelme megharagudna Önre, hogy nem lepte meg semmivel!?

Itt az idő úgy dönteni, hogy maradandó dologgal ajándékozza meg kedvesét.

Személy szerint én örülök, ha hasznos ajándékokkal lep meg a férjem. A mi életünkben fontos tényező az idő. Így minden háztartási gép, ami időt spórol nekem, mosolyt csal az arcomra. Mert ez azt jelenti, hogy amíg a gép helyettem dolgozik, addig vele és a gyermekünkkel tudok többet együtt lenni.

Most írok Önnek egy listát, amivel engem, és szerintem asszony társaimat is biztos boldoggá tehetne! (Remélem a féjrem is elolvassa ezt :)

A No1 a Gorenje edénykészlet

Régebben üvegkerámia főzőlapom volt, amelyet lecseréltünk indukciósra. Sajnos néhány edényem alja már nem épp fényes, és az új főzőlaphoz új edények dukálnak. Ugye Ön is így gondolja?

Na, most a Gorenje edényei indukciós főzőlapra is jók. Nem ég meg bennük az étel, és könnyedén tisztíthatóak amellett, hogy zseniálisan mutatnának a konyhámban. :)

Itt nézheti meg a Gorenje főzőedényeit >>>

Fura kicsi hasznos gép 

A másik nagy álmom egy aszaló. Tudom, furán hangzik, mert aszalt gyümölcsöt lehet venni a boltban, de a lényeg, hogy én szeretném aszalni a gyümölcsöket, zöldségeket. Én tudom, hogy mit permeteztem és mit nem, így biztos lennék abban, hogy tényleg bio az aszalt gyümölcsöm, zöldségem. Azért is jó választás a hölgyeknek az aszaló, mert segít az egészséges táplálkozásban, és kevesebb kalória van bennük, mint egy csokiban. Ez az ajándék átgondolt, árbarát és kis helyigényű. Mindenképpen jó döntés. :)

Ide kattintva nézze meg a Gorenje aszalóját >>>

Régi álmom

A legnagyobb durranás azonban egy szárítógép lenne! Régi nagy vágyam. Már több kifogást végig hallgattam, hogy miért is nincs szükségünk rá. Pl.

- nem tudjuk hova tenni… De igen, mert egy összeépítő kerettel rá lehet tenni a mosógépre :)

- a ruha megszárad magától is… igen, de nem mindegy mennyi idő alatt, és hogy kerülgetjük-e a nagy teregetőt az amúgy se óriási nappaliban. 

Jó hír a hölgyek érdekében, hogy a szárítógépek működtetése már egyáltalán nem drága. Nem áramzabáló szörnyekről van szó, hanem abszolút gazdaságosan működtethetőek. Magyarországon még az a jó, hogy valójában nem egész évben használjuk, mert a 4 évszaknak köszönhetően, szinte tényleg csak télen van szükség rá. Arról nem beszélve, hogy megszabadítja a ruhákat az állatszőrtől és minden szösztől. Allegriásoknak meg kimondottan ajánlott, hisz minden mosószer maradványtól megszabadulnak. Nem lesz magas páratartalom az otthonában, így egészségesebb a levegő és a penészesedés is megelőzhető vele.

Nézze meg a Gorenje szárítógépeit >>>

Remélem Uraim kicsit meggyőztem Önöket és örömet fognak szerezni kedveseiknek.

Tudjon meg többet a háztartási gépekről:

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Anyák napjára

Közeleg a nőnap, de mégis mivel lepjen meg kedvesét?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jan 24.